تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 259 از 280 اولاول ... 159209249255256257258259260261262263269 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,581 به 2,590 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

خلعتبري در يک‌قدمي پرسپوليس
    تمام مديران رده بالاي اين باشگاه ثروتمند از کار خود برکنار شدند و به اين ترتيب پرونده ماندن خلعتبري در اين باشگاه بسته شد .
    به دنبال بي‌نتيجه ماندن مذاکرات مدير برنامه‌هاي محمدرضا خلعتبري با باشگاه الوصل امارات، اين بازيکن در آستانه عقد قرارداد با پرسپوليس قرار گرفت.

بعد از ناکامي الوصل در مسابقات باشگاه‌هاي جام خليج‌فارس و از دست دادن عنوان قهرماني، حرف و حديث‌هاي زيادي درباره توافق ديه‌گو مارادونا با فدراسيون فوتبال امارات براي هدايت تيم ملي اين کشور مطرح شد. همچنين در ايران شايعه‌اي مبني بر اينکه در صورت رفتن مارادونا از الوصل خلعتبري اين تيم را ترک مي‌کند و به تهران مي‌آيد، منتشر شده بود. با اين حال روز گذشته خبر رسيد که به دنبال قطعي شدن جدايي خلعتبري از الوصل امارات اين بازيکن در يکقدمي پرسپوليسي شدن قرار گرفته است.

بعد از اينکه الوصل امارات با هدايت مارادونا در فصل گذشته هيچ مقامي به دست نياورد و از طرفي ديگر در بازي فينال جام باشگاه‌هاي خليج فارس قهرماني را به المحرق بحرين واگذار کرد، تمام مديران رده بالاي اين باشگاه ثروتمند از کار خود برکنار شدند و به اين ترتيب پرونده ماندن خلعتبري در اين باشگاه بسته شد.

در حال حاضر اين بازيکن ملي‌پوش از دو باشگاه اماراتي و يک باشگاه قطري پيشنهادهاي قابل توجهي با مبالغ بالاي مالي دارد اما به نظر مي‌رسد خود خلعتبري هم تصميم گرفته که فوتبال خودش را در ايران دنبال کند. به اين ترتيب مذاکرات اين بازيکن با باشگاه پرسپوليس در طول روزهاي گذشته به صورت جدي انجام شد و اگر اتفاق خاصي رخ ندهد و باشگاه‌هاي عربي با دادن پيشنهادهاي مالي چشمگير، نظر محمدرضا را براي ترک امارات عوض نکنند، اين بازيکن ظرف چند روز آينده قرارداد خود را با پرسپوليس منعقد خواهد کرد.
    ورزش3

2. این کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه formol1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    دورود

پيش فرض

نکونام هم به پرسپولیس می‌رود؟

این روزها محمد رویانیان در حال بستن تیمی قدرتمند برای فصل آینده پرسپولیس است؛ تیمی که بتواند نتایج ضعیف فصل گذشته را جبران کند و شادی را به هواداران این تیم برگرداند.
    به گزارش جهان، زندگي نوشت:

بعد از جذب شهاب گردان، محسن بنگر،سیدجلال حسینی، حسین ماهینی و محمد قاضی حالا نوبت به حضور یکی دو بازیکن ملی پوش دیگر در پرسپولیس رسیده است. بحث روز حضور محمدرضا خلعتبری و کریم انصاری فرد در پیراهن قرمز است اما امروز شایعه ای دهان به دهان چرخید با این مضمون که بمب جدید رویانیان در پامپلونا می ترکد و جواد نکونام برای پر کردن خلا هافبک دفاعی راهی پرسپولیس خواهد شد.

البته این موضوع فعلا در حد شايعه است که دهان به دهان چرخید اما نکته اینجا است که جدایی نکونام از اوساسونا قطعی شده و این بازیکن پس از 6 سال دیگر پیراهن این تیم اسپانیایی را نمي‌پوشد.

الغرافه قطر یکی از تیم های خواهان نکونام است اما کاپیتان تیم ملی هنوز به این پیشنهاد پاسخی نداده است.

در حالی شایعه جذب نکونام توسط پرسپولیس شنیده می شود که کاپیتان تیم ملی چند روز پیش اعلام کرد پیشنهادی برای بازی در لیگ ایران به دستش نرسیده است!

منبع:
    تابناک

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

باشگاه بشیکتاش سرمربی جدید خود را انتخاب کرد / خیال شایعه سازان راحت شد!

صمد آی بابا سرمربی بشیکتاش شد
    مرجع خبری پرسپولیس : باشگاه بشیكتاش تركیه در پی پاسخ منفی مصطفی دنیزلی به پیشنهاد سرمربیگری تیم فوتبال این باشگاه، روز شنبه صمد آی بابا را به این سمت برگزید.
    به نقل از ایرنا، مصطفی دنیزلی روز جمعه به پیشنهاد فكرت اورمان رییس باشگاه بشیكتاش تركیه برای پذیرش سرمربیگری این تیم نه گفت. رسانه های تركیه، روز شنبه از توافق باشگاه بشیكتاش با صمد آی بابا خبر دادند.صمد آی بابا 57 ساله از بازیكنان سابق بشیكتاش است كه در فصل گذشته، سرمربیگری تیم 'آنتالیا اسپور' از تیم های لیگ برتر فوتبال باشگاه های تركیه را بر عهده داشت.

5. 4 کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

زارع: طبق برنامه دنيزلي از فردا استارت مي‌زنيم
    قائم مقام باشگاه پرسپوليس گفت: طبق برنامه‌اي که دنيزلي به باشگاه داده است از فردا صبح تمرينات پرسپوليس آغاز مي‌شود.
    جمشيد زارع در گفت وگو با خبرگزاري فارس در خصوص شروع تمرينات پرسپوليس اظهار داشت: باتوجه به برنامه‌‌اي که مصطفي دنيزلي به ما داده است از فردا ساعت 9:30 صبح با حضور هواداران و اصاحب رسانه استارت خود را براي فصل جديد مي‌زنيم.

وي افزود: با توجه به درخواست دنيزلي در ورزشگاه درفشي فر تغييراتي مانند ترميم سالن بدن سازي، استخر و محيط ورزشي مجموعه را داده‌ايم و مي‌توانيم با قدرت بگويم در يکي از بهترين کمپ‌هاي تهران تمرينات قرمز پوشان را آغاز مي‌کنيم.

زارع در پاسخ به سؤالي که آيا دنيزلي به عنوان سرمربي کار خود را با پرسپوليس دنبال خواهد کرد يا خير گفت: استارت فرداي ما با محسن عاشوري است اما آيا دنيزلي به ما اضافه خواهد شد يا که خير، بايد از رويانيان بپرسيم. دنيزلي با ما يک سال ديگر قرار داد دارد و تکليف او دست مدير عامل باشگاه است.

قائم مقام پرسپوليس در پايان خاطرنشان کرد: اميدوار هستيم که در فصل جاري بتوانيم نظر مردم را با موفقيت‌ها در دو جام به دست آوريم و انشاالله خاطرات تلخ فصل گذشته را جبران کنيم. من خودم هم شخصا فردا در تمرين پرسپوليس حضور پيدا خواهم کرد و از طرف باشگاه ميزبان بازيکنان تيم خواهم بود تا همه با هم يکدل شويم که پرسپوليس به نتايج دلخواه برسد.

دنيزلي به ملي پوشان 10 روز مرخصي داد
    در روزهاي که خبري مبني بر جدايي مصطفي دنيزلي از پرسپوليس به گوش مي‌رسد، اين سرمربي برنامه‌هاي جديدي را امروز به اين باشگاه داد.

در اين برنامه مصطفي دنيزلي به بازيکنان ملي پوش پرسپوليس به مدت 10 روز مرخصي داده است.

ملي پوشان اين تيم 10 روز پس از بازي با قطر در تمرينات قرمز پوشان حضور پيدا خواهند کرد.

با توجه به اينکه روز سه شنبه هفته گذشته تيم ملي کشورمان مقابل قطر به ميدان رفت و مرخصي 10 روزه دنيزلي به پرسپوليسي‌ها ملي پوشان اين باشگاه بايد روز جمعه هفته جاري در تمرينات پرسپوليس حضور پيدا کند.

تمرين فرداي قرمز پوشان در غياب بازيکنان ملي پوش در درفشي‌فر استارت مي‌خورد و اين در شرايطي است که در روزهاي گذشته شايعاتي در خصوص جدايي دنيزلي از پرسپوليس را به گوش رسيده بود.
    ورزش3
    Last edited by clau; 16-06-2012 at 21:41.

7. 3 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

این عکس مال چند سال پیشه که احمدزاده سرمربی تیم ملی نوجوانان بود و برای آمادگی برای رقابت های آسیایی تیم رو آورده بود به انزلی و من هم چون پسر خالم رو (که از آلمان اومده بود) برده بودم اونجا از طرف فدراسیون تا احمدزاده ازش تست بگیره، این عکس رو انداخته بودم.

دقت کنید. علی عسکری که کاملا مشخصه. اون موقع فیکس تیم ملی بود اما انصاری فری که الان اینقدر بحث سر اومدن و سقف قراردادش و ... است، نیمکت نشین بود.

9. 5 کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض فهرست بازیکنان جدید و مبلغ قراردادها به‌زودی منتشر می‌شود!

مرجع خبری پرسپولیس: یکی از مسئولان باشگاه پرسپولیس از اعلام لیست و مبلغ قرارداد بازیکنان این تیم در سال جاری خبر داد. پس از حاشیه سازی های فراوان در خصوص مبالغ برخی از بازیکنان جدید پرسپولیس مسئولان این باشگاه نشستی را تشکیل دادند که در نهایت به توافقاتی رسیدند. یکی از اعضای ارشد باشگاه پرسپولیس اعلام کرد به زودی لیست بازیکنان خود را در سال 91 و 92 به همراه مبلغ قرارداد بازیکنان و امتیازهایی که به بازیکنان داده‌ایم را رسماً منتشر خواهیم کرد. وی افزود: همچنین با توجه به بررسی‌های انجام شده جدول خرید برخی از باشگاهها نیز در سال گذشته و امسال را تهیه و آن را نیز اعلام خواهیم کرد تا مردم و مسئولان خودشان همه چیز را قضاوت کنند. وی خاطرنشان کرد: باشگاه پرسپولیس دقت لازم را در هزینه‌های دولتی براساس موازین محل بودجه خود خواهد داشت و از این موضوع کوتاه نخواهد آمد اما این حق بزرگترین باشگاه آسیا است که قلب هواداران خود را شاد کند و با این کار به جوسازی برخی دوستان که به دنبال اهداف خاص هستند و واهمه ایجاد کرده‌اند جواب دندان‌شکنی بدهند.

پروفشنال teza's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خوب دنیزلی دوباره 5 روز مرخصی گرفت
    فکر نکنم دیگه بیاد

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

بنگر: به عشق پرسپوليس به تهران آمدم
    مدافع جديد تيم فوتبال پرسپوليس پس از پايان نخستين تمرين اين تيم در جمع خبرنگاران اظهار کرد: خوشحالم که به پرسپوليس آمدم. فعلا آغاز تمرين‌هاي تيم است و در حال آماده‌سازي خود براي ليگ برتر هستيم و همه اميدواريم که پرسپوليس در اين فصل به رتبه‌اي که شايسته آن است دست پيدا کند و تلاش ما هم براي اين است.

بنگر ادامه داد: من به تازگي به پرسپوليس آمده‌ام اما در اين شرايط تنها به فکر خودم نيستم و همه براي پرسوليس بازي مي‌کنيم.

مدافع جديد پرسپوليس درباره عدم حضور دنيزلي در تمرين امروز گفت: من نظري در اين باره ندارم. تنها يک بازيکن و تابع تصميمات باشگاه هستم. مربي تيم هر کسي که باشد براي من تفاوتي نمي‌کند و باشگاه بايد در اين‌باره تصميم بگيرد.

بنگر همچنين درباره اين موضوع که گفته مي‌شود او و چند بازيکن ديگر با پرسپوليس قراردادهاي ميلياردي بسته‌اند گفت: اين موضوع اصلا صحت ندارد. اين حرف‌ها را آن‌هايي مطرح مي‌کنند که به ما پيشنهاد دادند اما نتوانستند ما را به خدمت بگيرند. من قراردادم با پرسپوليس همان 400 ميليون است و حتي هيچ پاداشي هم در قراردادم تعيين نشده است. من فقط به عشق رويانيان و پرسپوليس آمدم.

زادمهر: بهترين‌ها در پرسپوليس جمع شده‌اند
    به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، محمد رضا زادمهر گفت: با برنامه ريزي که از سوي رويانيان صورت گرفته و بخشي از آن را در قالب نقل و انتقالات ديديم، طبيعي است که مديريت باشگاه خواسته اي غير از تصاحب عنوان قهرماني در ليگ برتر را ندارد.

وي افزود: هدف گذاري باشگاه مشخص است، فکر مي کنم با بازيکنان خوب و با انگيزه اي که جذب شده است، بستر مناسبي فراهم آمده تا توقعي که هواداران دارند تحقق يابد. بهترين ها در پرسپوليس جمع شده اند و اين بخش از خواست هواداران محقق شده است.

سرپرست سرخپوشان گفت: امروز از ورزشگاه درفشي فر هم بازديد کردم. همه چيز در بهترين حالت آماده است تا پرسپوليس تمرينات خود براي فصل جديد را آغاز کند و من به اين تيم خوشبين هستم.
    ورزش3
    Last edited by clau; 17-06-2012 at 15:26.

13. این کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

اين دنيزلي ديگه مسخرشو درآورده. فكر كرده پرسپوليس و هواداراش الاف اونن
    باز 5 روز مرخصي خواسته!

با اينكه خودم هميشه گفتم اين فصل هم بايد دنيزلي بمونه ولي با اين اوضاع بهتره بره و يكي ديگه رو بيارن. حالا بد هم نتيجه بگيره ميخواد بگه همينيه كه هست
    چند ماهه ميگه مشكل شخصي داره و هنوزم حل نشده. با اين وضع نميتونه تمركز كنه
    در كل من مخالف زيادي رو دادن به هر كسي هستم. حالا ميخواد كريمي باشه يا دنيزلي!

15. 4 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض گزارش تصویری استارت پرسپولیس91 بدون دنیزلی!

محتوای مخفی: 7 

Last edited by Alinho; 17-06-2012 at 13:26.

17. 4 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •