دوستانی که طرح خانواده گرفتن سرعت دانلودشون چنده؟
تفاوتی با طرح قبلیتون داره؟
طرح قبلیتون چی بود؟
دوستانی که طرح خانواده گرفتن سرعت دانلودشون چنده؟
تفاوتی با طرح قبلیتون داره؟
طرح قبلیتون چی بود؟
Last edited by Reza31001; 22-05-2013 at 14:03.
LOLOLOLOLOLOLOLOLOL
پسر جان اگه یه ۱۰ صفحه عقب تر بری میبینی که من گفتم با یه نرم افزار خودش همه آی پی هارو سرچ میکنه و راحت از بین ۲۰۰ تا میتونی به اونایی که رمز مودمشون را عوض نکردن وارد شی نیاز به امتحان شناسی هم نداره آموزشش هم تو اینترنت ریخته
در ضمن با عوض کردن رمز سامانه مشکل حل نمیشه باید رمز مودم را عوض کرد یعنی رمز ورود به آی پی مودم که بصورت پیش فرض روی admin است!!!!
در غیر این اینصورت خیلی راحت مودمتون -- میشه و با نوشتن یه کد ساده پتتون... ببخشید کله اطلاعاتتون میاد رو صفحه اعم از شماره خونه و رمز و.....
Last edited by saeed871; 22-05-2013 at 14:06.
استفاده از رمزهای دیگران اونم بدون اطلاع انها و البته با وضعیت کنونی اصلا درست نیست . ربطی به عذاب وجدان و اینها هم نداره .
یه بابایی که به این بدبختی حالا میره اینترنت میگیره که یه وقتی ازش استفاده کنه کجای این کار عالیه که بخوای رمزشو بدزدی ؟
منم چند تا رمز از اینجا و اونجا گیر اوردم ولی استفاده نکردم . چون خودمو جای اون گذاشتم .
این کارها اخر و عاقبت نداره . فردا هم یقه خودمون رو میگیره . باز زور بالای مخابرات می خواد یه دردسری جور می کنه که اصلا نمی ارزه . یه زمانی دیال اپ استفاده می کردم سرعتش 2-3 که بود چه حالی می کردم وایرلس حدود 30 شد گفت وا ویلا عجب سرعتیه . این دیگه اخرشه .
حالا مخابرات یا هر شرکت دیگه اومده سرعت 120 تا 170 داده اگه دیگه گندشو بالا نیارن چرا خودمون بلا واسه خودمون جور کنیم ؟
این کارا رو بی خیال بشید برید همون یوزر خونه رو شارژ کنید و دنبال این بچه بازی ها نباشید .
اون بابایی هم که یوزر و رمزشو بدزدید از مریخ نیومده . بچه همین جاست . یکی مثل خودتون .
این سرعت طرح اشنای خانواده چجوریه ؟ بعد بخوای شارژش کنی هزینه اش چند در میاد ؟
من حدود دو سال و خورده ای پیش این روش را کشف کرده بودم.هم عیب هست هم مزیت
مهمترین مزیتش اینه که مثلا من دو هفته ای خونه کس دیگه بودم با اکانت خودم وصل میشم عیب اش هم اینه که بقیه از اکانت شما استفاده میکنن
اما یک ایرادی که داره اینه که طرف دو سه بار که وصل باشی و نتونه وصل شه بالاخره زنگ میزنه پشتیبانی و رمز اش را عوض میکنه
کلا از اکانت دیگران استفاده نکنید عاقبت اخرت نداره
آقای محترم اول این کار اصلا درست نیست و لازم هم نیست شما بیای این مسائل رو هم به بقیه بگی و یا اینکه آموزشش بدی.
خوشت میاد من همچین کاری سر خودت دربیارم ؟
ما هر روز میایم اینجا واز دزدی مخابرات و... صحبت میکنیم . بعد اگه قرار باشه خودمون نیز راه مخابرات رو پیش بگیریم که نمیشه.
در ضمن با فونت درشت هم ننویسید.
دوستان این صحبتهایی که شد جنبه هوشیاری و اطلاع رسانی داره
من اینو وظیفه خودم دونستم که باید به دوستانم اطلاع بدم تا قربانی چنین افرادی نشن لطفا بد برداشت نکنید
می خوان باور کنین یا نه ولی از حدود 100 شماره 90 تاشون پسوردشون شمارشونه
مخصوصا طرح بعثتی ها چون از قبل گرفتن اپراتور به طور پیش فرض رمزشون رو شمارشون گذاشته
پس یک زحمتی به خودتون بدید و رمز مودم و سامانه رو عوض کنید تا قربانی نشین
و تلاشم نکنین رمز بقیه رو بدست بیارید چون یک بار که کانکت بشید به دهنتون مزه میده هی می خواین از اکانت بقیه استفاده بکنین![]()
من 2 روز پیش طرح آشنای خانواده روی خط دیگه خونمون گرفتم
ولی هنوز وصل نشده گفت باید خط رانژه بشه
ولی وقتی رمز وپس رو وارد مودم خط دیگه می کنم کا نکت که میشه سرعت راحت تا 170 و180 میره
چون من خط فیبر نوری هستم پهنای باند من رو بستن روی 1.5 مگ
طرح طلایی را که دارم سرعتش دقیقا مثل همینه نتیجه می گیریم که پهنای باندش 2 مگ هست
خودت اوپراتور هم همینو میگه![]()
ممنون از اطلاع رسانیتون
منم قرار adsl بگیرم و اینا نمیدونستم البته کنار مبین نت
دوستان خواهش میکنم اگر کسی تو شهرداری یا مخایرات آشنایی داره یا اگر از یه جای گردن کلفتر میتونه کمک کنه ممنون میشم.
ما خونمون رو بردیم یه جای خیلی دور. جاده سیمان نزدیک شهرک مهرگان. ولی خود شهرک مهرگان نیست.
به هر حال، من رفتم برای خط تلفن اقدام کنم ولی یارو اصلا محل نمیذاره و میگه ما اینجا تجهیزات نداریم و...
ولی دیدم یکی با پارتی تونست خط بگیره.
فقط کافیه به مخابرات منطقه ما زنگ بزنه و دستور بده یه خط به ما بده. خیلی کارمون رو راه میندازه.
میخوام اینترنت مخابرات استفاده کنم. جالب ایناست ما تو این بیابونی اینترنت پر سرعت مخابرات میتونیم استفاده کنیم ولی برای خط تلفن میگن تجهیزات نداریم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)