تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 259 از 339 اولاول ... 159209249255256257258259260261262263269309 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,581 به 2,590 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

به شخصه از بازی راضی نیستم و اصلا نمیمخوام در موردش حرف بزنم.
    در مورد اتفاقات اخیر فقط یک جمله رو میخوام بگم: اگه بعد از این فصل قلعه نویی و
    دارو دستش به استقلال برگردند متاسفانه استقلال رو می بوسم و کنار میزارم.

2. 3 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

درسته سید میخواد تا دوماه دیگه بره ؟
    تنها چیزی که می تونم بگم اینه که :واقعا متاسفم برای او

4. 2 کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هر استقلالی ایکه حرفهای رحمتی رو حتی 1 درصد تائید کنه بنظر من از علی پروین کمتر خون استقلالی تو رگ داره
    متاسفانه آقایی که اینقد پول گرفته و عملکرد خاص و مهمی هم تو فصل نداشته ایهمه ادعای منم منم میکنه
    مطمئن باشید اگر خود ناصر خان تو تیم بود با تیپا پرتش میکرد بیرون تا آبروی استقلال رو بخاطر مشتی ریال کثیف که دیر یا زود قراره بگیره نبره.
    البته امیدوارم خدا روزی رو نیاره که سیاوش اکبرپور و طالبلو به استقلال برگردند. در زمینه رفتن فرهاد هم بگم که اونکه این فصلم رفت و ربطی به اومدن و نیومدن قلعه نوعی نداشت. مجتبام که همه میدونن مخالفه مظلومیه
    کلا دوستان اگر فکر میکنید بازیکن ها و مربیان استقلال ( چه اینا چه آیندگانشون ) دیگه اون غیرتی که ما دوس داریم داشته باشند رو دارن باید بگی "زهی خیال باطل"
    متاسفانه همه چیز رنگ پول گرفته
    ضمنا تیمی که کاپیتانش امیرآبادی باشه هیچوقت موفق نخواهد بود. استقلال حداقل کاپیتانش باید در حد مجیدی باشه.

کجایی علی منصووووووووووووووووور؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    بیا بیا
    تک ستاره ی فوتبال ایران
    ما دوست داریم
    داش علیرضای منصویان
    ما دوست داریم
    داش علیرضای منصوریان

6. این کاربر از oumadam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadi4net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اگه قلعه نوعی برگرده دیگه من یکی دیگه دم از فوتبال و استقلال نمی زنم
    مظلومی هم ثابت کرده که مربی بزرگی نیست استقلال یکی مثل دنیزلی می خواد ولی فعلا تا آخر فصل باید به روی خودمون نیاریم به کسی فرصت سه ساله میدن که یه چیزی از خودش نشون داده باشه همین که جام حذفی رو به زور برامون گرفت کلی ازش ممنونیم.
    تنها کسی هم میتونه تیم رو برای فصل بعد جمع کنه فتح الله زاده است یه مربی بزرگ خارجی بیاره بعد بازیکنان رو جمع جور کنه .
    وای به روزی که فتح الله زاده بخواد قلعه نوعی رو برگردونه قضیه کاشانی و استیلی تکرار میشه. هردوشون نابود میشن (فتح الله زاده و قلعه نوعی)

درضمن اگر من جای فتح الله زاده بودم ریسک می کردم* و مظلومی رو اخراج می کردم چون می دونم مظللومی قهرمان لیگ بشو نیست حداقل شانس مو بایه مربی دیگه امتحان می کردم.
    **** الان وقت ریسک کردنه چون یه قهرمانی و سهمیه سال بعد آسیا رو گرفتیم. و هنوز شانس قهرمانی در لیگ رو داریم نه یک ماه دیگه که کار از کار بگذره.

8. این کاربر از mohammadi4net بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کلا توی کشور ما دیگه صبر طرفدارا خیلی پایینه!
    توقع دارید وقتی سه تا هافبک اصلیمون یعنی جباری و تیموریان و رحمتی نیستن و ستاره های دیگه مثل میداوودی و برهانی و ... هم بنا به دلایل مختلف فعلا آماده نیستن بیایم بازی ها رو با نتیجه پرگل ببریم؟!
    توی آسیا فعلا مهم اینه که از گروهمون به عنوان تیم اول بریم بالا که هنوزم خیلی فرصت داریم و چیزی تموم نشده
    مظلومی هم توی این فصل کارنامه بدی نداشته. تیم رو توی جام حذفی قهرمان کرده و سهیمه لیگ قهرمانان سال بعد رو گرفته. توی لیگ هم مدعی باقی مونده و توی آسیا هم که فعلا با دو تا بازی نمیشه در موردش به طور قاطع صحبت کرد. با توجه به اینکه در خیلی از مقاطع فصل بازیکنای کیلدیمون مصدوم بودن این کارنامه خوبیه و نمی دونم چرا اینقدر صبر ما کمه...
    این حاشیه های زیادی هم به وجود اومده خیلی بده . کلا اگه روزی توی استقلال حاشیه نبینیم باید تعجب کنیم!

10. 8 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

متاسفانه ما ۷-۸ میلیارد نداریم پول مربی خوب خارجی بدیم..اگه خارجی بیاریم شاید بتونیم یه دونه مربی درجه ۳ از این ایچ میچا بیاریم.مظلومی کارنامه خوبو قابل دفاعی داره.هروقت تیمو کامل در اختیار داشته هم خوب بازی کردیم و هم خوب نتیجه گرفتیم...این چند وقته نه هافبکایه خوبو اماده داریم و نه مهاجم....مظلومی مربیه خوبیه و امتحانشو خیلی خوب پس داده راهمون برای قهرمانیه جام حذفی اسون نبود باید پرسپولیسو شکست میدادیم فینال هم در بدترین زمین ایران برگزار شدودر اخر ۵ تا موقعیت گل داشتیم با ۷۲-۷۳ درصد هم مالکیت توپ... این جام هم برای ماست خیالتون راحت باشه.....سپاهان بازیاش خیلی سخته با پرسپولیس ملوان درانزلی فولاد در اهواز دربی اصفهان با ذو اهن باید بازی کنه ما بازیهای راحتتری داریمو میتونیم قهرمان بشیم

12. 6 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    چند نکته رو میخوام بگم. دوس دارم خوب بهشون فکر کنید و واقعا اگر موافق نیستید علتش رو بگید.

1. اثر یه مربی خوب واقعا زیاده. من دنیزلی رو یه مربی خیلی خوب نمیدونم ولی میدونم که بهتر از استیلی هست ( حداقل تو مدیریت تیم ) دیدید که پرسپولیس هم ثر این تغییر مربی را دید. بنظر من برخلاف اینکه بعضی ها چو میندازن تعویض مربی اشتباهه این کار در اغلب موارد کار مثبتیه. بلکه اگر مربی ای بود که مثه فرگوسن کار کرد بیاد 100 سال هم بمونه ما نوکرشیم ولی دیگه مربی از کاپلو بالاتر که نداریم. اونم بالاخره تیم عوض میکنه. پس بنظر من باید بیشتر به نقش مربی تو نتایج اهمیت بدیم. برهانی گل نزن سال 87 ( زمان حجازی و فیروز ) سال بعدش شد گلزن ترین مهاجم. اینها اتفاقی نیست. هنر بازی گرفتن از بازیکن ها خییییییییییییلی مهمه

2. بعضی چیزها توجیه ناپذیره. نمیشه در برابر واقعیت با لفاظی و متهم کردن این و اون ایستاد. دیروز تعداد تماشاگران قهرمان جام حذفی رو دیدید و امروز تعداد طرفداران تیم هشتم لیگ. علت چیه؟ قبول پرسپولیسی ها کمی بیشترن. ولی ایا همش همینه یا مساله از جای دیگه آب میخوره؟ بیائید بپذیریم که حتی اگر کاپلو هم عملکرد فنی تیم ما رو تائید کنه تماشاگران این فصل راضی نیستن. اینو باید قبول کنید. لازم نیست حتما شعار "علی دایی" شنیده بشه. از تعداد تماشاگر میشه فهمید. وقتی بازی بعد قهرمانیمون اینقد تماشاگر میاد خودش گواه اینه که تماشاگر راضی نیست. شاید بعضی ها پشت یه قهرمانی زورکی که تنها نکته مثبتش بردن پیروزی بوده بتونن قایم شن ولی برای من استقلالی این کفایت نمیکنه. ما از این قهرمانی ها زیاد دیدیم اونچه که الان مورد خاست ماست اینه که تیمی مقتدر باشیم، زیبا بازی کنیم و تو آسیا نتیجه بگیریم. قهرمانی با بردن سایپا مهر کرج و شاهین اون نقطه مطلوب هوادار استقلال نیست. اون 2 تا ستاره خیلی بیش از اینها توش حرف هست. ما زمانی در نزدیکترین حالت به رسیدن به عنوان "پرافتخار ترین تیم آسیا" بودیم ولی امروز با گذشتمون فرق کردیم. سالهاست تو اسیا حرفی برای گفتن نداریم. آخرین افتخارمون برمیگرده به زمانیکه همین تیم فنی و سرپرستی رو نیمکتمون بود و بهترین موقعیت برای قهرمانی تو کشور خودمون رو به بچه گانه ترین شکل ممکن از دست دادیم و سوم شدیم. استقلالی ها پر توقع یا کم صبر نشدن. اونها حقی رو میخوان که سالهاست ازش دور بودن اونم داشتن تیمی قدرتمند در سطح ایران و آسیاست

3. متاسفانه یه سری دوستان اینقد دشمنی رو با قلعه نوعی عیان کردن که جتی میگن اگر بیاد استقلال دیگه استقلالی نیستن. متاسفانه بعضی ها استقلال رو به اشخاصش میخوان نه به خودش. من اگر همین فردا همه ی بازیکنان، کادر فنی و تیم مدیریت پرسپولیس و استقلال عوض شه بازم طرفدار استقلالم. هر کسی منتسب به استقلاله به همون اندازه که این انتساب بهش شدیدتر باشه بیشتر مورد حمایته منه. هاشمی نسب اینهمه خون به دل ما کرد ولی بعد که اومد استقلال شد مهدی سر طلایی و با همه وجود ازش دفاع کردیم. یادمه بازی اولی که برای استقلال انجام داد بازی استقلال - پیکان بود که توش علی سامره 3گل زد و معروف شد. اون بازی رو من استادیوم بودم. اونقدیکه استقلالی ها هاشمی نسب رو تشویق کردن فرهاد مجیدی رو تشویق نکردن. پس نتیجه اینکه قلعه نوعی که یکی از افتخارات استقلاله هیچ، فردا ناصر ابراهیمی هم سرمربی استقلال بشه من بشخصه طرفدارش خواهم بود. البته طرفدار بودن بمعنی اینکه همه کارش رو بگم درسته نیست. چون اول و اول برام مصلحت استقلال مهمه نه یه شخص که امروز هست و فردا نیست. پس اگر روزی قلعه نوعی به استقلال برگرده همه استقلالی های واقعی ازش حمایت خواهند کرد

4. متاسفانه اشتباهاتی که پرسپولیسی ها در مورد علی دایی کردن رو ما امروز داریم در مورد قلعه نوعی انجام میدیم. همه ما میدونیم انتقادات زیادی نسبت به عملکرد علی دایی بوده و هست و خواهد بود ولی از طرف دیگه جایگاه برجسته علی دایی رو هم تو فوتبال میدونیم. کدوم تیمی هست که دوس نداشته باشه علی دایی منتسب به اون باشه؟ ولی پرپسولیسی ها بسیار ناشیانه کاری کردن که افتخارات دایی هرگز به نام اونها نوشته نمیشه. ما نباید همین اشتباه رو در مورد قلعه نوعی بکنیم. اون هر جا باشه و هر افتخاری بیافرینه مرتبط به استقلاله چون یه استقلالی بوده و خواهد بود. من به اندازه کل نوشته های این فروم انتقاد نسبت به امیرخان دارم ولی با همه وجود بهش افتخار میکنم. افتخار میکنم که بهترین مربی حال و حاضر ایران یه استقلالیه. اونهاییکه میخوان این افتخار رو از استقلال بگیرن یا میخوان خرابش کنن یا دوستان جاهلند یا دشمنان در لباس دوست

5. فکر میکنم 99% استقلالی ها حاج فتح اله رو دوس داشته باشن. همه ما میدونیم که شاید اون بهترین مدیر ورزشی ایران نباشه ولی بهترین مدیر باری استقلال هست. هیچکس مثه اون نخواهد شد. حتی امثال آقای قریب با وجود همه متانتشون و با وجود اینکه تیم رو قهرمان هم کردن ولی به حاج فتح الله نمیرسن. اگر نگم همه، اکثر طرفدارهای حرفه ای استقلال میدونن که حاج فتح الله امیرخان رو مثه پسر خودش دوس داره و مربی مورد نظر اون همیشه امیرخان بوده و هست. قیاس دوستی حاج فتح الله و امیرخان با دوستی کاشانی و استیلی مثل قیاس کردن مومن زاده و لیونل مسیه. مدیر ورزشی و محبوبی مثه حاج فتح اله و مربی ای با کارنامه امیرخان کجا و مدیر زورکی ای مثه کاشانی و مربی ای مثه استیلی کجا. رفاقت نوع اول حرفه ای و فوتبالیه و رفاقت نوع دوم ....... بگذریم. کیه که از رفاقت ناصرخان و حاجیلو بی اطلاع بوده باشه؟ کیه که ندونه مظلومی و پورحیدری سالهای سال با هم کار کردن؟ کیه که ندونه جفت امیرخان نظری جویباریه؟ خب حتما این رفاقت هام ایراد داره دیگه و مثه رفاقت کاشانی و استیلیه!!!!!

6. بنظر من تو آسیا قطعا از گروهمون صعود میکنیم. تو لیگ متاسفانه قهرمانی رو از دست میدیم. بنظر من حاج فتح الله بعد از پایان فصل از استقلال میره و دوباره یکی مثه نجف نژاد میاد ( امیدوارم حداقل قریب بیاد ) سرمربی استقلال هم یا مظلومی خواهد بود یا یه خارجی مسخره مثه کخ یا نهایتا سکوموروخوف!!! اینو بواسطه تجربه 18 سالم تو دنبال کردن اخبار فوتبال و عشقم استقلال میگم

مرسی که خوندید

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوست عزیز, oumadam جان
    من استقلالی که عروسک دسته کسی مثل قلعه نویی باشد رو نمیخوام. دیگه سالهاست که اعتقادات و غیرت
    و هرچیزی که بش دلبستگی داشتیم شده ابزاره دست کسایی که فقط فکر منافع خودشون هستند. شما اون
    سکانس واقعی تو این ورزش رو به من نشون بده منم طرفدارش میشم. دیگه دوران اون دلبستگی های بی قید
    و شرط گذشت.
    اگه تیم به این مشکل مصدومیت ها و حاشیه ها برنمی خورد امکان نداشت سپاهان و تراکتور به استقلال برسند.
    اگه فرصتی که قلعه نویی داده شد به کسی مثل مظلومی داده بشه قهرمان لیگ که سهله قهرمان آسیا میشیم.
    اگه قلعه نویی استقلالی واقعی بود بعد از کنار گذاشتنش اینقدر حاشیه سازی برای استقلال نمیکرد, مثل تمام
    بزرگانی که به سمتی تو استقلال نداشتند میرفت یه گوشه سرش به کاره خودش بود. این آقا فکر میکنه استقلال
    ارثه باباشه! زمانی قلعه نویی یه تساوی و یه برد از پرسپولیس می گرفت بهترین مربی شده بود. الان که سوبله
    چوبله میکنیم تیم حریف رو مظلومی هیچی حالیش نیست!

15. 3 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

دوکلمه هم ما بنگاریم:
    تعصب وغیرت جایی در تیم نداره؟
    تیم مصدوم و محروم زیاد داره؟
    مظلومی در حاشیه امنیت قرار نداره؟
    بازیکنان به خودخواهی متهم میشن؟
    و هزاران سوال دیگه که اینجا و جاهای دیگه مطرح شدن..
    جواب سوالات فوق کاملا شفاف وساده هستن.
    -دوران تعصب و غیرت تموم شده و کسی دیگه برای این 2کلمه تره هم خرد نمیکنه.یه دوران رنسانسه که جای جای جهان در حال از بین رفته.البته استثنا هم وجود داره.(گاهی)
    -دلیل وجود مصدومین فراوان وطولانی تر شدنشون رو هم باید جایی جستوجو کنیم که مدیریت یه تیم حرفه ای پزشک باید بزاره کنار بازیکنان.پس ربطی به غضاوقدر وبدشانسی و دسیسه و حیله ونیرنگ نداره.
    -مظلومی فکر میکنمسال 3وم حضورش باید باشه درسته؟پس وقت نتیجه گیریه.توی دنیای مربیگری باید قهرمان بشی درغیر این صورت بای بای...
    -بازیکنان حق دارن که طبق قراردادشون مطالبه حق بکنن.وقتی به یه بازیکنی چک میدی باید پاس بشه.یه چیز طبیعیه که بازیکن از تنها منبع درامدش بخواد کسب رزق کنه.حالا یه مدیر نمیتونه تعهداتش رو عملی کنه بازیکن چه گناهی داره؟
    ................................................
    فکر میکنم امسال سال19م که من استقلالی هستم.
    تجربه به من ثابت کرده بزرگترین و موثرترین مهره در فوتبال ایران مدیر عامل تیمه!نه مربی وبازیکنان!
    یه مدیرعامل میتونه خب تیم اصلی رو ببنده.
    یه مدیر عامل میتونه خب تیم فعی رو ببنده.
    یه مدیرعامل میتونه خب تیم رو توی حاشیه امنیت قراربده.
    یه مدیرعامل میتونه خب به اوضاع سروسامون بده.
    .
    .
    .
    وصدهزار کار دیگه..
    اون ور سکه هم هست!
    یه مدیر عامل میتونه مثل گاو9من شیرده بزنه هرچی کار خوب حرفه ایی رو که انجام داده خراب کنه.
    بعد بگه کی بود کی بود من نبودم!
    شبه نشه برای دوستان،قصدم کوبیدن فتح الله زاده نیست اما نقشش فوق العاده موثره.

17. این کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadi4net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ببنید بحث قلعه نوعی فنی نیست بحث اخلاقیه ، من دوست ندارم کسی که بعد از رفتنش از تیم ریشه تیم رو با تبر می زنه برگرده ، بحث کاشانی و استیلی هم که گفتم منظور اون دودستگی که بین طرفداران پیروزی ایجاد شد و به تیم ضربه زد در بین طرفداران استقلال پیش می یاد .

دوستانی که از مظلومی حمایت می کردند ، بله حق با شماست استقلال هافبک نداشت تو بازی اینو من کاملا حس کردم ولی تا حالا فکر کردید نقش مربی این وسط چیه ، اگه همه بازیکنای درجه یک تو تیم باشند و هیچ بازیکن مصدوم و محروم هم نداشته باشیم ، اونوقت عمه من هم می تونه تیم کوچ کنه ، یکم واقع گرا باشید ، چطور تو نیمه اول بازی با نسف قارشي تمام بازی دستم ما بود به طوری که حریف تو یک سوم خودش جمع شد ولی نیمه دوم بازی کاملا برعکس شد؟ واین نسف قارشي بود که بازی رو در دست گرفته بود ،و با خوش شانسی بازی رو نباختیم.
    به هرحال یه عمر داریم فوتبال نگاه می کنیم می فهمیم مربی داره چکار می کنه ، من تا قبل از قهرمانی طرفدار مظلومی بودم چون می دونستم اگر کاری غیر از این انجام می دادم به تیمم خیانت کردم ولی دیگه الان لزومی نمی بینم از مربی که تو نیمه مربیان بیشتر اوقات کم میاره حمایت کنم.
    البته موافق شعار و حاشیه علیه تیم نیستم ، به ظاهر هم شده تا پایان فصل باید حامی مظللومی باشیم ولی اگه فتح الله زاده همین امشب مظلومی رو برکنار کنه خیلی خوشحال میشم.

19. این کاربر از mohammadi4net بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •