نه دوست عزیز...بازی خودش به صورت آنلاین 3 بار تا الان آپدیت شده و این هم باید همون باشه البته برا کرکی ها...
من که دارم از بازی لذت می برم و بازیکنام خیلی خوب پیشرفت می کنن...
نه دوست عزیز...بازی خودش به صورت آنلاین 3 بار تا الان آپدیت شده و این هم باید همون باشه البته برا کرکی ها...
من که دارم از بازی لذت می برم و بازیکنام خیلی خوب پیشرفت می کنن...
سلام
من بازی رو نصب کردم لگ داره چی کار کنم؟
اپدیت فیفا 13
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فواصل رو بردارید
کسی لینک خوبی از این آپدیت داره بشه دانلود کردش؟؟فقط آپدیت
اینکه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز گذاشه کل بازیه!!! یعنی آپدیت جداگانه گذاشته نشده؟
Last edited by reza.8; 07-11-2012 at 18:27.
خیلی مسخرس! ویندوز رو عوض کردم، باز اوریجین داره فیفا رو از 66 درصد دانلود می کنه! نمی فهمم چرا واقعا!
میگم توی کریر من رئالم و دارم با:
4-2-3-1
بازی میکنم.بازیکن خوب کیو میشناسید؟کسی که خیلی نیاز دارم Winger هستش آخه دیماریا دریبل و کنترلش مثل رونالدو قوی نیست و معمولا از سمت اون فلجه تیم.یه Lass خریدم ولی خوب Overall ش کمه ولی شنیدم خیلی سریع پیشرفت میکنه ولی خوب نیاز دارم وینگر جای دیماریا.یه دونه RB هم میخوام چون کوئنترائو مثل مارسلو خوب نیست و بازم کنترلش رو توپ ضعیفه و توپ زیاد از پاش جدا میشه.
مرسی
فکر کنم باید بازی رو از اول دانلود کنیم ، چون آپدیت جداگانه وجود نداره ، یعنی محاله آپدیت نزدیک 2GB حجم داشته باشه.
برای وینگر الشاراوی رو از میلان بخر که واقعا مناسبه و خیلی خوب پیشرفت میکنه . از همه مهمتر Skill Move اون هست که 5 ستاره است . 19 یا 20 سال هم سن داره و حالا حالاها میتونی از اون استفاده کنی .میگم توی کریر من رئالم و دارم با:
4-2-3-1
بازی میکنم.بازیکن خوب کیو میشناسید؟کسی که خیلی نیاز دارم Winger هستش آخه دیماریا دریبل و کنترلش مثل رونالدو قوی نیست و معمولا از سمت اون فلجه تیم.یه Lass خریدم ولی خوب Overall ش کمه ولی شنیدم خیلی سریع پیشرفت میکنه ولی خوب نیاز دارم وینگر جای دیماریا.یه دونه RB هم میخوام چون کوئنترائو مثل مارسلو خوب نیست و بازم کنترلش رو توپ ضعیفه و توپ زیاد از پاش جدا میشه.
مرسی
منم رئال برداشتم جدیدا . واسه سمت راست موسا رو خریدم که سرعتش زیاده منتهی خیلی بقیه چیزاش خوب نیست . واسه سمت چپ درکستر رو خریدم بازیش خوبه و خوب پیشرفت میکنه . در ضمن اونا که سمت چپن تو میگی RB ؟ راستیتش RB خوب منم پیدا نکردم که جای اربلوا رو بگیره و واسه LB ویلمز رو خریدم که بدک نیست بازیش .
مهاجم هم یادم نیست کی بود ولی از اودینزه خریدم و کاکا رو بهشون دادم . خیلی بازیکن خوبیه .
نمیدونم این بازیکنها رو که اصلا به هیچ تیمشون حاضر نمیشه بفروشن . من بالاترین قیمت رو به الشاراوی دادم اما نیومد . یعنی هر دری زدم نیومد نامرد . رفتم موسی رو خریدم از اخر واسه سرعتش .
راستی موقع خرید با اسم سرچ کنید . Zouma ببینید دوتا بازیکن خشگل واستون میاده .
فکر کنم اون کسی که از اودینزه خریدی لویئز فرناندو موریل باشه . بازیکن خیلی خوبیه .منم رئال برداشتم جدیدا . واسه سمت راست موسا رو خریدم که سرعتش زیاده منتهی خیلی بقیه چیزاش خوب نیست . واسه سمت چپ درکستر رو خریدم بازیش خوبه و خوب پیشرفت میکنه . در ضمن اونا که سمت چپن تو میگی RB ؟ راستیتش RB خوب منم پیدا نکردم که جای اربلوا رو بگیره و واسه LB ویلمز رو خریدم که بدک نیست بازیش .
مهاجم هم یادم نیست کی بود ولی از اودینزه خریدم و کاکا رو بهشون دادم . خیلی بازیکن خوبیه .
برای دفاع راست من آباته رو پیشنهاد میکنم . سرعت فوق العاده بالایی داره و قدرت بدنیش هم بالاست . سرعیت 94 - قدرت بدنی 94 - شتاب 91
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)