مگه الکل و بنزین چی کار می کنند؟. رنگ ماشین. نمی برند نگران نباش. خیلی نگرانی یه ذرشو برن به یه تیکه پنیبه بمال دم چرخش که مطمئین شی رنگ ماشین نمی ره بعدش چسبا رو پاک کن.
مگه الکل و بنزین چی کار می کنند؟. رنگ ماشین. نمی برند نگران نباش. خیلی نگرانی یه ذرشو برن به یه تیکه پنیبه بمال دم چرخش که مطمئین شی رنگ ماشین نمی ره بعدش چسبا رو پاک کن.
من خیلی خیلی حساسم به ماشینم می دونم ولی دست خودم نیست . پس شما مطمئن هستید که مشکلی نداره ؟ الان الکل سفید بزنم بهتره یا بنزین ؟
به نظرم یه کتری آب جوش اول در اون محل بریز و با دستمال بکش اگر نرفت با الکل و بنزین تمیز کن.
با یه دستمال که یکم الکلی یا بنزینی باشه روش بکش کامل اثرش پاک میشه ,برای اطمینان فقط میتونی روی چسبا با دقت بکشی و روی رنگ اصلا دستمال نکشی.
الکل بهتر از بنزین است.
با آب جوش و دستمال درست نمیشه من قبلا خودم امتحان کردم.
پایدار باشید.
یک سوال این قطعه پلاستیکی توی تندر90 که شبیه چوب لباسیه کاربردش چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا این که مشکلی نیست. یه ذره تینر بمال به دستمال یا پنبه براحتی پاک میشه.
منم با تینر تمیز کردم. نگران نباش تینر مشکلی ایجاد نمیکنه
ممنون از همه شما دوستان خیلی محبت کردید که پاسخ دادید
من این لعنتی ها رو با بنزین پاک کردم فقط الان روی دو در جلو جای یه هاله سفید کم رنگ مونده . درهای پشتی کامل پاک شدن . هر کاری کردم این هاله سفید پاک نشد
به نظر شما چیکار کنم؟
خیلی دیگه گیر نده! بابا دو روز سوارش می شی می زنی جلو و عقبشو داغون می کنی دیگه کسی به حاله سفیدی نگاه نمی کنه
حالا این قدر وسواسی ای چه جوری زندگی می کنی تو این مملکت![]()
رفقا دو سوال دارم :
اصلا این برچسب ها رو برای چی می زنن رو درها ؟
اگر من همون روز اول می کندم این هاله سفید که الان مونده , نمی موند ؟ چون من بعد 4 ماه از خرید کندم .
راهی نداره این هاله سفید رنگ رو پاک کنم ؟ چند بار بنزین زدم نرفت .
برای اینکه توی شرکت در های ماشین به جایی برخورد نکنه و روی لبه ی در رنگ پریدگی ایجاد نشه
بله اگه روز اول کنده بودید اصلا جاش نمیموند ,من خودم قبلا امتحان کردم جاش نموند.
زیاد حساس بشی بدتره ,بیخیالش بشو چندبار که بشوریش درست میشه.
پایدار باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)