خیلی بعید میدونم!
علاقه زیادی داری بهش!
+
تو الان دچار جو مسی و رسانه ها شدی!
مسی شد بازیکن؟!
دوندگی و جاه طلبی رونالدو میرزه به مسی
در مورد ضربه ایستگاهی هم خوبه که داشت اون توپه گل میشد و خورد تو تیرک که اگه اینطوری نمیشد، شاید الان اینطوری نمیگفتی!
(میگم احتمالا طرفدار روبینیو نیستی؟! اخه رونالدو باعث شد اون از رئال بره و احتمالش هست که به همین دلیل، از کریس خوشت نیاد!!)
+
در حال فرار؟!
فرار های 4-5 متری؟!: دی
راستی بازی با دپور..تفاوت زدن تک به تک ها رو دیدی؟!
کریس در حالیکه تعادل نداشت، با بیرون پا گل زد اما کریم از دو قدمی، زد تو دست دروازه بان!!
+
من خودم بعد بازی گفتم که اگه تا صبح ادامه پیدا میکرد، ما گل نمیزدیم چون قرار نبود..
اما بدون شک اون حرکت خیره کننده کریم رو باید از این جمله جدا دونست(هنوز باورم نمیشه! توپ رو زد تو پای خودش!!!

یعنی نمیدونستم بخندم یا گریه کنم!)
+
از اون حرفا بود!
ببخشید بازی بزرگ یعنی چی؟!
نکنه منظورت فقط فینالهاست؟!
خب رئال این همه ساله داره تویه این مرحبه حذف میشه..به نظرت الان این یه بازی مهم برامون نیست؟!
حضور تو رئال خودش تجربس هر روزش..درباره مالاگا که حرف نمیزنی!
من خودم از هیگواین خیلی خوشم میاد اما قرار نیست الکی نظر بدم دربارش...
+
همین دیگه..
گیر دادی به این موضوع و همش هم برمیگرده سر جوی که هست که "رئال بازیکن خراب میکنه"
در صورتیکه کسی توجه نمیکنه به همین زلاتان مثلا...
منم دوست دارم موراتا الان فیکس تیم باشه اما pes یا fifa که نیست!
+
انتخاب خوبیه!
میدونی دوندگی کریم چطوریه!؟
یه چی مثل دوندگی سیاوش اکبرپور 2-3 سال پیش تو استقلالِ قلعه نوعی!
یعنی وظیفش این بود که همینطور دنبال توپ و بازیکنا حریف بره و خسته کنه اونا رو!
هیچ هدف خاصی نداشت تویه این دوندگیهاش مثل الان کریم...
میگی خوبه میاد خط هافبک؟؟ دقت کردی تا حالا چند صد تا صحنه رخ داده که تیم بدون مهاجم بوده چون جناب کریم زیاد اومده عقب؟!
کریم توجه نداره که مهاجم نوکه تیمه نه مهاجم دوم تیم..
رئال به اندازه کافی بازیساز داره و نیاز نیست کریم بیاد دنبال توپ..باید اون جلو باشه و آماده گلزنی..(یاد رود بخیر)
من خودمم به این دروگبا علاقه دارم اما سنش بالاس..
به نظرم مهاجمای جوون تر خیلی بهتر هستن...یکی مثل اگرو خیلی میتونه خوب باشه...
منم معتقدم که حالا که لالیگا پر شد، دیگه باید به امثال همین کانالس و لئون و کاکا و کریم بازم بازی داده بشه..
اینها تویه این نیم فصل خودشون رو نشون میدن که آیا تحمل جو سنگین رئال رو دارن یا نه؟
البته یه نکته هم هست و اونم اینکه خوزه تازه داره ترکیب و شیوه بازیش رو تو تیم پیاده میکنه...برای همین خیلی وقت استفاده و بازی دادن به بازیکنای کم تجربه نیست...یادمه که درباره کانالس و لئون یه اینطوری چیزی گفته بود که رئال وقت این رو نداره که بخواد وقت بده به اونا تا یواش یواش خودشون رو وفق بدن با تیم..
من که کم کاری نمیبینم!
بقول کرایوف، بازیکنا رئال همینطور هی میدوئن و پرس میکنن...
اما امثال رونی و آگرو میتونن خیلی کمک کنن...بازیکنایی که با برنامه میدوئن...