تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 259 از 457 اولاول ... 159209249255256257258259260261262263269309359 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,581 به 2,590 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام
    از آخرین نسخه استفاده میکنید؟
    نسخه ی نهایی با ویندوز 8.1 هیچ مشکلی نداره!

بابت پاسخ ممنون . ولی من کومودوی آخرین ورژن رو از سافت - گذر گرفتم ( نسخه 32 بیت که با نسخه ویندوزم یکیه ) ولی این دفعه نصب میشه ولی میگه comodo agent نمیتونه اجرا بشه
    مشخصات system properties من هم با شما غیر از نسخه ویندوز که برا من pro هست و رمم 4 گیگ دیگه فرقی نداره

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

بابت پاسخ ممنون . ولی من کومودوی آخرین ورژن رو از سافت - گذر گرفتم ( نسخه 32 بیت که با نسخه ویندوزم یکیه ) ولی این دفعه نصب میشه ولی میگه comodo agent نمیتونه اجرا بشه
    مشخصات system properties من هم با شما غیر از نسخه ویندوز که برا من pro هست و رمم 4 گیگ دیگه فرقی نداره
    خواهش میکنم
    نکته: تمام برنامه های امنیتی رو از سایت رسمی برنامه ی امنیتی دانلود کنید و به هیچ وجه از جاهای دیگه دانلود نکنید!

3. 7 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام

قبلا روی سیستم شما آنتی ویروس دیگری نصب بوده؟ الان همزمان چه محصول امنیتی دیگری نصب است؟
    به هر حال اگر این مشکل را دارید :

1- با ابزاری مانند Revo Uninstaller که یک نسخه رایگان را میتوند از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود و نصب کنید، کومودو را کاملا از روی سیستم Uninstall کنید.

2- اگر قبلا روی سیستم شما آنتی ویروس دیگری نصب بوده، سعی کنید از ابزار حذف مربوط به آنتی ویروس برای پاکسازی بقایای باقی مانده آن استفاده کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می تونید لیستی از ابزارهای مربوط به هر آنتی را ببینید. (شما چون مشکل دارید این مرحله را حتما انجام بدهید).

3- سیستم (رجیستری) را با یک ابزار پاکسازی مانند CCleaner پاکسازی کنید.

4- آخرین نسخه اینترنت سکیوریتی کومودو را از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید.

اگر بدون مشکل نصب شد برای آپدیت اولیه از روش آپدیت آفلاین استفاده کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیحات و لینک دانلود دیتابیس کومودو قرار داره.

5. 9 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

چرا با اینکه برنامه زبان برنامه به انگلیسی تغییر داده شده باز بعضی از قسمت های برنامه فارسی هستش؟ (بعد از تغییر به انگلیسی سیستم ریستارت شده است.)

7. 7 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام علیکم

من بخاطر مشکل در کسپرسکی ، کومودو اخرین نسخه نصب کردم ولی نمیدونم چرا در تنظیمات که میخوام برم ، کومودو هنگ میکنه ؟

Last edited by Hidden-Hunter; 19-11-2013 at 20:02.

9. 3 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام علیکم

من بخاطر مشکل در کسپرسکی ، کومودو اخرین نسخه نصب کردم ولی نمیدونم چرا در تنظیمات که میخوام برم ، کومودو هنگ میکنه ؟

سلام امیرجان
    این مشکل قبلنا وجود داشت
    در نسخه های قبل 6.3
    امیرجان بعد از اینکه آپدیت آفلاین کردی، در همین حال به نت وصل باش، دوباره آپدیتش کن
    سیستم رو ریستارت کن حتما درست میشه
    من دق کرده بودم بخاطر این مشکلش ولی بعد ها فهمیدم بعد از نصب یا هنگام نصب وقتی به نت وصل باشیم این مشکل برطرف میشه
    ولی در نسخه ی 6.3.3 در ویندوز 8.1 خداروشکر این مشکل کاملا برطرف شده

11. 3 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام امیرجان
    این مشکل قبلنا وجود داشت
    در نسخه های قبل 6.3
    امیرجان بعد از اینکه آپدیت آفلاین کردی، در همین حال به نت وصل باش، دوباره آپدیتش کن
    سیستم رو ریستارت کن حتما درست میشه
    من دق کرده بودم بخاطر این مشکلش ولی بعد ها فهمیدم بعد از نصب یا هنگام نصب وقتی به نت وصل باشیم این مشکل برطرف میشه
    ولی در نسخه ی 6.3.3 در ویندوز 8.1 خداروشکر این مشکل کاملا برطرف شده

نشد برادر من ، نشد

شاید بخاطر این باشه که من تنظیمات فایروال رو برای اینرتنت سکیوریتی اعمال کردم .
    Last edited by Hidden-Hunter; 19-11-2013 at 20:26.

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام علیکم

سلام امیر خان!

همینور که آقا مسعود گفته قبلا این مورد بیشتر دیده میشده الان خیلی کمتر شده. همینجا هم کاربران در این مورد خیلی شکایت میکردند از نسخه 6.1 و 6.2

یکبار سیستم را اسکن سریع بکن (آنلاین باش)

اسکن اعتبار سنجی بکن. (فایلهای ناشناخته انتقال به لیست امن)

در کل هرچی فایلهای بیشتری از سیستم شما در "لیست امن" باشند کارایی کومودو بهتر میشه... البته کومودو اتوماتیک خودش این کارو انجام میده و وقتی کومودو را نصب کردید آروم آروم میبیند که فایلهای شما توسط کومودو به این لیست اضافه میشه که خوبه. البته این کار آفلاین انجام میشه... ولی اگر آنلاین باشید از دیتابیس ابری هم برای شناسایی فایلهای امن استفاده میکنه که باعث میشه فایلهای امن بیشتری شناسایی بشوند.

ویندوز 64 بیتی است؟

HIPS روی چه حالتی قرار داره؟

پاکسازی سندباکس را اجرا میکنید این اتفاق میافته یا وقتی میخواهید وارد بخش تنظیمات پیشرفته شوید؟ و برای هر کدام همیشه این اتفاق میافته یا گهگاه؟

بعد از اینکه کرش رخ میده، چه اتفاقی میافته؟ صبر کنید به حالت نرمال برمیگرده؟

=======

اگر مشکل شما بعد از یکی دو روز رفع نشد دوتا گزارش هست که باید تهیه کنید و به من بدهید که خدمتتون عرض میکنم......

مرسی
    Last edited by Jadda; 19-11-2013 at 20:52.

14. 6 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام امیر خان!

همینور که آقا مسعود گفته قبلا این مورد بیشتر دیده میشده الان خیلی کمتر شده. همینجا هم کاربران در این مورد خیلی شکایت میکردند از نسخه 6.1 و 6.2

یکبار سیستم را اسکن سریع بکن (آنلاین باش)

اسکن اعتبار سنجی بکن. (فایلهای ناشناخته انتقال به لیست امن)

در کل هرچی فایلهای بیشتری از سیستم شما در "لیست امن" باشند کارایی کومودو بهتر میشه... البته کومودو اتوماتیک خودش این کارو انجام میده و وقتی کومودو را نصب کردید آروم آروم میبیند که فایلهای شما توسط کومودو به این لیست اضافه میشه که خوبه. البته این کار آفلاین انجام میشه... ولی اگر آنلاین باشید از دیتابیس ابری هم برای شناسایی فایلهای امن استفاده میکنه که باعث میشه فایلهای امن بیشتری شناسایی بشوند.

ویندوز 64 بیتی است؟

HIPS روی چه حالتی قرار داره؟
    سلام علی جان

من راحل بالا که گفتید رو پیش میروم و امیدوارم نتیجه بخش باشد.

بله نسخه که 64بیت هست.

HIPS حالت پیشفرض

16. این کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

پاکسازی سندباکس را اجرا میکنید این اتفاق میافته یا وقتی میخواهید وارد بخش تنظیمات پیشرفته شوید؟ و برای هر کدام همیشه این اتفاق میافته یا گهگاه؟
    بگیر نگیر داره و هر موقع بخوام به تنظیمات سربزنم یک برا خوبه و باز هنگ میکنه.

دوباره همگ کرد..:(

بعد از اینکه کرش رخ میده، چه اتفاقی میافته؟ صبر کنید به حالت نرمال برمیگرده؟
    بعد اینکه کرش میکنه که صبر میکنم تا درست بشه ولی اخر به ریستارت باید پناه ببرم : دی
    اگر مشکل شما بعد از یکی دو روز رفع نشد دوتا گزارش هست که باید تهیه کنید و به من بدهید که خدمتتون عرض میکنم......

مرسی
    انشالا که تا امشب برطرف بشه وگرنه / اگر حل نشد که باشه گزارش هم پر می کنیم.

ممنون دادا
    Last edited by Hidden-Hunter; 19-11-2013 at 21:07.

18. 3 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •