تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 259 از 416 اولاول ... 159209249255256257258259260261262263269309359 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,581 به 2,590 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

صحبتهاي مورينيو در خصوص شرايط تيم و بازي با مالاگا

اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران:

مورينيو امروز در كنفرانس مطبوعاتي باشگاه حاضر شد و درباره بازي پنج شنبه با مالاگا با خبرنگاران به مصاحبه پرداخت

"ما ميخواهيم مالاگا را شكست دهيم .مالاگا تيم خوبي است .آنها بازيكنان باتجربه و سرمربي خوبي در ختيار دارند و اطمينان دارم شاگردان پلگريني امسال سقوط نخواهند كرد .بردهاي خانگي به ما اين ضمانت را به ما نميدهد تا در بازي پنج شنبه را هم پيروز ميشويم"

"كاكا 6 ماه بازي نكرده بود و واقا زمان زياد است چون و نزديك به 1 سال و نيم است كه در فرم خوبي به سر نميبرد .او ثابت كرده است كه بازيكن خلاق و سرعتي ميباشد و انتظار نداشتم كه به محض ورودش (بهبودي مصدوميت)توپ طلا را بدست بياورد .كاكا بايد اين فرايند طبيعي را پشت سر بگذارد و ما نيز بايد از او حمايت كنيم "

"كاكا يك بازيكن بزرگ و فوق العاده اي است .ما بايد صبور باشيم و به او اجازه دهيم تا بدون فشار به كارش ادامه دهد و من نيز نميتوانم هيچ فشاري را به او وارد كنم "

"كريستيانو رونالدو بهترين ضربه ايستگاهي زن است و براي تيم سخت تلاش ميكند تا گلهاي بيشتري به ثمر برساند . اما در بعضي مواقع شانس اوزيل براي موفقيت بيشتر است "

"ما بايد فردا پيروز شويم .ما مقابل لاكرونيا با مهاجمان زيادي بازي كرده ايم و در 15 دقيقه نيز با سه مدافع .پلگريني فصل قبل با رئال مادريد عملكرد خوبي در لاليگا داشت و من انتظار دارم هوادارن فرداشب از وي استقابل خوبي كنند .درهاي رختكن ما به سوي او باز است"

"درباره برنامه ريزي با لاكرونيا پيش از بازي حرف زده ام نه بعد آن .و نميخواهم نتايجه تساوي را بهانه كنم .ما برنامه هفته 28 را دريافت كرديم و تجزيه و تحليل آن كار راحتي است .والنسيا در ليگ قهرمانان چهارشنبه بازي دارد و در ليگ هم شنبه .بارسلونا در سه شنبه و يكشنبه بازي ميكند بهتر بود كه اسم والنسيا را نمي آوردم اما بايد مثال مي زدم تا به مردمي كه نمي خواهند بفهمند توضيخ دهم"

"من از اين كه نام والنسيا را برده ام عذرخواهي ميكنم .من نميخواهم درباره تيمهاي ديگر صحبت كنم .اين كه مالاگا دوشنبه بازي كرده و بايد روز پنجشنبه مجددا برابر ما قرار گيرد هم غير طبيعي است .اين مثل شكلات دادن به افراد براي ساكت كردن آنهاست"

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بهترين ركورد خانگي در اروپا

رئال مادريد تنها تيمي در اروپا ميباشد كه تا به اينجاي فصل همه بازيهاي خانگي خود را با پيروزي پشت سرگذاشته است

بنا به گزارش IFFHS از 7 ليگ معتبر اروپا (ايتاليا - انگليس - اسپانيا - آلمان - فرانسه - پرتغال - هلند )رئال مادريد تنها تيمي است كه تا به اينجاي فصل همه بازيهاي خانگي خود را پيروز شده است .سفيدها علاوه بر 19 پيروزي رسمي در برنابئو توانستند بيشترين گل در خانه (3.31 در هر مسابقه ) و كمترين گل خورده (0.42 در هر مسابقه ) را نيز بدست بياورند.

مسابقات رسمي در خانه

کد:
    آخرین پیشنهاد رئال مادرید برای تمدید قرارداد په په

رئال مادرید آخرین پیشنهاد را برای تمدید قرارداد په په آماده کرد

رئال مادرید به په په مدافع میانی خود هشدار داد. مسئولان باشگاه به او گفتن اگر او این پیشنهاد را قبول نکند در تابستان باشگاه او را خواهد فروخت.

په په چند بار با مسئولان باشگاه به مذاکره پرداخته است اما مسئولان باشگاه حاظر نیستند مبلغ درخواستی او را به او بدهند. په په درخواست کرده است که دستمزدش از 1.8 میلیون یورو به 3.8 میلیون یورو در سال افزایش یابد.

باشگاه اکنون به په په پیشنهاد دستمزد 3.5 میلیون در سال را داده است و میگوید این آخرین پیشنهادی است که باشگاه به این ستاره سابق پورتو میدهد.

در حال حاظر این بازیکن 28 سال تا تابستان 2012 با رئال مادرید قرارداد دارد و چند تیم انگلیسی و ایتالیایی وضعیت او را در سانتیاگو برنابئو زیر نظر دارند.

اخیرا رئال مادرید تیاگو سیلوا مدافع میانی میلان و بازیکن جوان ولسبورگ سیمون کجیر را زیر نظر دارد تا اگر در آخر فصل په په باشگاه را ترک کرد یکی از آنها را جایگزین او کند.

کد:

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

حالا بايد حال ارسنال گرفته بشه

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

پاسخ مودبانه پیگرینی به مورینیو: نه تنها مشكلي با مربيگري در مالاگا ندارم، بلكه به آن افتخار مي كنم

شايد شما بخواهيد كه اين بازي را داغ كنيد اما اين بازي هم با ديگر بازيها براي من فرق ندارد و يك بازي مثل ديگر بازيهاست. نه به دنبال انتقام هستم، نه حس انتقامجويي دارم و نه مشكلي با رئال مادريد دارم

سایت گل - مانوئل پیگريني سعي كرد كه به حرفهاي مورينيو مودبانه جواب دهد . پیگريني ، مربي مالاگا به پاسخ دادن به اظهار نظر جنجالي خوزه مورينيو كه گفته بود در صورت اخراج از رئال مادريد ، مربي مالاگا نمي شود ،‌ سكوت اختيار كرد .

به گزارش گل و به نقل از مرجع خبري رئال مادريد مربي شيليايي با اين كه بارها در مورد اين قضيه از او سوال پرسيده شد اما سعي كرد كه آرام و مودبانه در اين باره جواب دهد . او گفت :"‌من معمولا در مورد نظرات همكارانم حرفي نمي زنم . به مربيگري مالاگا افتخار مي كنم ، به خصوص اين كه هدف قابل توجهي دارم كه حفظ تيم است . شخصا نه تنها مشكلي با مربيگري در مالاگا ندارم ، بلكه به آن افتخار مي كنم . "

او در مورد شيوه كار مربي پرتغالي نيز گفت :" هر كدام از ما شيوه خاص خود را داريم . حرفهاي او را نه خوانده و نه شنيده ام و نه قصد پاسخ دادن به آن را دارم . مي دانم كه مربيگري رئال مادريد به چه نحو است . پارسال سعي كردم كه بيشترين تلاش خود را انجام دهم و به ارزشهاي باشگاه نيز احترام بگذارم ."

بعد از صحبت كردن در مورد حرفهاي مورينيو ، پیگريني گفت كه بازي با رئال مادريد هم "يك بازي مثل همه بازيهاست " و افزود :" اين يك بازي سخت در مقابل يك حريف سخت و منسجم است كه فصل فوق العاده اي داشته است . سعي خواهيم كرد كه بهترين سبك را براي اين بازي انتخاب كنيم . هر امتيازي كه بگيريم به ما انگيزه مي دهد . شايد شما بخواهيد كه اين بازي را داغ كنيد اما اين بازي هم با ديگر بازيها براي من فرق ندارد و يك بازي مثل ديگر بازيهاست . نه به دنبال انتقام هستم ، نه حس انتقامجويي دارم و نه مشكلي با رئال مادريد دارم ."

اين مربي شيليايي افزود :" رئال مادريد توان فوتبالي بالايي دارد . سعي خواهيم كرد كه يك بازي متعادل را ارائه دهيم . سعي مي كنيم كه مثل هميشه بياييم . اميدواريم كه بتوانيم كه يك مالاگاي خوب را در يك زمين خوب در مقابل يك تيم خوب ببينيم . "

او در مورد زمان برگزاري بازي نيز گفت :"‌درست است كه زمان اندكي براي ريكاوري داشتم اما من به صداقت افرادي كه برنامه را مي ريزند ترديدي ندارم ."

کد:
    2011/3/3

خبرفوری: پپ گواردیولا بستری شد

مربی جوان باشگاه بارسلونا به خاطر کمردردی که داشت در کلینیکی در بارسلونا بستری شده است

سایت گل- پپ گواردیولا، مربی جوان باشگاه بارسلونا به دلیل کمردردی که او را آزار می داد به کلینیکی در بارسلونا منتقل شد.

مربی آبی اناری ها که ساعت 2نیمه شب دیشب همراه با شاگردانش از والنسیا به بارسلونا بازگشت، با دستی پر و کسب هر سه امتیاز بازی وارد کاتالونیا شد ولی بلافاصله پس از ورود به بارسلونا به دلیل کمردرد شدید، به کلینیکی منتقل شد.

گواردیولابلافاصله پس از انتقال به کلینیک بستری شد تا مراحل درمانی برروی او صورت بگیرد و هرزمان که بهبود یابد مرخص خواهد شد.

این درحالی است که تاساعاتی پیش از آغاز دیدار بارسا مقابل والنسیا هنوز مشخص نبود که پپ قادر به نشستن برروی نیمکت تیمش خواهد بود یا نه؛ گواردیولا در نهایت اعلام کرد که برای دیدار مستایا روی نیمکت قرار می گیرد و این اتفاق هم صورت گرفت ولی بازگشت به بارسلونا، مصادف با بستری شدن گواردیولا شد.

تیتو ویلانووا، دستیار گواردیولا در این رابطه گفت: «پپ می خواست اینجا (در ورزشگاه مستایا) باشد ولی نمی دانست چطور باید با درد کنار بیاید. هیچ چیز خوب نبود. او با تمام توانش درد را تحمل می کرد» در جریان برگزاری مسابقه 4شنبه شب مستایا هم گواردیولا تلاش می کرد تا آثار درد در چهره اش مشهود نباشد.

بدین ترتیب مشخص نیست که آیا گواردیولا قادر خواهد بود که در دیدار تیمش مقابل ساراگوسا روی نیمکت قرار بگیرد یا خیر.

کد:
    By Ghazal Ziari

2011/3/3
    Puyol trains with the group

کد:
    March 3, 2011

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

په په درخواست کرده است که دستمزدش از 1.8 میلیون یورو به 3.8 میلیون یورو در سال افزایش یابد.

باشگاه اکنون به په په پیشنهاد دستمزد 3.5 میلیون در سال را داده است و میگوید این آخرین پیشنهادی است که باشگاه به این ستاره سابق پورتو میدهد.
    ای خدا!
    آخه این 300تا چیه؟!
    بگو من خودم میدم اصلا!!: دی
    این پپه هم ولکن نیستاا...بابا حالا با این 300تا مگه چیکار میتونی کنی؟!
    البته فک کنم پیشنهاد چلسی بی تاثیر نبوده...یعنی یه پیشنهاد خفن! پپه میخواد بمونه اما پیشنهاد چلسی هم وسوسش کرده!

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

خیلی بعید میدونم!
    علاقه زیادی داری بهش!
    +
    تو الان دچار جو مسی و رسانه ها شدی!
    مسی شد بازیکن؟!
    دوندگی و جاه طلبی رونالدو میرزه به مسی
    در مورد ضربه ایستگاهی هم خوبه که داشت اون توپه گل میشد و خورد تو تیرک که اگه اینطوری نمیشد، شاید الان اینطوری نمیگفتی!
    (میگم احتمالا طرفدار روبینیو نیستی؟! اخه رونالدو باعث شد اون از رئال بره و احتمالش هست که به همین دلیل، از کریس خوشت نیاد!!)
    +
    در حال فرار؟!
    فرار های 4-5 متری؟!: دی
    راستی بازی با دپور..تفاوت زدن تک به تک ها رو دیدی؟!
    کریس در حالیکه تعادل نداشت، با بیرون پا گل زد اما کریم از دو قدمی، زد تو دست دروازه بان!!
    +
    من خودم بعد بازی گفتم که اگه تا صبح ادامه پیدا میکرد، ما گل نمیزدیم چون قرار نبود..
    اما بدون شک اون حرکت خیره کننده کریم رو باید از این جمله جدا دونست(هنوز باورم نمیشه! توپ رو زد تو پای خودش!!!یعنی نمیدونستم بخندم یا گریه کنم!)
    +
    از اون حرفا بود!
    ببخشید بازی بزرگ یعنی چی؟!
    نکنه منظورت فقط فینالهاست؟!
    خب رئال این همه ساله داره تویه این مرحبه حذف میشه..به نظرت الان این یه بازی مهم برامون نیست؟!
    حضور تو رئال خودش تجربس هر روزش..درباره مالاگا که حرف نمیزنی!
    من خودم از هیگواین خیلی خوشم میاد اما قرار نیست الکی نظر بدم دربارش...
    +
    همین دیگه..
    گیر دادی به این موضوع و همش هم برمیگرده سر جوی که هست که "رئال بازیکن خراب میکنه"
    در صورتیکه کسی توجه نمیکنه به همین زلاتان مثلا...
    منم دوست دارم موراتا الان فیکس تیم باشه اما pes یا fifa که نیست!
    +
    انتخاب خوبیه!

میدونی دوندگی کریم چطوریه!؟
    یه چی مثل دوندگی سیاوش اکبرپور 2-3 سال پیش تو استقلالِ قلعه نوعی!
    یعنی وظیفش این بود که همینطور دنبال توپ و بازیکنا حریف بره و خسته کنه اونا رو!
    هیچ هدف خاصی نداشت تویه این دوندگیهاش مثل الان کریم...
    میگی خوبه میاد خط هافبک؟؟ دقت کردی تا حالا چند صد تا صحنه رخ داده که تیم بدون مهاجم بوده چون جناب کریم زیاد اومده عقب؟!
    کریم توجه نداره که مهاجم نوکه تیمه نه مهاجم دوم تیم..
    رئال به اندازه کافی بازیساز داره و نیاز نیست کریم بیاد دنبال توپ..باید اون جلو باشه و آماده گلزنی..(یاد رود بخیر)

من خودمم به این دروگبا علاقه دارم اما سنش بالاس..
    به نظرم مهاجمای جوون تر خیلی بهتر هستن...یکی مثل اگرو خیلی میتونه خوب باشه...

منم معتقدم که حالا که لالیگا پر شد، دیگه باید به امثال همین کانالس و لئون و کاکا و کریم بازم بازی داده بشه..
    اینها تویه این نیم فصل خودشون رو نشون میدن که آیا تحمل جو سنگین رئال رو دارن یا نه؟

البته یه نکته هم هست و اونم اینکه خوزه تازه داره ترکیب و شیوه بازیش رو تو تیم پیاده میکنه...برای همین خیلی وقت استفاده و بازی دادن به بازیکنای کم تجربه نیست...یادمه که درباره کانالس و لئون یه اینطوری چیزی گفته بود که رئال وقت این رو نداره که بخواد وقت بده به اونا تا یواش یواش خودشون رو وفق بدن با تیم..

من که کم کاری نمیبینم!
    بقول کرایوف، بازیکنا رئال همینطور هی میدوئن و پرس میکنن...
    اما امثال رونی و آگرو میتونن خیلی کمک کنن...بازیکنایی که با برنامه میدوئن...
    قبلا هم صحبت کردم تو این زمینه ؛ همیشه به این موجود کم لطفی میکنی
    ---
    قرار نیست خودمون رو گول بزنیم
    تو از هر نظری که حساب کنی در حال حاضر مسی از رونالدو سر تره
    ---
    دوندگی و جاه طلبی؟
    اولا من دوندگی در رونالدو مشاهده نمیکنم
    نه از استارات های بلندش خبری هست , نه پرسینگ مناسب
    فقط یه هیکل مناسب برای زندگی شخصی !
    ---
    اگر قرار باشه اون یه دونه رو در نظر بگیری(که تازه گل نشد) فکر نمیکنی اگر همین ضربات رو آلونسو میزد میتونستیم خیلی بیشتر موقعیت داشته باشیم؟
    ---
    احمد جان آخه رونالدو چه ربطی به روبینیو و امثال اینا داره؟
    چرا بحث رو میپیچونی؟
    روبینیو رفت منچستر که بهترین بازیکن دنیا ! بشه ؛ منم درکش میکنم
    ---
    من هیچ وقت نگفتم که از رونالدو خوشم نیومده
    اما از این تعریف و تمجید بی مورد که از رونالدو میشه خسته شدم
    از شوتزنی های بی موردش , از خودخواهی هاش , توقع اضافه داشتن از بقیه بازیکن ها و ....
    رونالدو ستاره حال حاضر تیمه رئاله و منم کاملا اینو قبول دارم
    اما اینکه بخواد خودشو از بقیه بازیکنا بهتر و برتر بدونه اصلا شایسته نیست
    -----
    بازیکنای بزرگ وقتی از جو یه باشگاه ( بعضی وقتها لیگ) جدا میشن و وارد یه تیم متفاوت میشن ؛ عموما افت میکنن
    و چون رئال همیشه در حال خرید خرید بازیکن های بزرگه افتشون محسوس تره
    ---
    اگر قرار به مثال زدن باشه من میتونم 100 مثال از رونالدو همین فصل بزنم که سوتیهای وحشتناک داده
    این واسه هر بازیکنی پیش میاد
    خود رونالدو هم تک به تک زن خوبی نیست چون فقط محکم میزنه و اصلا فکر فنی یا چیپ زدن توپ نیست(رائول , رونالدوی برزیلی و نیستلروی تخصصشون همین توپا بود )
    ---
    یعنی میگی سطح بازی مثلا رئال منچستر با رئال مالاگا یکیه؟
    ببخشید بازیکن کجا باید با شرایط این بازیها آشنا بشه که نگی بی تجربست؟
    باز حداقل لیگ انگلستان چند تا تیم تاپ نداره , لالیگا که ....
    تجربه مصداق بارزش همین الکلاسیکو امسال بود
    اوزیل , دی ماریا , خدیرا رو یادته
    حتی کاوالیو هم ترسیده بود

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

The Front: Sport

03.03.2011

A GOAL WHICH IS WORTH A CHAMPIONSHIP

Leo Messi decides the match and left Madrid sleeping 10 points from Barça.

The crack almost decided La Liga.

Leo made better Guardiola’s lumbago with his 27th goal, which mantains him in the Pichichi’s first place.

Valencia 0 – 1 Barça

کد:
    March 3, 2011

The Front: El Mundo Deportivo

03.03.2011

A CHAMPION’S GOAL

Messi scored after a great play by Adriano and got a victory for Barça which is worth half a Liga

Guardiola’s Barça won at last in Mestalla, broke another record and sleeps ten points ahead Madrid.

Valencia 0 – 1 Barça

Another fire by Mourinho.

کد:
    March 3, 2011

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

دیگه تموم شد،بیچاره رئالیها....
    والنسیا رو هم بردیم

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

قبلا هم صحبت کردم تو این زمینه ؛ همیشه به این موجود کم لطفی میکنی
    ---
    قرار نیست خودمون رو گول بزنیم
    تو از هر نظری که حساب کنی در حال حاضر مسی از رونالدو سر تره
    ---
    دوندگی و جاه طلبی؟
    اولا من دوندگی در رونالدو مشاهده نمیکنم
    نه از استارات های بلندش خبری هست , نه پرسینگ مناسب
    فقط یه هیکل مناسب برای زندگی شخصی !
    ---
    اگر قرار باشه اون یه دونه رو در نظر بگیری(که تازه گل نشد) فکر نمیکنی اگر همین ضربات رو آلونسو میزد میتونستیم خیلی بیشتر موقعیت داشته باشیم؟
    ---
    احمد جان آخه رونالدو چه ربطی به روبینیو و امثال اینا داره؟
    چرا بحث رو میپیچونی؟
    روبینیو رفت منچستر که بهترین بازیکن دنیا ! بشه ؛ منم درکش میکنم
    ---
    من هیچ وقت نگفتم که از رونالدو خوشم نیومده
    اما از این تعریف و تمجید بی مورد که از رونالدو میشه خسته شدم
    از شوتزنی های بی موردش , از خودخواهی هاش , توقع اضافه داشتن از بقیه بازیکن ها و ....
    رونالدو ستاره حال حاضر تیمه رئاله و منم کاملا اینو قبول دارم
    اما اینکه بخواد خودشو از بقیه بازیکنا بهتر و برتر بدونه اصلا شایسته نیست
    -----
    بازیکنای بزرگ وقتی از جو یه باشگاه ( بعضی وقتها لیگ) جدا میشن و وارد یه تیم متفاوت میشن ؛ عموما افت میکنن
    و چون رئال همیشه در حال خرید خرید بازیکن های بزرگه افتشون محسوس تره
    ---
    اگر قرار به مثال زدن باشه من میتونم 100 مثال از رونالدو همین فصل بزنم که سوتیهای وحشتناک داده
    این واسه هر بازیکنی پیش میاد
    خود رونالدو هم تک به تک زن خوبی نیست چون فقط محکم میزنه و اصلا فکر فنی یا چیپ زدن توپ نیست(رائول , رونالدوی برزیلی و نیستلروی تخصصشون همین توپا بود )
    ---
    یعنی میگی سطح بازی مثلا رئال منچستر با رئال مالاگا یکیه؟
    ببخشید بازیکن کجا باید با شرایط این بازیها آشنا بشه که نگی بی تجربست؟
    باز حداقل لیگ انگلستان چند تا تیم تاپ نداره , لالیگا که ....
    تجربه مصداق بارزش همین الکلاسیکو امسال بود
    اوزیل , دی ماریا , خدیرا رو یادته
    حتی کاوالیو هم ترسیده بود
    نه برادر من..
    نه من و نه هیچ کدوم از این منتقدا، مشکلی با کریم نداشتیم..
    این خود کریم بوده که با این بازیهاش، همه رو خسته کرده..
    +
    خودمون رو گول بزنیم؟!
    من اگه قرار بود خودم رو گول بزنم، اون مقایسه رو انجام نمیدادم که توش 2 ساعث توضیح داده بودم که چرا کریس بهتر از مسی-ه..
    من فن آرژانتینم و بیشتر از خیلیها دوست دارم مسی همیشه تو اوج باشه تا آرژانتین بتونه تویه جام های جهانی، بیشتر از یه نام باشه...برا همین الکی نمیام از مسی ایراد بگیرم...چون وقتی تو تیم ملی باشه، خیلی بیشتر از کریس خوشم میاد ازش...
    اما حقیقت اینه که کریس رو خیلی کامل تر از مسی میدونم...
    +
    دیگه کاملا مشخصه تو جو قرار گرفتی..
    هیکل مناسب!
    جدا از اینکه همین هیکل مناسب، بارها کمکش کرده تویه بازی ها، من نمیدونم هیکل مناسب داشتن گناهه..؟!
    بعد اینکه جنابعالی کلا چی میبینی در کریس؟!(البته احتمالا جز اینکه فقط تو دوربین نگاه میکنه!): دی
    مشکل اینه که دیدت وحشتناک منفیه...
    +
    برادر من، وقتی بهترین کاشته زن دنیا رو داری، چرا میخوای کاشته رو برای خودت سخت کنی؟!
    بعد اینکه دقت هم کن که تیم مربی داره و برای همه چی برنامه هست.
    کریس تو تیم خوزه میتونه یه ضربه بی حساب بزنه؟!
    +
    بحث رو نمیپیچونم.
    روبینیو توان رقابت با کریس رو تو خودش ندید و رفت از تیم...
    یعنی رفتنش بخاطر این بود...شاید برای همین از کریس خوشت نمیاد..
    +
    همین دیگه..
    میگم تو جو قرار گرفتی، همینه..
    برادر من آمار پاس دهنده های رئال رو دیدی شما؟!
    رونالدو جز 5 بازیکن برتر رئال از نظر تعداد پاسه...
    بعد چطور این بازیکن میتونه خودخواه هم باشه؟!
    از روی احساسات نظر دادنه دیگه..
    +
    چرا همین کریس چنین مشکلی نداره؟!
    بازیکن اگه بازیکن باشه، خودش رو وفق میده..(اصلا سال اول رو میبخشیم...دیگه سال دوم رو که باید خوب بشه!)
    بازیکنای بزرگ تاریخ همیشه همینطور بودن..
    رائول تویه این سن و سال رفت تویه تیم و لیگ جدید...
    نتیجش شد مثه کریم؟! یا اینکه الان یکی از بهترین گلزنای اون لیگ شده؟! (رائول من رو ببخشه که با کریم مقایسش کردم)
    +
    همین دیگه...داری خودت رو گول میزنی..
    واسه هر بازیکنی پیش میاد یعنی چی؟!
    اینطوری که نمیشه بازی کرد!
    هرکی خواست سوتی بده و بگه"برا هر بازیکنی پیش میاد!"...
    در مورد فنی زدن هم یه مثال از همین بازی دپور برات زدم اما مثکه نخوندی یا یادت نبود..
    تک به تکی که آفساید شد...اما کریس با بیرون پا خیلی خوب توپ رو گل کرد..
    بعد اینکه خودت خوب میدونی اگه باشه سوتیها رو بشماریم، هر 1 سوتی کریس، در مقابل 20-30 تا سوتی کریم قرار میگیره!!
    +
    پسر من میگم وقتی رئال چند ساله داره تویه 1-8م اوت میشه، دیگه این مرحله براش فیناله..
    برای همین تمام این بازیها، یه فینال محسوب میشه برای بازیکنا و خیلی بازی مهمی میشه...
    اینکه بازیکن تجربه نداره، یه شعاره...
    کریم نزدیک 2 ساله که تو تیم و هی میگید(کسایی مثل خودت که الکی طرفداری میکنن ازش) که نمیدونم بهش وقت داده نمیشه.
    با تیم جدید خو نگرفته...زبان اسپانیایی نمیفهمه و...!
    تا کی قراره بهونه اورده بشه؟! خسته نشدی اینقدر بدترین بازیکن زمین شد؟!
    رئال اومدن توش خودش یه تجربس...چون فشارها بالاس...برا همین بازیکن خودش رو باید جمع و جور کنه سریع وگرنه....

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اینم در نظر بگیرین که اوایل میگفتن کریم چون تو سایه ی هیگواین قرار گرفته، نمیتونه خودش رو نشون بده. اما الان که هیگواین مصدوم شد، نتیجش چی شد؟!

درواقع، من نمیگم کریم رو با یکی مثل رونالدو کبیر ( برزیلی ) مقایسه کنید، بلکه میگم با هیگواین مقایسه کنید، هیگواین مهاجمی بود که هرکی اومد و رفت، نتونست اونو کنار بزنه!

نه اینکه الان بگم هیگواین خیلی کامله! به نظر من یکی از دلایل مهم حذف ما تو CL فصل پیش ( جلو لیون ) همین هیگواین بود.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

اینم در نظر بگیرین که اوایل میگفتن کریم چون تو سایه ی هیگواین قرار گرفته، نمیتونه خودش رو نشون بده. اما الان که هیگواین مصدوم شد، نتیجش چی شد؟!

درواقع، من نمیگم کریم رو با یکی مثل رونالدو کبیر ( برزیلی ) مقایسه کنید، بلکه میگم با هیگواین مقایسه کنید، هیگواین مهاجمی بود که هرکی اومد و رفت، نتونست اونو کنار بزنه!

نه اینکه الان بگم هیگواین خیلی کامله! به نظر من یکی از دلایل مهم حذف ما تو CL فصل پیش ( جلو لیون ) همین هیگواین بود.
    دقیقا..
    اوایل هر فصل، هیگواین مهاجم دوم تیم میشده(یعنی وقتی مربی جدید میاد)
    اما به هفته 5م نرسیده، هیگواین میشد مهاجم اصلی!
    روحیه که میگنف یعنی همین...چیزی که کریم دوزار نداره!

هر چند این جمله آخر هم هست واقعا...
    تویه بازیهای بزرگ، هیگواین بد کار میکنه...
    برای همینه که تیم نیاز به یه مهاجم بزرگ داره...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •