تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 259 از 507 اولاول ... 159209249255256257258259260261262263269309359 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,581 به 2,590 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

زندگی مشترک مثل چرخ‌دنده میمونه. دو طرف قضیه دو تا چرخ‌دنده‌ هستن و باید با نظم بچرخن. اگه لبه‌هاشون به هم نسازه، اونوقت یا گیر میکنن به هم منفجر میشن یا اونقدر به هم میخورن تا تمام لبه‌هاشون ساییده بشه و از بین برن/ اینا رو در اهمیت یافتن شخص مناسب واسه ازدواج گفتم!

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سعی کنید مرتب مسواک بزنید و به بهداشت دهان و دندان اهمیت بدید ، در صورت امکان همیشه نخ دندان همراهتون باشه ...

اگر براتون امکان پذیر هست هر 3 ماه یکبار به دندانپزشکی برید ، نه وقتی که دچار دندان درد شُدید و دیگه وضعیت غیر قابل تحمل شد ، یا وضعیت های بدتری که خدای ناکرده ممکنه باهاش رو به رو بشید که دیگه باید فاتحه اون دندون رو خوند .

معاینه هم هزینه ای نداره عموما ، و این نکته رو فراموش نکنید که هر چقدر هزینه کنید تا جلوی آسیب دیدن دندان هاتون رو بگیرید ارزش داره .

اگر پوسیدگی یا مشکل خاصی مشاهده کردید ، سریع به پزشک مراجعه کنید تا همون موقع جلوی پیشرفت و بیشتر آسیب دیدن رو بگیرید .

خوشبختانه اگر زود اقدام کنید میشه بیش از 90% جلوی تخریب دندان رو گرفت ولی اگر پشت گوش بندازید و بهش اهمیت ندید هر ثانیه صدمه بیشتری به دندان ها وارد میشه .

همه حرفم این هست که جلو صدمه دیدن رو بگیرید ، چون بارها این مورد رو تجربه کردم و بعد از کلی هزینه بازم به نتیجه مطلوب نرسیدم .

خلاصه اینکه مراقب سلامت خودتون خصوصا دندان ها باشید .

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

یه جا خوندم عادت پذیری بدن انسان نیاز به یه دوره 24 روزه داره، یعنی اگه یه کاری رو توی مدت 24 روز پشت سر هم انجام بدید(یا برای ترک کردن کاری، اون کار رو انجام ندید) بعد 24 روز تحملش واستون آسون تر میشه و یه آسودگی خاطر 2 3 ماهه رو واستون به همراه میاره، بعد 2 یا 3 ماه دوباره ممکنه عادت ها بهتون فشار بیارن و سعی در بازگشت داشته باشن، اگه بتونید مقاومت کنید وارد یه دوره طولانی تری میشید
    مثال میزنم، فرضا میخواید شکمتون رو بیارید رو فرم، خب، میاید با خودتون قرار میذارید که من باید هر روز مثلا 100 تا شکم برم، اگه 24 روز هر روز اون 100 تا رو برید مطمئنن بعدش بدنتون عادت میکنه و انجامش واستون راحت تر میشه
    یا واسه ترک سیگار مثلا، 24 روز بذارید کنار مطمئن باشید کم کم نکشیدنش واستون راحت میشه، البته گفتم ممکنه 2 3 ماه بعد عادت هاتون دوباره سعی در بازگشت داشته باشند

متاسفانه اصلا یادم نیست کجا و کی این مطلب رو خوندم و هیچ مدرکی هم واسه اثباطش ندارم، اما من بشخصه جواب گرفتم
    امتحانش هم مجانیه، 24فقط روز سعی و تلاش

داره خودمونی میشه Scof's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

درس تنهايي به هيچ كار ادم نمياد ، منظور :
    اين نباشه كه بعد از دبيرستان فقط درس براي كنكور بعد دانشگاه و ادم دو سه روز دانشگاه و بقيه هفته رو به بطالت و بيكاري دوباره درس براي ارشد مجدد بيكار بچرخيد و همينطور فقط با درس شفاهي و بدون تجربه پيش بريد به نظر من ادمي كه درس نخونده و دانشگاه نرفته ولي كار كرده و تجربي بعضي چيزا رو فرا گرفته ارزشش بالاتر از كسي هست كه تنها تو خونه فقط كتاب خونده ....

زماني به حرف من ميرسيد كه ٤ سال دانشگاه رفتيد بعد ميبينيد جز يك مدرك و معلومات كتابي هيچ چيز ديگر نداريد اونجاست كه ميگيد من ليسانس دارم ولي كار نيست ...

درس و تحصيلات عالي هست و اونجايي مفيد و ارزش و اعتبار داره كه در كنارش عملي و تجربه كافي رو هم كسب كرده باشيد لازم هم نيست حتما مناسب با تحصيلات باشه ...

ادمي كه فقط درس ميخونه

ادمي كه در كنار درس يك زبان هم بلد هست

ادمي كه در كنار درس و زبان به كار هم اشناست و درامد داره از خودش

ادمي كه در كنار درس و زبان و كار ، يك حرفه هم بلد هست

ادمي كه در كنار درس و زبان و كار و حرفه ، در بعضي رشته هاي ورزشي مهارت داره

ادمي كه ...

اين چند نفر ادم رو كه مثال زدم مقايسه كنيد زماني كه فارغ تحصيل از دانشگاه شدن ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

یعنی زن و شوهر مثل پت و مت باشن، داغون از نظر حل مسائل و مشکلات، ولی با هم تفاهم داشته باشن. زندگی بهشته به خدا! (همکاریشون تو حل مشکلاتشون باید الگوی همه قرار بگیره)

6. 13 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض تعمیر ظرف شیشه ای و چینیِ لبه شکسته

سلام
    ظرفهای چینی و شیشه ای رو که لبه اش پریده و دست رو میبُره میشه خیلی راحت تعمیر کرد تا به دست آسیب نزنه :
    ابزار لازم :
    یک تکه ی کوچیک سمباده ی آهن که خیلی زبر نباشه ( شماره ی 200 تا 500 )
    از سنگِ چاقو تیز کن هم میتونین استفاده کنین .

روشِ کار :
    این کار رو باید تویِ سینکِ ظرفشوئی و زیر شیر آب انجام بدین .
    شیر آب رو کمی باز کنین
    سمباده رو خیس کنین
    قسمتی که لبه اش پریده و تیز شده و دست رو میبره بگیرین زیر آب و خیلی آروم و با احتیاط سمبادش بزنین .
    چرا میگیریمش زیر آب ؟
    تا آب اون شیشه ی سابیده شده ( خاکِ شیشه ) رو بشوره و ببره .
    این کار فقط یک یا دو دقیقه طول میکشه .
    هر بار بعد از کمی سمباده زدن , با انگشتتون خیلی آروم شکستگی رو لمس کنین ببینین تیزیش از بین رفته یا نه ؟
    در نهایت , لبه ی شیشه صیقلی و نرم میشه و دیگه خطری نداره استفاده از اون ظرف .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 26-01-2013 at 15:49.

8. 11 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

چیزی که متاسفانه بچه های امروزی از نبودش به نظرم رنج میبرن صبره.همیشه به این فکر کنید که خدا صلاح شما رو بهتر از شما میدونه و با کمی صبر اون چیزی که لیاقت شماست رو بهتون میده
    من 6 ماهه که میخوام با کمک برادرم یه ماشین بخرم.توی این مدته که خیلی رو مخ برادرم راه رفتم و بنده خدا خیلی بهم کرد و بلاخره امروز تونستم ماشین رو بعد از 6 ماه سماجت و پیگیری کارا بخرم و خوشبختانه ماشین خوبی هم گیرم اومد.(هرچند که برادرم اینجا نمیاد اما یه دنیا ازش ممنونم.خداوکیلی یه تار مو گندیدشو با دنیا عوض نمیکنم.خدا بزرگترین نعمتو با دادن همچین برادری بهم داده)
    سر همین خریدن ماشین هم خداییش من 3-4 روی دنبال ماشین بودم و آخرین ماشینی که با دوستم دیدیم رو خواستیم بگیریم با اینکه از لحاظ فنی خیلی داغون بود.اما ما بازم صبر کردیم و خدا شاهده همون شب رفیقم زنگ زد و گفت که دقیقا همون ماشینی رو پیدا کرده که ما یک هفته دنبالش بودیم و خدا روشکر همونم خریدیم
    من یه رفیق داشتم که حرف خوبی میزد.میگفت که هیچ چیزی (مخصوصا تو ایران) نشد نداره.شما تو هر جایی که کارت گیره یه نفر افتاده و طرف گفت که نمیشه بدون که نمیخواد کارتو انجام بده.من مورد هایی برام پیش اومده بود که خداوکیلی خودم میگفتم این دفعه دیگه نمیشه کاری کرد اما چند روز بعد دیدم که همون کاری که فکر نمیکردم نمیشه انجام شد. به راحتی هم انجام میشه.پس اگه جایی رفتید و از کسی درخواستی داشتید و درخواستتون هم به حق بود و طرف کارتونو انجام نداد نا امید نشید و همچنان پیگیری کنید.مطمئن باشید که به نتیجه میرسید.من بارها و بارها امتحان کردم و نتیجه داد
    Last edited by sms11; 27-01-2013 at 00:27.

10. 15 کاربر از sms11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ســـلام

برای عقد قرارداد با تالار های پذیرایی جهت برگزاری مراسم عروسی حتما به بندهای قرار داد دقت کنید.
    برای مثال یکی از بنده های قرار داد این بود.
    اگه به هر دلیلی مراسم کنسل بشه یک سوم پول دریافتی به تالار تعلق میگیره.
    دیگه خودتون حساب کنید 10 میلیون یک سومش چقدر میشه .

12. 16 کاربر از part gah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

تو صحبتامون همیشه دقت کنیم که کل محفل یا تاپیک ، هم جنس ما نیستن .مثلا من چون پسرم پس باید هر حرفی و تجربه ای که میگم خطاب به پسرا باشه یا برعکس.نه
    اینطوری دخترام به روح لطیفشون برمیخوره دیگه یا پسرا اعتراض میکنن

14. 9 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

وقتی سوار تاکسی میشید همیشه کرایه رو موقع پیاده شدن بپردازید و از پرداختن کرایه در طول مسیر جدا خودداری فرمائید

چند روز پیش همین مشکل برای من پیش اومد که موقع پیاده شدن راننده تاکسی گیر داده وبد که شما کرایه ندادی و اون کسی که کرایه داده بقل دستی شما بوده و چیزی هم یادش نمیاد!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •