پس باید صبر کنید پورت ها خالی بشن تا دوباره پیغام آپدیت براتون بیاد
پس باید صبر کنید پورت ها خالی بشن تا دوباره پیغام آپدیت براتون بیاد
به احتمال خیلی زیاد اگه گوشیتونو برگردونین به تنظیمات کارخونه و مجدد امتحان کنین، مشکل حل بشه.
فقط دقت داشته باشین اگه این کارو انجام بدین اطلاعات روی حافظه داخلی گوشی پاک میشه.
دوستم یه گوشی asus داشت به همین مشکل دچار شد . منتهی مشکل از google service framework نبود . مشکل از همون نرم افزار بررسی آپدیتش بود . برای حل مشکل هم زمانی که داشت برای آپدیت چک می کرد ، از توی notification bar روی چند ثانیه انگشتو نگه داشتیم تا app info بالا بیاد و از اونجا force stop و clear data زدیم مشکل حل شد .
ممکنه برای گوشی های مختلف نظاره گر عملیات آپدیت باشن شما مثل راه حل بالا یه امتحانی کنین
Last edited by Public Enemy; 17-05-2015 at 21:06.
روی چی انشگتو نگه داشتید؟
عزیزان یه سوال !
یادمه یه زمانی sony ericsson s500i داشتم یه تم داشت که با تغییر ساعت و فصول پس زمینه تغییر می کرد . می خواستم ببینم دوستان لایو والپیپر تو همون مایه ها ندیدن ؟
روی پیغام آپدیت
![]()
آقا یون و خانوما ببخشید وقتی بازی رو نصب کردیم و دیتا رو به صورت آفلاین در پوشه ANDROID ریختیم پس چرا بازی باز هم اجرا نمی شه!؟ البته می دونم به پردازنده و غیره ربط داره ولی چرا همش اینجوریه؟!
گالاکسی اس تب 8 هست و روت شده.
ممنون![]()
دوست عزیز نباید توی پوشه Android بریزی فایل های دیتا رو. بسته به بازیش باید داخل یکی از دو پوشه obb یا data که داخل پوشه Android قرار دارن کپی کنی. یعنی یکی از این دو جا:
android/data
android/obb
اگر تمامی بازی هایی که میگیری اینجورین ، اگر obb هستش که پوشه و محتویاتش رو باید بریزی توی sdcard/android/obb
( اگر پوشه obb نبود باید بسازی )
توی extsdcard جواب نمیده
( به طور کلی بیشترشون اگر پوشه دیتای بازی رو در محل اشتباه بریزی ارور دانلود میدن)
اگر فقط یک بازی اینجوریه که ممکنه بازی رو دستگاهتون اجرا نشه ( اگر روی دستگاه اجرا نشه که بدون ارور دانلود کرش میشه )
سلام دوستان
من دو تا galaxy s5 خریدم(دوسیم) حالا چند روزه که صحبت می کنم طرف مقابل میگه صدا یه جوری میاد
فهمیدم سوراخی که صدا ازش میره زیر گوشی واقع شده و خیلی هم باریکه
حالا مجبورم قسمتی که نزدیک دهنم هست رو بیش از حد به دهنم نزدیک کنم تا صدا رسا به طرف مقابل برسه
میخوام بدونم راهی هست مثلا تو تنظیمات گوشی که همینجوری صدا رو تقویت کنه بدون کج کردن گوشی
ضمنا برخی دوستان از اندروید 5 مینالن
پیشنهاد شما چیه؟
آپگرید کنیم یا در همین 4.4.2 بمونیم
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)