تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 259 از 335 اولاول ... 159209249255256257258259260261262263269309 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,581 به 2,590 از 3344

نام تاپيک: Battlefield 3

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اونجا که تازه وارد تهران میشن که حمله کنن (که از دور برج میلادم معلومه) یه کم میری جلوتر با چاقو میزنه تو سینه ی دشمن و پلاکش رو در میاره همچین چیزی اصلا توی بازی نبود !
    اون جا که بالای پل هلی کوپتر میاد (کردستان عراق) و ماشه از بالا میریزه رو زمین اصلا نبود
    چرا جک میگی!؟
    من اون صحنه ی هلی کوپتر روی پل که پوکه هاش میریخت رو دیدم.حالا اگر شد دوباره بازی رو میرم عکس میگیرم میزارم که ببینی...
    اون قسمت هم که با چاغو میزنه تو سینه دشمن مربوط به تریلر مولتی پلیر بازی بود نه سینگل

+
    به پیر به پیغمبر BF3 گ..ه ترین بازی سال بود تمام کنید این سوتی گرفتنا و مشکلات بازی رو که اگر همین دقتتون رو تو بازیهای دیگه هم خرج کنید متوجه میشید هیچ بازی بدون باگ و سوتی نیست.

آخه تو تریلرا رو ULTRA نشون میداد ،من ک تفاوتی ندیدم مجید جون! فقط چرا بازیرو یه جور نشون میداد ک آدم میفکرید عجب داستان توپ و حماسیی داره!
    خوب یو هم میتونسی یه سرباز گیر بیاری بزنی پلاکشو دراری!
    نه باوووو.. اون اصلآ بحثش یه چی دیگـــس ربطی به گرافیک بازی نداره

2. این کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه BehiJJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مثه جوک میمونه ک بگیم EA تقلید میکنه اونم تو همه ی بازیاش !
    CRYSIS-DEAD SPACE-FIFA-,........
    و خیلی از بازیای دیگش ، ینی چیزی تو چنته نداشته؟؟؟؟؟؟؟
    BF3 فقط و فقط نحوه ی روایت داستانش شبیه CODBO بود،همین!
    منم گفتم Crysis یکی از بهترین عنوانهاست!! اما سری ورزشی EA حرف اول و آخر رو بین رقبا می زنه!! Dead Space هم کم از Resident Evil تقلید نکرده!! فقط فضای بازی فرق می کنه....
    در کل EA یکی از بهترین کمپانیهای بازی سازیه نیاز به گفتن تک تک عنوانهاش نداریم، اینو همه می دونن!!

یادم رفت اینو بگم، در ضمن این بهترین عنوان BF در حال حاضر هست، در این شکی نیست. در جواب به دوستی که تو پست قبل گفت من تعصب دارم می گم که نه عزیز تعصبی ندارم، خب COD جنگهای مدرنو رو کرد بعد کلی بازی از روش تقلید شد...
    حالا این وسط می مونه خلاقیت که به نظر من جذابترین قسمت BF پرواز با F18 (دقیقا نمی دونم چه هواپیمای جنگی بود!) بود...
    Last edited by BehiJJ; 10-11-2011 at 16:54.

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

سلام
    من اونجایی گیر کردم که اون یارو تروریسته رو روی پل باید بزنم. هر چی E و موس رو میزنم بازم پرتم میکنه زیر قطار
    چیکارش کنم؟
    اونجا که نکته ی خاصی نداره. E رو میزنی پرتش میکنی رو ریل قطار.

چرا جک میگی!؟
    من اون صحنه ی هلی کوپتر روی پل که پوکه هاش میریخت رو دیدم.حالا اگر شد دوباره بازی رو میرم عکس میگیرم میزارم که ببینی...
    اون قسمت هم که با چاغو میزنه تو سینه دشمن مربوط به تریلر مولتی پلیر بازی بود نه سینگل
    منتظر عکس هستیم
    اون قسمت چاقو هم کاملا مربوط به بازی سینگل بود، یه بار دیگه تریلر رو ببین.

به پیر به پیغمبر BF3 گ..ه ترین بازی سال بود تمام کنید این سوتی گرفتنا و مشکلات بازی رو که اگر همین دقتتون رو تو بازیهای دیگه هم خرج کنید متوجه میشید هیچ بازی بدون باگ و سوتی نیست.
    ما هم نگفتیم فقط بتل فیلد باگ داره !!
    حالا چرا اینقد بت برخورده

5. این کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

چرا جک میگی!؟
    نه عزیز درسته هلیکوپترها میان و اون دوتا وانت رو می زنن ولی پوکه هاشون روی زمین نمیفته!من اول روی کنسول بازیش کردم با خودم گفتم که حتما دیتیل رو اوردن پایین بعد که نسخه pc رو روی ultra بازی کردم همون اش بود و همون کاسه!
    توی تریلره 12 دقیقه ای که قبلا منتشر خیلی چیزهاش با بازیه اصلی فرق داره
    که یکیشون همین پوکه ها بود یکی همون فرماندهه که اول مرحله دوم (کردستان عراق) دستور میده ک مارین رو پیدا کنیم که توی تریلر سفید پوست بود و در بازیه اصلی سیاه پوست،توی تریلر اگه به پاهای یارها نگاه کنید موقع راه رفتن باعث بلند شدن خاک میشن،دیگه اینکه انفجار هتله توی تریلره بود که خیلی کمتر نسبت به بازی اصلی دود و گرد و غبار میکنه دیگه اینکه والله من همین ها رو یادم میاد!

7. این کاربر از samad_sr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال kurosh08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Ramsar

پيش فرض

در این که BF3 بازی خوبیه شکی نیست ولی دوستان توجه کنن که این بازی به هیچ عنوان در حد سری CoD نیست.
    این همه باگ و مشکل گرافیکی در یک بازی خیلی عجیبه. این دلیل نمیشه که به خاطر نسخه Multi Player بیای نسخه Single رو ضعیف درست کنی. این خودش یه ضعف بزرگ واسه بازی محسوب میشه. در هر صورت من با تعریفی که قبل از عرضه باشه شده بود انتظار داشتم که با یه بازی خفن در حد Crysis 2 طرف باشم ولی دوستانی که بازی کردن خودشون میدونن که بازی به هیچ عنوان در حد انتظار نبود.
    بازی CoD همیشه بهترین گیم پلی و داستان رو داره. حتی CoD: BO هم خیلی جالب بود. حداقلش این بود که با یه داستان خفن و واقعی طرف بودیم. MW2 هم دیگه آخرش بود. الانم که MW3 اومده و دیگه همه ملت خبر دارن که چقدر بازی موفقی میشه.
    امیدوارم که BF4 بتونه سری CoD رو شکست بده

9. این کاربر از kurosh08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال minime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

در این که BF3 بازی خوبیه شکی نیست ولی دوستان توجه کنن که این بازی به هیچ عنوان در حد سری CoD نیست.
    این همه باگ و مشکل گرافیکی در یک بازی خیلی عجیبه. این دلیل نمیشه که به خاطر نسخه Multi Player بیای نسخه Single رو ضعیف درست کنی. این خودش یه ضعف بزرگ واسه بازی محسوب میشه. در هر صورت من با تعریفی که قبل از عرضه باشه شده بود انتظار داشتم که با یه بازی خفن در حد Crysis 2 طرف باشم ولی دوستانی که بازی کردن خودشون میدونن که بازی به هیچ عنوان در حد انتظار نبود.
    بازی CoD همیشه بهترین گیم پلی و داستان رو داره. حتی CoD: BO هم خیلی جالب بود. حداقلش این بود که با یه داستان خفن و واقعی طرف بودیم. MW2 هم دیگه آخرش بود. الانم که MW3 اومده و دیگه همه ملت خبر دارن که چقدر بازی موفقی میشه.
    لطفا باگ گرافیکی بازی رو خلاصه توضیح میدین؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه cj-afshin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من تو این مرحله که اولش با یه چاقو نتهاام گیر کردم. یه جا هست که جلوی یه ساختمونم و جلوی اون پر دشمنه و وقتی شروع به تیر اندازی می کنم ظرف سه سوت میمیرم.لطفا راهنماییم کنید

آخر فروم باز siavashjal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض صحبت از روی تعصب

متاسفانه بیشتر نقد هایی که تا حالا از دوستان در مورد این بازی خوندم (توی همین فروم) به جای این که نقد باشه طرفداری از بازی رقیب هست. دوستانی هم که بازی رو نقد کردن روی نکات بسیار ریز و کوچک انگشت گذاشتند مثلا این که در فلان صحنه بازی فلان آبجکت اشتباهه یا جاش اون جا نیست. ظاهرا دوستان به جای این که وارد بازی بشن و از کیفیت بازی لذت ببرن بازی رو ول کردن و دنبال اشتباهات خیلی کوچیک می گردن. البته هر بازی دارای یه سری اشکلات هست ولی این که گرافیک و گیم پلی و داستان بازی رو فراموش کنیم و دنبال این مسائل جزیی بگردیم خیلی جالب نیست. باید قبول کرد که mw3 امسال به یک مانع جدی به نام bf3 برخورد کرده و دیگه نمی تونه خودش رو مثل سری های قبلی به رخ بکشه چون یه رقیب قدرتمند پیدا کرده. من خودم هر وقت bf3 رو بازی می کنم واقعا تحت تاثیر محیط و داستان بازی قرار می گیرم.

13. 4 کاربر از siavashjal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

متاسفانه بیشتر نقد هایی که تا حالا از دوستان در مورد این بازی خوندم (توی همین فروم) به جای این که نقد باشه طرفداری از بازی رقیب هست. دوستانی هم که بازی رو نقد کردن روی نکات بسیار ریز و کوچک انگشت گذاشتند مثلا این که در فلان صحنه بازی فلان آبجکت اشتباهه یا جاش اون جا نیست. ظاهرا دوستان به جای این که وارد بازی بشن و از کیفیت بازی لذت ببرن بازی رو ول کردن و دنبال اشتباهات خیلی کوچیک می گردن. البته هر بازی دارای یه سری اشکلات هست ولی این که گرافیک و گیم پلی و داستان بازی رو فراموش کنیم و دنبال این مسائل جزیی بگردیم خیلی جالب نیست. باید قبول کرد که mw3 امسال به یک مانع جدی به نام bf3 برخورد کرده و دیگه نمی تونه خودش رو مثل سری های قبلی به رخ بکشه چون یه رقیب قدرتمند پیدا کرده. من خودم هر وقت bf3 رو بازی می کنم واقعا تحت تاثیر محیط و داستان بازی قرار می گیرم.
    ما که همچین چیزی ندیدیم ... کی اومده گفته فلان آبجکت اشتباهه جاش اونجا نیست ؟
    ولی من با بقیه حرفات موافقم

15. این کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

نمیدونم آخه چه باگی ،بابا این بازی یکی از کم باگترین بازیایی بود ک تا حالا پلی کردم ،محصولات EA همشون اینجورین !

17. 2 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •