تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 259 از 320 اولاول ... 159209249255256257258259260261262263269309 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,581 به 2,590 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

لیست بازی با سوسیه داد با حضور خسه و کوئنت رائو

خسه روردیگز ، مهمترین تغییر لیست سوسیه داد است . مورینیو هافبک آکادمی را در این لیست که غایبان بسیاری در آن هستند در لیست قرار داد .
    شش بازیکن مهم رئال برابر سوسیه داد حضور ندارند . کایخون ، دی ماریا و کاروالیو به علت مصدومیت و په په ، لاس و اوزیل به علت محرومیت . اخبار خوش نیز بازگشت کوئنت رائو و آلبیول به لیست هستند .
    لیست کامل بدین شرح است :
    دروازه بان ها : کاسیاس ، آدان و توماس مخیاس
    مدافعان : واران ، آربلوا ، مارسلو ، راموس ، آلبیول و کوئنت رائو
    هافبک ها : آلتین توپ ، شاهین ، خدیرا ، ژابی ، گرانرو و کاکا
    مهاجمان : رونالدو ، هیگوائین ، بنزما و خسه

..........
    ایتورالده بازنشسته شد

ادوارده ایتورالده گونزالس ، دیگر قضاوت نخواهد کرد . به گزارش رادیوی ملی اسپانیا ، این داور به علت اختلافاتش با کمیته داوران پس از مصدومیتش در بازی بتیس - رئال مادرید ، این تصمیم را گرفت .
    کمیته از داور خواسته بود که گزارش پزشکی ارائه دهد چرا که اعتقاد داشتند او مصدوم نشده و خودش را به مصدومیت زده بود . اما ایتورالده تصمیم گرفت که بازنشسته شود و زودتر از حد موعد از فوتبال کنار برود .
    در طول بازی بتیس - رئال مادرید در نیمه اول دچار مصدومیت شد تا ساگس اوسکوز در نیمه دوم جایش را بگیرد و یک قضاوت جنجالی انجام دهد .
    ایتورالده که یکی از منفور ترین داوران تاریخ برای رئال مادرید است ، 291 بازی لالیگایی را سوت زده بود و وی به قصاب رئال مادرید معروف بود...

همچنین یکبار او برای قضاوت دربی تهران به ایران سفر کرده بود.
    ....
    هیچوقت قضاوت مزخرف اون بازی 5-0 رو یادم نمیره تو این صحنه یک پنالتی واسه ما سوخت و تیم کلا بازی رو رها کرد

منبع:مرجع اخبار رئال

2. 7 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

این پروژه که نامش جزیره تفریگاه رئال مادرید نام دارد، شامل امکاناتی همچون 60 خانه ویلایی، یک هتل 5 ستاره با 450 اتاق خواب، یک لنگرگاه ساحلی، یک باشگاه قایقرانی، و یک شهربازی میباشد. همچنین مواردی چون یک ورزشگاه فوتبال که یک سویش به سمت دریاست. طرح این مرکز ورزشی تفریحی شبیه به لوگوی باشگاه میباشد.

این پروژه قرار است در ژانویه 2015 تکمیل شود تا جایگاه رئال مادرید را در آسیا بالا ببرد و تا قبل از فینال 2022 که در نزدیکی امارات (قطر) برگزار میشود آماده خواهد بود.

4. 6 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

تمام اخراجی های ما، سر جریان اخراج مضجک راموس انجام شد. اعتراض مورینیو و اوزیل و ...

بعد چقدر جالبه که متوجه میشیم کمیته داوری اقرار کرده کارت زرد اولش اشتباه بوده و در نتیجه کلا اخراجش اشتباه بوده...!

جالب اینجاست که امتیاز از دست دادن ما شده مساوی با استراتژی جنگ روانی مربیان دیگه، ولی امتیاز از دست دادن اونا داوری هست.

به هر حال، مطمئن باشین قهرمانی مال خودمون هست. یادمون نره که مدت زیادی رو با +1 امتیاز در صدر بودیم. نمیدونم چرا بعضی ها فکر میکنن بازی تو نیوکمپ 100% باخت هست و رو 3 امتیاز اون بازی هیچ حسابی نمیکنن، در صورتی که به نظر من کمترین احتمال یه مساوی هست، نتیجه ای که این اواخر هم زیاد گرفتیم.
    Last edited by kasra_khan2003; 24-03-2012 at 17:49.

6. 4 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

تمام اخراجی های ما، سر جریان اخراج مضجک راموس انجام شد. اعتراض مورینیو و اوزیل و ...

بعد چقدر جالبه که متوجه میشیم کمیته داوری اقرار کرده کارت زرد اولش اشتباه بوده و در نتیجه کلا اخراجش اشتباه بوده...!

جالب اینجاست که امتیاز از دست دادن ما شده مساوی با استراتژی جنگ روانی مربیان دیگه، ولی امتیاز از دست دادن اونا داوری هست.

به هر حال، مطمئن باشین قهرمانی مال خودمون هست. یادمون نره که مدت زیادی رو با +1 امتیاز در صدر بودیم. نمیدونم چرا بعضی ها فکر میکنن بازی تو نیوکمپ 100% باخت هست و رو 3 امتیاز اون بازی هیچ حسابی نمیکنن، در صورتی که به نظر من کمترین احتمال یه مساوی هست، نتیجه ای که این اواخر هم زیاد گرفتیم.
    اتفاقاً امروز داشتم به کسی میگفتم که داور کمک مربی رو اشتباهی اخراج کرد چون اون داشت برای کریس دست میزد بعد اخراج راموس که الان خود کمیتۀ داوران اسپانیا اقرار به اشتباه بودنش کرده باعث اون همه اعتراض شد و حاصلش هم اخراج ها.
    در مورد امتیاز از دست دادن ها هم حرف نزنیم بهتره. الان دو هفته پشت سر همه که با اشکالات داوری امتیاز از دست دادیم. نمیدونم معترضین الان کجان.

8. 5 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مطالب این چند صفحه رو خوندم یه کم بوی نا امیدی میداد.
    چتون شده بچه ها؟
    مگه این همون تیمی نیست که تا هفته قبل روش قسم میخوردیم؟
    از این مسائل برای هر تیمی پیش میاد. همین بارسا تو کمتر از یک ماه به این وضعیت افتاد و 10 امتیاز عقب افتاد.
    چرا دوباره در مورد ال کلاسیکو تو نیوکمپ جو ناامیدی گرفتتون؟

به خدا این مورینیو روان شناسه.
    اصلا کسی از شما فکرشو میکردین بعد از کوپای رفت تو کمتر از یک ماه تیممون اونجوری بازی کنه و هرچی رکورد باشه درو کنه؟
    مورینیو ثابت کرده "هرکاری بخواد" میکنه.
    حتی من یه فکرایی دارم که این دو تساوی آخر هم از قصد بوده باشه.
    بازم نباید به همین راحتی از تیم ناامید شد.
    همین الان که اینو مینویسم گل سوم رو هم به سوسیداد زدیم دقیقه 40...
    تیممون همون تیمه.
    رئال عشقــــــــــــــــــــــ ـــه...

10. 7 کاربر از Maziar_69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

من زیاد با لالیگا و تیماش نمیتونم ارتباط برقرار کنم... ولی این دو تساوی اخیر رئال و صبت های طرفداراش، باعث شد که این چند خط پایین رو بتایپم (دیگه ساری که آف تاپیکه):

تو پریمیر لیگ فکر کنم هفته 35 یونایتد با سیتی _که الان هر دو هم امتیازن و یونایتد یه بازی کمتر داره_ بازی داره، اونم تو خونه سیتی و این دربی میتونه جدال سرنوشت ساز لیگ برای کسب جام باشه....
    این پیش زمینه و تشابه صحبت های بالا با بازی اواخر فصل بارسا - رئال در نیوکمپ رو مطرح کردم که بگم:
    اگه الان یونایتد، با تعداد بازی برابر، 6 امتیاز از سیتی فاصله داشت، من بالای 90 درصد تو همین هفته یونایتد رو قهرمان پریمیر لیگ میدونستم... حتی با وجود بازی ای که مقابل سیتی داره... چون سوای دیدار 6 امتازی آخر فصلش با من سیتی، همونقدر که تیم من شانس (در واقع بدشانسی) از دست دادن امتیاز رو داره، قطعا سیتی هم به همون دردصد میتونه امتیاز از دست بده./
    این موضوع برای رئال مادرید و بارسلونا هم صادقه... نمیشه گفت اونجا لالیگاست و اینجا پریمیر لیگ...
    +
    اگه قراره راجع به اتفاقات نادر بحث بشه که صبح شب باید تو تاپیک یونایتد راجع به شرینگهام سولسشایر و تعویض قهرمان در دو دقیقه صحبت کنیم!
    البته طبیعتا رئال بخواد مثل نیوکاسل 95-96 باشه، خوب اون بحثش جداست!
    لکن به شخصه واقعا تیترهای روزنامه ها و اخبار و بعضی از صحبت ها که تو تاپیک های دو رقیب اسپانیایی هست رو حقیقتا درک نمی کنم!
    در پایان امیدوارم که تیمی که استحقاقش رو داره قهرمان بشه.
    یاعلی

12. 6 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

5-1 سوسیدادرو بردیم
    با گلهای هیگواین 5 رونالدو 31 بنزما 39 و 48 رونالدو 55در مقابل تک گل پریتو 40

14. 3 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من زیاد با لالیگا و تیماش نمیتونم ارتباط برقرار کنم... ولی این دو تساوی اخیر رئال و صبت های طرفداراش، باعث شد که این چند خط پایین رو بتایپم (دیگه ساری که آف تاپیکه):

تو پریمیر لیگ فکر کنم هفته 35 یونایتد با سیتی _که الان هر دو هم امتیازن و یونایتد یه بازی کمتر داره_ بازی داره، اونم تو خونه سیتی و این دربی میتونه جدال سرنوشت ساز لیگ برای کسب جام باشه....
    این پیش زمینه و تشابه صحبت های بالا با بازی اواخر فصل بارسا - رئال در نیوکمپ رو مطرح کردم که بگم:
    اگه الان یونایتد، با تعداد بازی برابر، 6 امتیاز از سیتی فاصله داشت، من بالای 90 درصد تو همین هفته یونایتد رو قهرمان پریمیر لیگ میدونستم... حتی با وجود بازی ای که مقابل سیتی داره... چون سوای دیدار 6 امتازی آخر فصلش با من سیتی، همونقدر که تیم من شانس (در واقع بدشانسی) از دست دادن امتیاز رو داره، قطعا سیتی هم به همون دردصد میتونه امتیاز از دست بده./
    این موضوع برای رئال مادرید و بارسلونا هم صادقه... نمیشه گفت اونجا لالیگاست و اینجا پریمیر لیگ...
    +
    اگه قراره راجع به اتفاقات نادر بحث بشه که صبح شب باید تو تاپیک یونایتد راجع به شرینگهام سولسشایر و تعویض قهرمان در دو دقیقه صحبت کنیم!
    البته طبیعتا رئال بخواد مثل نیوکاسل 95-96 باشه، خوب اون بحثش جداست!
    لکن به شخصه واقعا تیترهای روزنامه ها و اخبار و بعضی از صحبت ها که تو تاپیک های دو رقیب اسپانیایی هست رو حقیقتا درک نمی کنم!
    در پایان امیدوارم که تیمی که استحقاقش رو داره قهرمان بشه.
    یاعلی
    100% با حرفات موافقم. رئال به احتمال 90%+ قهرمان هست. مخصوصا که از الان شمارش معکوس هم شروع شد. با این برد قاطع، فقط 9 بازی دیگه تا قهرمانی باقی مونده.

ولی فکر کنم، بیشترین دلیل این دلهره و اضطراب این باشه که تیم مدت زمان زیادی بود که با فاصله 10 امتیازی در صدر بود و کسی شکی به قهرمانی نداشت. اما حالا تو کمتر از 1 هفته، 4 امتیاز از دست دادیم.

اما به قول خودت، شانس از دست دادن امتیاز بین رئال و بارسا یکی هست. شاید مال رئال یکم بیشتر باشه، چون هم ال-کلاسیکو تو زمین بارسا هست و هم چندتا بازی سخت با تیم های بالای جدولی داره.

ولی در کل، باید معجزه ای رخ بده تا بارسلونا قهرمان بشه!

16. 7 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

سلام

درباره مارکوروبن بازیکن 2کارته ی ویارئال :
    این عکس رو دیدید ؟ :

یعنی این داور آخرش بوده دیگه!
    به صورت رونالـدیـنـیـویـی کارت داده :دي

18. 6 کاربر از Majid393 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

برتري با 5گل

سکوت رسانه‌اي رئال در زمين شکست

رئالي ها که بعد از تساوي مقابل ويارئال، به سکوت رسانه اي رو آورده بود، امشب در سانتياگو برنابئو همه حرف هايش را زد.

رئال با پیروزی 5-1 مقابل سوسیه داد، بار دیگر فاصله اش با بارسا در صدر جدول را به 6 امتیاز افزایش داد
    گلهای رونالدو ، بنزما و ایگواین باعث شدند که رئال مادرید بتواند شرایط را به وضعیت نرمال برگرداند تا تیم با انگیزه ای مضاعف و با فاصله شش امتیازی ، رقابت را ادامه دهد .

در همان آغاز بازی و در دقیقه 4 ، بنزما یک موقعیت خوب را از دست داد اما یک دقیقه بعد ، بازیکن فرانسوی یک سانتر خوب را از جناح راست فرستاد که این ایگواین بود که گل اول را به ثمر رساند .

سیستم دو مهاجمه مورینیو ، باز هم داشت خوب جواب می داد (هر چند که مربی پرتغالی اعتقادی به استفاده همزمان از بنزما و هیگوائین ندارد) و با این که سوسیه داد سعی می کرد به سبک مالاگا با گرفتن توپ از رئال نتیجه بگیرد ، اما قوای لازم برای این کار را نداشت .

در دقیقه 20 ، جدی ترین موقعیت تیم میزبان را کاسیاس روی حرکت گریسمن به خوبی مهار کرد . اما مثلث آتش رئال ، کار خودش را پیدا می کرد . رونالدو، بنزما و ایگواین با همکاری هایشان ، موقعیت هایی را برای یکدیگر ایجاد می کردند تا این که در دقیقه 32 روی پاس خوب کاکا ، کریس رونالدو هم پایش به گلزنی باز شد تا برنابئو نفس راحتی بکشد .

در دقیقه 40 ، بنزما با یک جایگیری خوب روی یک پاس بلند ، دروازه براوو را برای بار سوم گشود اما یک دقیقه بعد ، ژابی پرایتو این گل را پاسخ گفت . بازیکن سوسیه داد یک شوت از بیرون محوطه جریمه رئال روانه دروازه ایکر کرد که توپ پس از ساییدن به سر راموس و اوج گرفتن از فراز دستان کاسیاس به تور دروازه رئال مادرید چسبید . رئال مادرید بدین ترتیب با یک برتری قاطع و با یک بازی خوب توانست که با خیال راحت به رختکن برود و آماده نیمه دوم شود .

در همان آغاز نیمه دوم ، روی پاس فوق العاده خدیرا ، بنزما برای بار چهارم دروازه سوسیه داد را گشود تا تیم میهمان که پس از گلش امید گرفته بود ، انگیزه هایش را از دست بدهد.

در دقیقه 55 ، رئال مادرید به سبک رویایی خود که ضد حملات برق آساست ، گل پنجم را به ثمر رساند . واران توپ را گرفت ، به ایگواین داد و این ستاره آرژاتینی با یک پاس خوب ، باعث گلزنی رونالدو شد تا مشخص شود که انتقاداتی که به خاطر خودخواهی به مهاجم آرژانتینی می شود را نباید جدی گرفت .

رئال مادرید پس از این گل سعی در آرام کردن بازی داشت چرا که با توجه به بازی سه شنبه با آپوئل ، تیم نمی خواست خودش را خسته کند . خدیرا ، بنزما و رونالدو جایشان را به شاهین ، کوئنترائو و خوسه رودریگس دادند تا رئال نفس تازه ای بگیرد . هر دو تیم در دقایق پایانی موقعیت هایی داشتند که در نهایت 5-1 نتیجه پایانی بازی بود .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شب رکوردها در برنابئو؛ رونالدو 100تايي شد

شماره 7 رئال مادريد با گل امشب ، سريع ترين بازيکن تاريخ رئال در رسيدن به رکورد 100 گل شد.

کریس رونالدو در دقیقه 32 بازی سوسیه داد ، به رکورد 100 گل لالیگایی رسید . ستاره پرتغالی قبلا به رکورد 99 گل در 91 بازی دست یافته ، یعنی 1.08 گل در هر بازی و امشب صد تایی شد .

اولین گل لالیگایی کریستیانو در 29 آگوست 2009 بود . آن روز اولین بازیش بود که رئال مادرید دپورتیوو را 3-2 برد و او فرصت گلزنی را از دست نداد. از روی نقطه پنالتی گل زد که یکی از تخصص هایش است.کریس 22 تا از 23 پنالتی لالیگایی خود را گل کرده که 21 تا پیاپی بوده اند . آن فصل لالیگا را با 26 گل تمام کرد .

اما نقطه اوج رونالدو مربوط به فصل پیش است که همه رکوردها را شکست .او 40 گل زد و از رکورد تاریخی 38 گل هوگو سانچز و زارا پیشی گرفت . کریس در این فصل این فصل 34 گل در 29 بازی زده یعنی 1.17 گل در هر بازی و با این روند می تواند لالیگا را با 45 گل تمام کند .

ایگواین هم
    اما امشب تنها متعلق به کریس نیست . ایگواین هم می توانست شب خاصی داشته باشد .گونسالوی محبوب که آتش بازی را اغاز کرد در 207 بازی در رئال مادرید 99 گل زده و حالا یک گل تا صد تایی شدن فاصله دارد .

سریع ترین
    شماره 7 رئال مادرید با گل امشب ، سریع ترین بازیکن تاریخ رئال در رسیدن به رکورد 100 گل شد . او برای رسیدن به رکورد 100به 92 بازی برای این رکورد نیاز داشته است . بهترین رکورد تا پیش از این مربوط به پوشکاش بود که در 105 بازی به این رکورد دست یافت .

کنار زدن میشل
    کریستیانو که سومین فصل حضور در مادرید را دارد به جمع ده گلزن برتر تاریخ رئال اضافه شد . او در 131 بازی رسمی در رئال 130 گل زده و با زدن گل دوم به سوسیه داد ، میشل را پشت سر گذاشت. هافبک گلزنی که در 560 بازی 130 گل زده بود .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

20. 5 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •