تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 259 از 328 اولاول ... 159209249255256257258259260261262263269309 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,581 به 2,590 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

پست من در مورد ازدواج در ایران بود، در ایران هنوز امکان زندگی زیر یک سقف قبل از ازدواج رسمی وجود نداره ... از طرف دیگه باز در همون کشورهای غربی هم، بعد از طی تمام این مراحل میبینیم باز طلاق اتفاق میافته ... باید تحقیقی مقایسه صورت بگیره در مورد طلاق در ازدواج های سنتی در ایران و طلاق در ازدواجهای مدرن در غرب ... که آیا طلاق در ازدواج های سنتی ایران بیشتر هست یا کمتر ... البته متغییرهای بسیار زیادی دخیل هستن در موفقیت/عدم موفقیت ازدواج که خیلی سخت میکنه یک نتیجه گیری جامع و مانع رو ...
    در واقع مشکل هم همینه که هنوز ازدواج مدرن تو ایران کاملا جا نیافتاده. هنوز این فرهنگ بوجود نیومده.
    تحلیل مسئله بله جنبه های متعددی داره کمبود مطالعه علمی هست. اما امارها وجود داره، میزان طلاق در ایران با در نظر گرفتن برآوردها از طلاق عاطفی و به نسبت فرهنگ ایرانی اسلامی بسیار بالائه...

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

2. 3 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال green-mind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2015
    محل سكونت
    Www.

پيش فرض

پست من در مورد ازدواج در ایران بود، در ایران هنوز امکان زندگی زیر یک سقف قبل از ازدواج رسمی وجود نداره ... از طرف دیگه باز در همون کشورهای غربی هم، بعد از طی تمام این مراحل میبینیم باز طلاق اتفاق میافته ... باید تحقیقی مقایسه صورت بگیره در مورد طلاق در ازدواج های سنتی در ایران و طلاق در ازدواجهای مدرن در غرب ... که آیا طلاق در ازدواج های سنتی ایران بیشتر هست یا کمتر ... البته متغییرهای بسیار زیادی دخیل هستن در موفقیت/عدم موفقیت ازدواج که خیلی سخت میکنه یک نتیجه گیری جامع و مانع رو ...
    ببینید وقتی لفظ ازدواج سنتی رو میارید این نکته رو فراموش نکنید که تو بسیاری از مناطق ایران این مثل دختر با لباس سفید میاد و با کفن سفید از خونه شوهر میره رایجه و با توحه به اینکه تو ایران بسیاری از زنان از ابتدایی ترین حقوقشون هم اطلاعی ندارند به دلیل بسیاری از فاکتورها که از حوصله این بحث خارجه عملا بسیاری از ازدواج های سنتی که دوام اورده زندگی کردن زیر یک سقف به هزاران دلیل موجه و غیر موجه هست
    مرسی

4. 5 کاربر از green-mind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

مشکل تفکر ما اینه که طلاق رو بعنوان یک اتفاق طبیعی قبول نمیکنیم به این علت که آسیب زاست.
    اینکه یک نفر در زندگی خودش زجر بکشه و بدبختی تحمل کنه برای مردم جامعه ی ما شرف داره به اینکه جدا بشه و فرزندانش مجبور بشن بدون پدر یا مادر زندگی کنن ولی خوشحال زندگی کنه.
    اسم این کار در فرهنگ ما خودخواهیه و تحمل یک زندگی مشکل دار و زجر آور اسمش فداکاری و هنر!
    این آیا نهایت سطحی نگری نیست که بخوایم آمار ازدواج های موفق یک جامعه رو فقط و فقط از روی آمار طلاقش بررسی کنیم؟!

6. 6 کاربر از Ar@m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

مشکل تفکر ما اینه که طلاق رو بعنوان یک اتفاق طبیعی قبول نمیکنیم به این علت که آسیب زاست.
    اینکه یک نفر در زندگی خودش زجر بکشه و بدبختی تحمل کنه برای مردم جامعه ی ما شرف داره به اینکه جدا بشه و فرزندانش مجبور بشن بدون پدر یا مادر زندگی کنن ولی خوشحال زندگی کنه.
    اسم این کار در فرهنگ ما خودخواهیه و تحمل یک زندگی مشکل دار و زجر آور اسمش فداکاری و هنر!
    این آیا نهایت سطحی نگری نیست که بخوایم آمار ازدواج های موفق یک جامعه رو فقط و فقط از روی آمار طلاقش بررسی کنیم؟!
    به نظرم مردم ما زیادی زندگی رو جدی میگیرن و خودشون علت بدبختیا و فلاکت هاشون هستن.

بسیار مغرور و خودبزرگ بین هستن بسیاریشون و حتی جنبه ی یه شوخی معمولی هم ندارن و سریع بهشون برمیخوره و میشن دشمن خونی طرف. توی خونه هم مرد و زن ها انگار درحال بازی سیاست و جنگ هستن؛ همه حرفا حساب شده و با سیاسته و کلی از هم آتو میگیرن و بخشیدن و عشق اینا برا خیلیا اصن تعریف نشده. بچه هاشونم میبینن یاد میگیرن و میشن مثل همونا...

8. 2 کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

ببینید وقتی لفظ ازدواج سنتی رو میارید این نکته رو فراموش نکنید که تو بسیاری از مناطق ایران این مثل دختر با لباس سفید میاد و با کفن سفید از خونه شوهر میره رایجه و با توحه به اینکه تو ایران بسیاری از زنان از ابتدایی ترین حقوقشون هم اطلاعی ندارند به دلیل بسیاری از فاکتورها که از حوصله این بحث خارجه
    عملا بسیاری از ازدواج های سنتی که دوام اورده زندگی کردن زیر یک سقف به هزاران دلیل موجه و غیر موجه هست
    مرسی
    سلام
    این هم مثل هزاران مورد دیگه احتیاج به فرهنگ سازی داره
    اکثر مردم ایران در خیلی چیزها ناآگاهند یا سهل انگار
    حقوف شهروندی , حقوق زوجین , حقوق کارفرما , حقوق کارگر , قوانین کار , قوانین آپارتمان نشینی , رعایت نکات امنیتی , رعایت نکات ایمنی , تربیت , اخلاق , مدارا , سک س سالم و بهداشتی , قوانین و روش صحیح نصیحت و اندرز , رعایت شرم و حیا , روشهای آموختن , روشهای یاد دادن , روش محافظت از اموال و مُمتلکاتِ شخصی و اموال عمومی و اموال شخصیِ دیگران , رعایت قوانین رانندگی , قوانین و روشهای بهبود وضعیت اقتصادی و روشهای صرفه جوئی , روشهای خرید هوشمندانه , شناختن ضررها و خطرها , یاد دادنِ ضررها و خطرها به فرزندان و دیگران , مشکل در دوست داشتن خود و دیگران (افراط و تفریط در دوست داشتن ) , سردرگمی و یا اشتباه و یا سهل انگاری در انتخابِ بهترین و ایمن ترین مسیر اعتقادی , توجه به بهداشت و سلامتِ شخصی و عمومی و رعایت اونها و هزاران مورد دیگه .
    عده ای واقعاً وضع یادگیریشون تاسف بار و گریه آوره . کلی پول و وقت صرف میکنند برای کسبِ اطلاعاتی که نه تنها سودی براش نداره بلکه کلی هم ضرر داره مثل اطلاعات در مورد زندگی خصوصی و عمومی خواننده ها و هنرپیشه ها و لباسهاشون و سگهاشون و گربه هاشون و ماشینهاشون , وقت و پول صرف کردن برای دنبال کردنِ سریالهایی بی فایده و یا مُضر و هزاران مورد دیگه
    خلاصه وضع کسبِ علم دانشِ مفید و کاربردی افتضاحه

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

لغت "فرهنگ سازی" ایراد داره. فرهنگ قابل ساختن نیست و مجموعه ای از قوانین نانوشته و اعتقادات یک قوم هست که باهاش بزرگ میشن. اگر نتیجه ی این فرهنگ ایراد داره یعنی هزاران سال اعتقاداتی که این رو تربیت کرده رو زیر سؤال میبرید.

چیزی که مدنظر شماست آموزش قوانین مدنی و تبعیت از قوانین و مدرن-سازی هست که باز هم بخش هاییش با آموزهای فرهنگی و دکترین سیستماتیک کشور در تضاده و به همین خاطر یا سرمایه گذاری براش نمیشه یا توسط مردم پیروی نمیشه...

11. این کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

لغت "فرهنگ سازی" ایراد داره.
    فرهنگ قابل ساختن نیست و مجموعه ای از قوانین نانوشته و اعتقادات یک قوم هست که باهاش بزرگ میشن.
    اگر نتیجه ی این فرهنگ ایراد داره یعنی هزاران سال اعتقاداتی که این رو تربیت کرده رو زیر سؤال میبرید.
    چیزی که مدنظر شماست آموزش قوانین مدنی و تبعیت از قوانین و مدرن-سازی هست که باز هم بخش هاییش با آموزهای فرهنگی و دکترین سیستماتیک کشور در تضاده و به همین خاطر یا سرمایه گذاری براش نمیشه یا توسط مردم پیروی نمیشه...
    سلام
    بله , حرفتون درسته . اسم فرهنگ سازی ایراد داره . در عربی از کلمه ی توعیه taw3iyah استفاده میشه که معنیش هوشیار کردن با علم و دانش هست یعنی آگاهی دادن
    از این اسمها و اصطلاحاتِ اشتباه زیاد هست در فارسی و زبانهای دیگه . مثلاً سلاحی که با اون همه قدرت و هیبتش اسمش رو گذاشته اند موشک !!!! موش بعلاوه ی کاف تصغیر !!!! . درصورتیکه اسمش باید آذرتیر یا آذرپیکان یا تیرآذرخش یا آتش تیر یا آتش پیکان یا چیزی شبیه اینها باشه

حالا از اسمش که بگذیم اما وضع آگاهی و اطلاع مردم در مورد خیلی چیزها خرابه که خیلی علتها داره . از اهمیت ندادن و یا آگاه نبودنِ گردانندگان کشور گرفته تا اهمیت ندادنِ مردم به یادگیری این اطلاعاتِ مهم و حیاتی که باعث میشه خودشون و دیگران با مشکلات کمتر و آسایش و راحتی و ایمنی و امنیت بیشتر زندگی کنند
    =======================================
    بسیاری از گردانندگان کشور و مردم در یک چیز مهم مشکل دارند :
    برخورد و تعامل با مشکلاتِ زندگی
    هر مشکل دو روش یرای تعامل داره:
    1- پیشگیری
    2- حل (درمان )
    بسیاری از گردانندگان و مردم در پیشگیری از مشکلات مشکل دارند . در حل کردنِ مشکلات هم مشکل دارند
    هر مشکل , هزار و یک حل داره . حل عاقلانه , احمقانه , اقتصادی و کم هزینه , پرهزینه ,قانونی ,غیر قانونی , سریع , وقت گیر , شرعی , غیر شرعی , جوانمردانه , ناجوانمردانه , آشکار , مخفیانه , گروهی , انفرادی , موقت , پایدار , ریشه ای , سطحی و غیره
    بسیاری از مردم از درکِ علتِ وجودِ چیزی به اسم طلاق عاجزند و اشتباه ازش استفاده میکنند و یا ازش سوء استفاده میکنند
    زندگی مشترک هم مثل زندگی مجردی کلی مشکلات داره که بسیاری از مردم به جای پیشگیری از رخ دادن اون مشکلات و یا انتخابِ حلِ مناسب , از طلاق استفاده میکنند برای حل کردنش
    اونطرف آب طلاق بسیار رایجه و فوق العاده آسونه . مرد خیلی راحت به زنش میگه إنتی طالق . کار تمومه این زن مطلقه میشه و فقط حق داره اگر حق و حقوقش رو بهش ندادند بره برای حقوقش شکایت کنه مثل مهریه و نفقه هاش
    اگر مرد بگه انتی طالق طالق طالق , دیگه 3 طلاقه میشه یعنی راه برگشت و رجوع هم نداره مگر بعد از ازدواج کردن اون زن با مرد دیگری و طلاق گرفتنش .
    اونطرف آب بیشتر زن و شوهرها نیاز مادی ندارند به همدیگه و متاسفانه با انتشار بی بندباری جنسی , نیاز جنسی هم به هم ندارند و برای همین تا دعواشون میشه فوری میرند سراغ طلاق که باید آخرین حل باشه برای مشکلاتِ بزرگِ زندگی زناشوئی
    در ایران خیلیها که طلاق نمیگیرند علتش ناچاری هست و زیادتر شدنِ مشکلات با طلاق . مثل نیاز مادی به شوهر و اجبار برای ماندن و زندگی کردن و سوختن و ساختن .
    مردم باید قبل از ازدواج یاد یگیرند که زندگی بی مشکلات نمیشه و باید هنر پیشگیری از مشکلات و هنر انتخاب حل مناسب رو یاد بگیرند و از بزرگان و باتجربه ها کمک بگیرند برای حل مشکلاتشون و سراغ طلاق نرند مگر به عنوان آخرین حل برای پایان دادن به مشکلاتی که زندگی مشترکِ سودمند و قابل تحمل رو غیر ممکن کرده

13. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

چند مدت داشتم در مورد همسر آیندم خیال پردازی میکردم... با خودم میگفتم کاش دندون پزشک باشه و تو دندون پزشکی با هم آشنا بشیم... یه روز دیگه داشتم فکر میکردم کاش دکتر قلب باشه... یه روز دیگه پیش خودم فکر میکردم کاش روانشناس باشه که بتونه منو درک کنه و در مورد مشکلات ذهنیم باهاش مشورت کنم...
    نمیدونم چرا یکی پیدا نشد بزنه پس کلم بگه مگه همسر بیچارت آچار فرانسست که انتظار داری همه کار بکنه به جا خسیس بازی بلند شو برو دکتر!!!‌
    نمی دونم چند نفر شما هم مثل من هستین و یا شدین و انتظاراتتون از همسر آیندتون به شدت رویایی شده...
    .
    .
    .
    الان یکم سطح انتظاراتم رو پایین اوردم. دوست دارم رانندگی بلد باشه و ترجیها خودش ماشین داشته باشه
    من خودم علاقه ای به رانندگی ندارم. حال چطور این مساله رو با طرف مقابل در میون بزارم؟
    اصلا بهتره دنبال زوجی باشم که خودش ماشین داره و رانندگی بلده و یا کلا ماشین نداره؟ از دومی میترسم چون اگر ماشین خواست علاقه ای به خریدش ندارم و رانندگی هم دوست ندارم.
    Last edited by Public Enemy; 11-03-2017 at 23:57.

15. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

چند مدت داشتم در مورد همسر آیندم خیال پردازی میکردم... با خودم میگفتم کاش دندون پزشک باشه و تو دندون پزشکی با هم آشنا بشیم... یه روز دیگه داشتم فکر میکردم کاش دکتر قلب باشه... یه روز دیگه پیش خودم فکر میکردم کاش روانشناس باشه که بتونه منو درک کنه و در مورد مشکلات ذهنیم باهاش مشورت کنم...
    نمیدونم چرا یکی پیدا نشد بزنه پس کلم بگه مگه همسر بیچارت آچار فرانسست که انتظار داری همه کار بکنه به جا خسیس بازی بلند شو برو دکتر!!!‌
    نمی دونم چند نفر شما هم مثل من هستین و یا شدین و انتظاراتتون از همسر آیندتون به شدت رویایی شده...
    .
    .
    .
    الان یکم سطح انتظاراتم رو پایین اوردم. دوست دارم رانندگی بلد باشه و ترجیها خودش ماشین داشته باشه
    من خودم علاقه ای به رانندگی ندارم. حال چطور این مساله رو با طرف مقابل در میون بزارم؟
    اصلا بهتره دنبال زوجی باشم که خودش ماشین داره و رانندگی بلده و یا کلا ماشین نداره؟ از دومی میترسم چون اگر ماشین خواست علاقه ای به خریدش ندارم و رانندگی هم دوست ندارم.
    داداچ بنظر من هنوز باید روی توقعاتت کار کنی چون اینی که گفتی بهتره برای استخدام راننده ی شخصی با اتومبیل آگهی بدی تا اینکه با مشخصات همسر آینده تطابق بدی

17. 3 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال پرسش و پاسخ پزشكی laxer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Th

پيش فرض

من اعتقادات خاصی درمود طبیعت ، مذهب، دنیا و ... دارم.

این اعتقادات در بسیاری موارد برای جامعه سنتی ما قابل پذیرش نیست.

اعتقادات من افراطی نیست ولی با 90% عقاید جامعه ای که در اون زندگی میکنم فرق داره بطوری بستگان درجه یکم نمیتونن من رو درک کنند.

خب در این حالت واقعا من با چه کسی میتونم ازدواج کنم؟ آیا کسی هست که این اعتقادات رو بپذیره و بهشون احترام بذاره؟ یا اصلا خود من میتونم عقاید فرد دیگری رو تحمل کنم؟

تضاد تفکرات و عقاید با شریک زندگی میتونه فاجعه بار باشه....

مشکل مالی، اعتماد، مهریه و ... رو میشه حل کرد ولی واقعا میشه عقایدی که سال ها مثل یک دیوار بلند در ذهن من ساخته شده به یک باره از بین بره؟ عقایدی که شخصیت من رو ساختن...

این دلیل اساسی برای ازدواج نکردن است و هر کسی بهش توجه نکنه در آینده به مشکل بر میخوره.

19. 4 کاربر از laxer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •