سلام
میخاستم بدونم این درسته که دیگه شرکت سونی اریکسون واسه x8رام رسمی نمیخاد بده؟؟؟
اگه اینجوری هستش ایا ارزش خریدن داره؟؟
ممنون
سلام
ممنون
بهترین کیبوردی که من تاحالا کار کردم باهاش MultiLing Keyboard هست.
برای رامهای 2.2 که حروف بعضی جاها قاطی میشه بهترین گزینه است. با این کیبورد حداقل موقع تایپ همه کلمات درست نشون داده میشند و دیکشنری هم حروفش جدا نشون داده نمیشه
Better Keyboard هم یه کیبورد که هم full qwerty داره هم compact qwertyکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما فارسیش کامپکت نداره , من ندیدم تاحالا فارسی کامپکت دار
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
ممنون
بله
اگه براتون مهمه که از رام رسمی استفاده کنید که تکلیف میشخصه. اما الان آخرین ورژن آندروید هم برای این گوشی کوک شده و تقریبا میشه گفت هیچ مشکلی نداره , حتی فارسی رو توی منوها هم ساپرت میکنه
از نظر من 180 تومن میارزه. اگه بودجتون رو افزایش بدید مسلما گزینه های بهتری هم هست.
تو پلیرهایی که من تاحالا امتحان کرده بودم mobo از همه بهتر بود.
qqplayer رو نصب کردم الان , خیلی عالی پخش میکنه divx رو(نظرم در مورد سخت افزار گوشی عوض شد
)
فقط مشکلش همون زیرنویسه که چینی و کره ای و اینا داره فقط. شاید با نصب پلاگین یا تو ورژن های بعدیش حل بشه این مشکل
از برنامه smart keyboard pro استفاده کنید
کسی نیست جواب بده
punisher عزيزم دستت درد نكنه گوشيم با ريست مشكلش حل شد الان تو 3 سوت جي پي اس كانكنت ميشه ممنونممممممممممممممممم
سلام. دوستان عزيزم من رام گوشيم رسمي 2.1 هستش ميخوام يه رام كاستوم كه در درجه اول با اينترنت ايرانسل مشكلي نداشته باشه .مصرف باطريش پايين باشه و هنگ نكنه فارسي رو هم خوب ساپورت كنه ميخوام .ولي حقيقتش ميترسم به يكي از اين مشكلات بخورم بيشترم واسع اين ميخوام ارتقاي رام بدم كه بازي و برنامه هامو تو مموري كارت نصب كنم .ميتونم اگه از رام خوشم نيومد به رام 2.1 رسميش برگردونم..اگه از دوستاي عزيزم كسي رامي با اين كارآيي داره ازش استفاده ميكنه داره بگه سپاسگذارم.....
اگه منظورتون فایل بندی گالری تصویره2 تا برنامه هست واسش...gallery++ ,یکی دیگه که خیلی بهتره quick pic ...
من خودم ازشون استفاده میکنم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)