تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 259 از 1805 اولاول ... 1592092492552562572582592602612622632693093597591259 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,581 به 2,590 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستانی که طرح خانواده گرفتن سرعت دانلودشون چنده؟

تفاوتی با طرح قبلیتون داره؟
    طرح قبلیتون چی بود؟
    Last edited by Reza31001; 22-05-2013 at 14:03.

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed871's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

10

LOLOLOLOLOLOLOLOLOL
    پسر جان اگه یه ۱۰ صفحه عقب تر بری میبینی که من گفتم با یه نرم افزار خودش همه آی پی هارو سرچ میکنه و راحت از بین ۲۰۰ تا میتونی به اونایی که رمز مودمشون را عوض نکردن وارد شی نیاز به امتحان شناسی هم نداره آموزشش هم تو اینترنت ریخته
    در ضمن با عوض کردن رمز سامانه مشکل حل نمیشه باید رمز مودم را عوض کرد یعنی رمز ورود به آی پی مودم که بصورت پیش فرض روی admin است!!!!
    در غیر این اینصورت خیلی راحت مودمتون -- میشه و با نوشتن یه کد ساده پتتون... ببخشید کله اطلاعاتتون میاد رو صفحه اعم از شماره خونه و رمز و.....
    Last edited by saeed871; 22-05-2013 at 14:06.

3. این کاربر از saeed871 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

استفاده از رمزهای دیگران اونم بدون اطلاع انها و البته با وضعیت کنونی اصلا درست نیست . ربطی به عذاب وجدان و اینها هم نداره .
    یه بابایی که به این بدبختی حالا میره اینترنت میگیره که یه وقتی ازش استفاده کنه کجای این کار عالیه که بخوای رمزشو بدزدی ؟
    منم چند تا رمز از اینجا و اونجا گیر اوردم ولی استفاده نکردم . چون خودمو جای اون گذاشتم .
    این کارها اخر و عاقبت نداره . فردا هم یقه خودمون رو میگیره . باز زور بالای مخابرات می خواد یه دردسری جور می کنه که اصلا نمی ارزه . یه زمانی دیال اپ استفاده می کردم سرعتش 2-3 که بود چه حالی می کردم وایرلس حدود 30 شد گفت وا ویلا عجب سرعتیه . این دیگه اخرشه .
    حالا مخابرات یا هر شرکت دیگه اومده سرعت 120 تا 170 داده اگه دیگه گندشو بالا نیارن چرا خودمون بلا واسه خودمون جور کنیم ؟
    این کارا رو بی خیال بشید برید همون یوزر خونه رو شارژ کنید و دنبال این بچه بازی ها نباشید .
    اون بابایی هم که یوزر و رمزشو بدزدید از مریخ نیومده . بچه همین جاست . یکی مثل خودتون .

5. 3 کاربر از Rahpooyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

این سرعت طرح اشنای خانواده چجوریه ؟ بعد بخوای شارژش کنی هزینه اش چند در میاد ؟

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

اخطار بزرگ
    دوستان لطفا رمز متصل شدن به مودم رو عوض کنید
    90% شماره ها پسوردشون شمارشونه
    باز اینو گفتم خودتون نرید -- کنید

پس لطفا رمز مودم رو از تو سامانه عوض کنید
    من امروز خوش خوشی
    داشتم شماره امتحان می کردم باور می کنید از 100 تا شماره ای که زدم 44 تاشون وصل شدن
    داشتم وسوسه می شدم که برم از این اکانتشون استفاده کنم ولی دیگه عذاب وجدان نمیزاره
    من حدود دو سال و خورده ای پیش این روش را کشف کرده بودم.هم عیب هست هم مزیت
    مهمترین مزیتش اینه که مثلا من دو هفته ای خونه کس دیگه بودم با اکانت خودم وصل میشم عیب اش هم اینه که بقیه از اکانت شما استفاده میکنن
    اما یک ایرادی که داره اینه که طرف دو سه بار که وصل باشی و نتونه وصل شه بالاخره زنگ میزنه پشتیبانی و رمز اش را عوض میکنه
    کلا از اکانت دیگران استفاده نکنید عاقبت اخرت نداره

8. این کاربر از masoudtr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

LOLOLOLOLOLOLOLOLOL
    پسر جان اگه یه ۱۰ صفحه عقب تر بری میبینی که من گفتم با یه نرم افزار خودش همه آی پی هارو سرچ میکنه و راحت از بین ۲۰۰ تا میتونی به اونایی که رمز مودمشون را عوض نکردن وارد شی نیاز به امتحان شناسی هم نداره آموزشش هم تو اینترنت ریخته
    در ضمن با عوض کردن رمز سامانه مشکل حل نمیشه باید رمز مودم را عوض کرد یعنی رمز ورود به آی پی مودم که بصورت پیش فرض روی admin است!!!!
    در غیر این اینصورت خیلی راحت مودمتون -- میشه و با نوشتن یه کد ساده پتتون... ببخشید کله اطلاعاتتون میاد رو صفحه اعم از شماره خونه و رمز و.....
    آقای محترم اول این کار اصلا درست نیست و لازم هم نیست شما بیای این مسائل رو هم به بقیه بگی و یا اینکه آموزشش بدی.
    خوشت میاد من همچین کاری سر خودت دربیارم ؟
    ما هر روز میایم اینجا واز دزدی مخابرات و... صحبت میکنیم . بعد اگه قرار باشه خودمون نیز راه مخابرات رو پیش بگیریم که نمیشه.

در ضمن با فونت درشت هم ننویسید.

10. 5 کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دوستان این صحبتهایی که شد جنبه هوشیاری و اطلاع رسانی داره
    من اینو وظیفه خودم دونستم که باید به دوستانم اطلاع بدم تا قربانی چنین افرادی نشن لطفا بد برداشت نکنید

می خوان باور کنین یا نه ولی از حدود 100 شماره 90 تاشون پسوردشون شمارشونه
    مخصوصا طرح بعثتی ها چون از قبل گرفتن اپراتور به طور پیش فرض رمزشون رو شمارشون گذاشته

پس یک زحمتی به خودتون بدید و رمز مودم و سامانه رو عوض کنید تا قربانی نشین

و تلاشم نکنین رمز بقیه رو بدست بیارید چون یک بار که کانکت بشید به دهنتون مزه میده هی می خواین از اکانت بقیه استفاده بکنین

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

این سرعت طرح اشنای خانواده چجوریه ؟ بعد بخوای شارژش کنی هزینه اش چند در میاد ؟
    من 2 روز پیش طرح آشنای خانواده روی خط دیگه خونمون گرفتم
    ولی هنوز وصل نشده گفت باید خط رانژه بشه
    ولی وقتی رمز وپس رو وارد مودم خط دیگه می کنم کا نکت که میشه سرعت راحت تا 170 و180 میره
    چون من خط فیبر نوری هستم پهنای باند من رو بستن روی 1.5 مگ
    طرح طلایی را که دارم سرعتش دقیقا مثل همینه نتیجه می گیریم که پهنای باندش 2 مگ هست
    خودت اوپراتور هم همینو میگه

13. 2 کاربر از imanghamari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

دوستان این صحبتهایی که شد جنبه هوشیاری و اطلاع رسانی داره
    من اینو وظیفه خودم دونستم که باید به دوستانم اطلاع بدم تا قربانی چنین افرادی نشن لطفا بد برداشت نکنید

می خوان باور کنین یا نه ولی از حدود 100 شماره 90 تاشون پسوردشون شمارشونه
    مخصوصا طرح بعثتی ها چون از قبل گرفتن اپراتور به طور پیش فرض رمزشون رو شمارشون گذاشته

پس یک زحمتی به خودتون بدید و رمز مودم و سامانه رو عوض کنید تا قربانی نشین

و تلاشم نکنین رمز بقیه رو بدست بیارید چون یک بار که کانکت بشید به دهنتون مزه میده هی می خواین از اکانت بقیه استفاده بکنین

ممنون از اطلاع رسانیتون
    منم قرار adsl بگیرم و اینا نمیدونستم البته کنار مبین نت

آخر فروم باز smahdis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان خواهش میکنم اگر کسی تو شهرداری یا مخایرات آشنایی داره یا اگر از یه جای گردن کلفتر میتونه کمک کنه ممنون میشم.

ما خونمون رو بردیم یه جای خیلی دور. جاده سیمان نزدیک شهرک مهرگان. ولی خود شهرک مهرگان نیست.

به هر حال، من رفتم برای خط تلفن اقدام کنم ولی یارو اصلا محل نمیذاره و میگه ما اینجا تجهیزات نداریم و...
    ولی دیدم یکی با پارتی تونست خط بگیره.

فقط کافیه به مخابرات منطقه ما زنگ بزنه و دستور بده یه خط به ما بده. خیلی کارمون رو راه میندازه.

میخوام اینترنت مخابرات استفاده کنم. جالب ایناست ما تو این بیابونی اینترنت پر سرعت مخابرات میتونیم استفاده کنیم ولی برای خط تلفن میگن تجهیزات نداریم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •