جلل الخالق اسمشونو دیگه چجوری عوض میکنین. اگه ممکنه کدشو واسم بزارین.
جلل الخالق اسمشونو دیگه چجوری عوض میکنین. اگه ممکنه کدشو واسم بزارین.
سلام
چجوری میشه به werewolf تبدیل شد؟
یه انگشتر دارم با این قابلیت ولی هیچ اتفاقی نمیفته!
با arcane enhanter وقتی میخوای enhant کنی قبلش F رو بزن تا rename کنی.جلل الخالق اسمشونو دیگه چجوری عوض میکنین. اگه ممکنه کدشو واسم بزارین.
برای افزایش damage هم فکر کنم:
اول باید سنگش مخصوص اون سلاح رو از معدن بگیری و
بعد با کوره شمش اون رو بدست بیاری و
بعد با اون که میشینن روش و یه چرخ داره روش میچرخه رنگ چوب(اسمش رو یادم نیست) (جلو آهنگری) اسلحت رو قوی کنی.
البته باید مهارت smithing هم درجش بالا باشه و perk هاش رو آزاد کرده باشی.((زیاد شد))
ممنون
از کدوم معدن بگیریم؟
از کجا بفهمیم سنگ مخصوص اون سلاح چیه؟
مهارت smithing رو چطوری باید بالا برد؟ همه پرک هاشو چطوری میشه گرفت؟
من تو یه مرحله گیر کردم همونجایی که میری بالای یه کوه وارد یه قلعه میشی سه تا جادوگر پیر هستن وقتی باهاشون صحبت میکنی دوباره علامت نشانگر روی هموناست و مکان جدیدی نمیده .
واسه ورولف باز عضو companion بشی
---------- Post added at 09:05 PM ---------- Previous post was at 09:03 PM ----------
اسمیتینگ رو با اخت اسلحه و اپگرید کم کم بالا ببرید
پرک ها رو هم با هر لول اپی یدونه میتونید بگیرید
---------- Post added at 09:05 PM ---------- Previous post was at 09:05 PM ----------
میخوان بهت شوت یاد بدن
متن ها رو بخون بهت میگه چی کنی
معدن هاشون به سختی گیر میاد
شما میتونی اونا بخری یا تو دانجن ها پیدا کنی ، اینجوری راحت تره
برای اینکه ببینی سلاح هات چه سنگی لازم داره ، وقتی با GrindStone کار میکنی روی هر سلاحی که بری گوشه پایین سمت راست مینویسه چه سنگ معدنی نیاز داره مثلا مینویسه Require : Ebony Ignot
برای بالا بردن Smithing هر چقدر میتونی Iron Ignot و Leather و Leather Strips بخر و توی Forge تا جایی که میتونی Iron Dagger و Leather Bracers بساز تا اسمیتینگت 100 بشه
وقتی Iron Dagger و Leather Bracers رو ساختی یک جا انبارشون کن تا بعد باهاشون لول Enchanting رو بتونی 100 کنی
شما از منوی Magic>Shout>Unrelenting Force رو انتخاب کن ، بعد جلوی همون جادوگری که علامت روشه یک بار Z رو بزن
محلش کجاست این companion ؟واسه ورولف باز عضو companion بشی
توی Withrun (اسمش همین بود دیگه!؟همون جایی که Dragonsearch هست )
وسط شهر یک خونه شبیه کیک هست : )) اونجاست
کسی نظری در موند بند 3 و 4 نداره؟
این ویدیو رو ببینید کامل توضیح میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قضیه این دمیج چیه؟
واسه شمشیر که خیلی پایینتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)