تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 259 از 278 اولاول ... 159209249255256257258259260261262263269 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,581 به 2,590 از 2775

نام تاپيک: کلوپ لپ تاپ ASUS N550

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

با توجه به اینکه اگه بخوام ایسوس بگیرم باید لمسی و اگه بخوام غیر لمسی بگیرم بید برم سراغ msi که البته اینم بد نیست میرم یه خورده تحقیق ببینم اپاچی کیفیت صفحش چقدر ضایع هستش اگه دیدم بدرد نمیخوره میرم همین Jk رو میگیرم

روکش مات میشه روی صفحه لمسی کشید ؟؟؟ یه همچین چیزی وجود داره ؟؟؟ چقدر تاثیر داره ؟

داره خودمونی میشه ugroup's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

با توجه به اینکه اگه بخوام ایسوس بگیرم باید لمسی و اگه بخوام غیر لمسی بگیرم بید برم سراغ msi که البته اینم بد نیست میرم یه خورده تحقیق ببینم اپاچی کیفیت صفحش چقدر ضایع هستش اگه دیدم بدرد نمیخوره میرم همین Jk رو میگیرم

روکش مات میشه روی صفحه لمسی کشید ؟؟؟ یه همچین چیزی وجود داره ؟؟؟ چقدر تاثیر داره ؟
    اره روکش مات میشه کشید و اتفاقا اگر با لمسیش زیاد کار میکنید بهتر روکش بکشید خط و خش نیفته.
    تو چی تاثیر داره؟

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

تو رفلکس تاثیر داره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

با کمتر از صد تومن میشه تهیه کرد.
    بله.رفلکس رو از بین میبرن.بعضی نمونه ها حتی uv هم دارن.

5. این کاربر از Saidgta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

یه قابلیت جالبی داره این لپ تاپ که میشه در حالت خاموش هم از یکی از یو اس بی هاش به عنوان شارژر موبایل استفاده کرد.
    البته فقط یکی از پورت ها که علامت یک رعد و برق روشه این قابلیتو داره...
    جون میده واسه سفر.یه پاور بانک معرکه.

7. این کاربر از Saidgta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

من رفتم اپاچی رو دیدم و درسته مات بود ولی صفحه مات های ایسوس کیفیت خیلی بهتری دارن تا msi به همین دلیل فکر کنم jk بدون تاچ با گارانتی سریر با قیمت 3810 خوب باشه بعد از ماه رمضان میرم برای خرید الان خیلی گرمه اگه تا اون موقع کسی میتونه یه عکس یا فیلم کوتاه از مدل بدون لمس این لبتاپ بزاره واقعا ممنون میشم

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من رفتم اپاچی رو دیدم و درسته مات بود ولی صفحه مات های ایسوس کیفیت خیلی بهتری دارن تا msi به همین دلیل فکر کنم jk بدون تاچ با گارانتی سریر با قیمت 3810 خوب باشه بعد از ماه رمضان میرم برای خرید الان خیلی گرمه اگه تا اون موقع کسی میتونه یه عکس یا فیلم کوتاه از مدل بدون لمس این لبتاپ بزاره واقعا ممنون میشم
    منم دوتا لپتاپ رو از نزدیک دیدم
    ایسوس کیفتش کمتر بود داش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

ایسوس کیفتش کمتر بود داش
    شما مدل غیر لمسی ایسوس رو دیدین ؟؟؟؟ از کجا ؟؟؟؟ اگه دارنش میشه فقط یه فیلم بگیرید با نور 100 و یه فیلم هم از اپاچی با نور 100 البته یه خورده اینور اونور کنید تا زاویه دید هم معلوم بشه اگه من مدل غیر لمسی رو ببینم کیفیتش از اپاچی کمتر هست میرم میگیرم اپاچی رو

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ایسوس کیفتش کمتر بود داش
    چه حرفایی میزنی برادر من! ایسوس پنلش ips هست.مگه میشه آپاچی کیفیتش بهتر باشه...؟!!!
    کمتر نباشه بیشتر نیست!!
    اصلا تو صفحات tft دوتا چشم آدم تصویرای متفاوتی میبینن و زاویه دید کم توشون بیداد میکنه!
    اینم از اون حرفا بود...

12. 3 کاربر از Saidgta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

دوستانی که n55ojk دارن همگی میگن درایوری جز ویندوز 8 واسش نیست. خواستم خواهش کنم ببینم دوستانی که این لپ تاپو دارن میتونن نرم افزار vmware workstation رو نصب کنن و یه ویندوز مثلا7 بهش بدن و نصب کنن داخلش؟ این نرم افزار ویندوز مجازیه و تاجایی که من استفاده کردم ازش فقط ویندوز میزبان که الان رو سیستمتون 8 هست نیاز به نصب درایور داره و ویندوز مجازی نیازی به نصب درایور نداره. آخه من با یه سری نرم افزارها کار میکنم که حتما 7 و بعضی دیگه xp میخوان. اگر لطف کنید یه تست کنید ممنون میشم.
    دوستان کسی فرصت نکرد اینو تست کنه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •