مشكل شما فريمور گوشي هستش اگـــه شما ببري براتون فلش كنن فريمور جديد بريزن رو گوشي و يا گوشيتون رو اپديت كنيد مشكلتون حل ميشــــه![]()
مشكل شما فريمور گوشي هستش اگـــه شما ببري براتون فلش كنن فريمور جديد بريزن رو گوشي و يا گوشيتون رو اپديت كنيد مشكلتون حل ميشــــه![]()
کسی میدونه چطور درست میشه؟؟؟
سلام دوستان خسته نباشید واقا زحمت می کشید دوستان! آفا من P990 دارم الان چند وفتی هست که filip گوشیم از کار افتاده یعنی دکمه هاش کار نمیکنه! ولی چراغ صفحه روشن میشه اگخ کمک کنید واقعا ممنون می شم!!!!
آقا من میخوام با update service گوشیمو (k550) آپدیت کنم ولی این خطا رو میده:
incompatible macromedia version
required verision availabe from
application will terminateکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نکته 1: تو خط 2 همون verision نوشته version نیست(تو خود خطا منظورمه)
نکته 2: ورژن برنامه 1-2.7.6.8 هست.
اگه راه حلی داره بگید لطفا حالمو گرفته
h_vike جان دستت درد نکنه جوابو ندیده بودم
اگه امکانش هست خودم آپدیت کنم راه حلش رو بی زحمت بگید اگه نه که ببرم جمهوری
سلام من می خوام t650 بخرم در این گوشی تم معمولیم میشه نصب کرد؟ یا از تمهای خودش باید استفاده کرد و در کل گوشی خوبیه؟ واصلش چینی یا مالزی؟
دوست عزیز من k500(تبدیل به w610 ) هست من هم همین مشکلو دارم... فک نکنم مشکل از فرمور باشه..
من قبل از تبدیل فرمورم r6bc002 بود همین مشکلو داشت حالا که r8ba024 دارم هم همین مشکلو دارم(r8ba024 آخرین فرمور فک کنم هست) احتمالا مال کوچیک بودن سایز صفحه(176*220 ) هست بازم یکی که بهتر میدونه جواب بده بهتره...راستی من وقتی این فایلا رو تو photoDJ باز میکنم درست نشون میده ولی تو file manager بازم همون جوری(تار) نشون میده... شما هم این کار رو بکن ببین چه جویه...![]()
دوستان خوبم، مطمئن باشید هیچ راه حلی نداره.
این یک مسئله سخت افزاری هست.
همونطور که میدونید، اندازه ی صفحه نمایش گوشی هایی که دوربین بالاتر از 3.2 دارند، 240*320 پیکسل هست.
در حالی که گوشی هایی که دوربین 2 مگاپیکسلی دارند، دارای صفحه نمایش 176 * 144 هستند. (در بعضی از گوشی ها هم 220*176)
به فریمور ، پچ، الف، لیب و غیره، هیچ گونه ربطی نداره. بلکه کاملا به ریزولیشن مربوط هست که اون هم سخت افزاریه.
موفق باشید![]()
باز تو یک تاپیک مرده پست دادم؟ نه دارم اشتباه میکنم ایجا هنوزم زندست...
اگه اشتباه نمیکنم یکی جواب بده دیگه... مردم بابا!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)