تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 259 از 262 اولاول ... 159209249255256257258259260261262 آخرآخر
نمايش نتايج 2,581 به 2,590 از 2619

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2015

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

سلام
    توی بازی هرکسی دسته یک باشه قوی تره! این خیلی مسخره س
    وقتی من دسته یک باشم اصلا حریف ندارم! ولی وقتی دسته دو میشم چون من قوی ترم حریفم پا به پام میاد ...
    چجوری میشه این مشکلو حل کرد که دسته یک قوی نباشه؟
    چون دسته یک همیشه میزبان هم هست شاید بخاطر اینه ...
    نمیشه کاریش کرد؟ کسی میدونه؟

2. این کاربر از jamal9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Meysam Raz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

سلام
    توی بازی هرکسی دسته یک باشه قوی تره! این خیلی مسخره س
    وقتی من دسته یک باشم اصلا حریف ندارم! ولی وقتی دسته دو میشم چون من قوی ترم حریفم پا به پام میاد ...
    چجوری میشه این مشکلو حل کرد که دسته یک قوی نباشه؟
    چون دسته یک همیشه میزبان هم هست شاید بخاطر اینه ...
    نمیشه کاریش کرد؟ کسی میدونه؟
    من با دوستام همین مشکل رو داشتیم
    یعنی وقتی من دسته یک بودم نتیجه 12-0 هم گرفتم و قتی اون دسته یک میشد 6-0 میباختم
    خلاصه بعد از مدتی متوجه شدم مشکل از کجاست
    توی تنظیمات سیتینگ بازی اون جایی که نوشته DATA1 برید و همه چیز رو دیفالت کنید
    من برای راحتی پاسکاری و شوت این گزینه ها رو طوری گذاشته بودم که مثلا برای پاس خود کامپیوتر کمک میکرد ، برای جهت شوت هم همینطور
    اما نکتش این بود که توی بازی دونفره این داستان فقط برای دسته یک اعمال میشد و دسته دو بی بهره بود
    نتیجه میشد اینکه دسته یک هرچی شوت میزد میرفت توی گل و دسته دو هرچی شوت میزد تو درو دیوار بود
    خلاصه بعد از دیفالت کردن اون قسمت بازی متعادل تر شد و دیگه هر چی میومد نمیرفت توی گل
    هنوز کمی بهتر بودن دسته یک احساس میشه اما میشه باهاش مقابله کرد و دیگه اونطوری فضایی نیست
    یک جورایی دسته یک رو ضعیف کردیم تا برابر بشیم
    وقتی دوباره با رفیقام بازی کردیم همه معترف بودن که دسته یک دیگه مثل قبل قوی نیست و حالا هرکی بازیش بهتر باشه میبره
    میخواهم بعد چندین سال از کیبرد به دسته مهاجرت کنم : دی
    یه دسته که جفت باشه و تو وصل شدن اذیت نکنه چیه ؟ بودجه 100 تا 200 هر چی کمتر بهتر ،
    یه چیز عمری میخواهم اما مهمترین نکته ارگونومی و راحتیش هست که دیگه نخواهم عوضش کنم ، تو مسابقات دسته ی خاصی باید داشته باشیم ؟

بهترینش دسته ماکروسافت هستش ، جفتی نیست اما عمریه
    خیلی از بازی ها رو هم پشتیبانی میکنه
    Last edited by Meysam Raz; 11-08-2015 at 18:24.

4. 4 کاربر از Meysam Raz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

یعنی وقتی من دسته یک بودم نتیجه 12-0 هم گرفتم و قتی اون دسته یک میشد 6-0 میباختم
    من برای راحتی پاسکاری و شوت این گزینه ها رو طوری گذاشته بودم که مثلا برای پاس خود کامپیوتر کمک میکرد ، برای جهت شوت هم همینطور
    اما نکتش این بود که توی بازی دونفره این داستان فقط برای دسته یک اعمال میشد و دسته دو بی بهره بود
    نتیجه میشد اینکه دسته یک هرچی شوت میزد میرفت توی گل و دسته دو هرچی شوت میزد تو درو دیوار بود
    خلاصه بعد از دیفالت کردن اون قسمت بازی متعادل تر شد و دیگه هر چی میومد نمیرفت توی گل
    هنوز کمی بهتر بودن دسته یک احساس میشه اما میشه باهاش مقابله کرد و دیگه اونطوری فضایی نیست
    وقتی دوباره با رفیقام بازی کردیم همه معترف بودن که دسته یک دیگه مثل قبل قوی نیست و حالا هرکی بازیش بهتر باشه میبره
    سلام. داداش! منم اسیر شدم از دست این دسته یک. بی زحمت اون بخشی رو که قرمز کردم، بیشتر توضیح بده و Screen Shot بذار. مرسی...

تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

سلام. داداش! منم اسیر شدم از دست این دسته یک. بی زحمت اون بخشی رو که قرمز کردم، بیشتر توضیح بده و Screen Shot بذار. مرسی...
    خواهش به ترتیب از منوی اصلی بازی شماره زدم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    امیدوارم مشکلتون حل بشه

7. این کاربر از Meysam Raz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

خواهش به ترتیب از منوی اصلی بازی شماره زدم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    امیدوارم مشکلتون حل بشه
    ممنون بابت جواب. الآن برا من که چک کردم، دقیقاً همین جوریه ولی دسته 1 خیلی قویه و دسته 2 خیلی ضعیف!

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

مرسی از جوابت
    پس همجین مشکلی هست دیگه ...
    من امروز دسته دو بودم ...تا دقیقه 70 چهار صفر جلو بودم اما یهو دوستم پنج تا گل زد ..دسته یک خیلی قویه ...
    من این تنظیمات رو پیدا کردم ..ولی شما گفتین یه قسمت رو دیفالت گذاشتین ....دقیقا میشه توضیح بدی کدوم قسمت هارو دستکاری کنیم و روی چی بذاری؟

- - - Updated - - -
    Last edited by jamal9; 12-08-2015 at 21:01.

10. 2 کاربر از jamal9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

مرسی از جوابت
    پس همجین مشکلی هست دیگه ...
    من امروز دسته دو بودم ...تا دقیقه 70 چهار صفر جلو بودم اما یهو دوستم پنج تا گل زد ..دسته یک خیلی قویه ...
    من این تنظیمات رو پیدا کردم ..ولی شما گفتین یه قسمت رو دیفالت گذاشتین ....دقیقا میشه توضیح بدی کدوم قسمت هارو دستکاری کنیم و روی چی بذاری؟

- - - Updated - - -
    سلام
    همین تنظیماتی که گذاشتم حالت دیفالته
    بله قطعا این مشکل ( قویتر بودن بیخودی دسته یک ) هستش و تمام کسایی که دونفره بازی میکنن میدونن اینطوریه
    من با تنظیمات این قسمت ور رفتم و یک مقداری وضعیت بهتر شد
    اما بازم قویتر بودن دسته یک سرجاشه و دوتا پاس تو عمق بدن یا سانتر میکنن بازیکناشون راحت در میرن
    من تنظیمات رو اینطوری کردم برامون بهتر شد و اختلاف کمتر شد اما اون مشکل از بین نرفته
    شما هم میتونید با تنظیمات ادونسد تست کنید و Shot type رو بزارید ادونسد ، بلکم بهتر بشه و بچه ها نتونن هی ر به ر گل بزنن

12. 2 کاربر از Meysam Raz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه MOHAMMAD__REZA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2015
    محل سكونت
    ایلام

پيش فرض

سلام
    همین تنظیماتی که گذاشتم حالت دیفالته
    بله قطعا این مشکل ( قویتر بودن بیخودی دسته یک ) هستش و تمام کسایی که دونفره بازی میکنن میدونن اینطوریه
    من با تنظیمات این قسمت ور رفتم و یک مقداری وضعیت بهتر شد
    اما بازم قویتر بودن دسته یک سرجاشه و دوتا پاس تو عمق بدن یا سانتر میکنن بازیکناشون راحت در میرن
    من تنظیمات رو اینطوری کردم برامون بهتر شد و اختلاف کمتر شد اما اون مشکل از بین نرفته
    شما هم میتونید با تنظیمات ادونسد تست کنید و Shot type رو بزارید ادونسد ، بلکم بهتر بشه و بچه ها نتونن هی ر به ر گل بزنن
    من که هیچ وقت چنین مشکلی نداشتم و ندارم.شاید به خاطر دسته هاتون باشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

من که هیچ وقت چنین مشکلی نداشتم و ندارم.شاید به خاطر دسته هاتون باشه
    سلام. مارک دسته ـت چیه؟ برا من XP Product ـه.

داره خودمونی میشه MOHAMMAD__REZA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2015
    محل سكونت
    ایلام

پيش فرض

سلام. مارک دسته ـت چیه؟ برا من XP Product ـه.
    مال من WINNER هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •