دوست گرامی به منظور حفظ امنیت اکانت کاربران در اینترنت و همچنین نظم بیشتر در سیستم اکانتینگ تغییراتی از چند روز پیش در مشاهده ریز مصرف صورت گرفته و باید از این به بعد حتما پسورد جهت مشاهده ریز مصرف وارد شود.
با سپاس
دوست گرامی به منظور حفظ امنیت اکانت کاربران در اینترنت و همچنین نظم بیشتر در سیستم اکانتینگ تغییراتی از چند روز پیش در مشاهده ریز مصرف صورت گرفته و باید از این به بعد حتما پسورد جهت مشاهده ریز مصرف وارد شود.
با سپاس
دوست عزیز ... خوب این حرکتا که میکنین درست .... اما چرا اینقدر باید مشکل داشته باشه ....
هرچقدر که پسوردم رو میزنم انگار نه انگار یا error دیتابیس میده یا هیچ حرکتی نمکنه ...
ما باید چه طوری این صفحه ریز مصرفامون رو ببینیم ....
شرکت های دیگر مثل پارس آنلاین و ................. خیلی حرفه ای تر عمل میکنن ... طراحی و برنامه نویسی صفحاتشون عالیه اما شما صفر .
متاسفم
با سلام،
البته از حق نگذریم، 'یه ذره' خوشگلش کردن!
با تشکر
تو منطه ی شهدای گمنام پهنای باندش چطوریه بازه ؟ برای یکی از دوستانم میخام
من خودم تا 2 ماه پیش صبانت داشتم و الان دیگه ندارم حالا یه سوال مثلا یه نفر اومدو صفحه ما رو دید آخه توی اون صفحه چی داره که مهم هست؟ مثلا بیاد ببینه ما 2 گیگ دیگه داریم یا مثلا سرویسمون تا 20 روز دیگه هست میخواد این اطلاعات رو شاف کنه؟
Last edited by Electronic-Arts; 27-04-2011 at 21:10.
من که خدمات شاتل رو از همه بیشتر دوس دارم (امکاناتش تو اون صفحه زیاده نه مثل صبا که فقط و فقط ترافیک مصرفی رو نشون بده)
ولی اونا هم خیلی نامردن دفعه قبل 10 روز از قرار داد منو بالا کشیدن
ولی با این حال باز هم از قبلی خوشگل تر شده(از حق نگذریم)
سلام
بنده الان با چند اکانت مختلف تست کردم هیچ مشکلی ندارد. به احتمال زیاد یوزر و پسورد را اشتباه زدین
---------- Post added at 03:41 PM ---------- Previous post was at 03:39 PM ----------
بله پهنای باند تا 1M باز میباشد
.............
برای من هم وارد ریز مصرف نمیشه .... با پسورد کاملا صحیح و یوزر درست!!!![]()
سلام
تا چند ماه پیش سرعت دانلود شبانه صبا بسیار خوب بود توی این چند ماه سرعت دانلود شبانه به شدت پایین اومده آیا شرکت صبا قصد تجدید نظر در رابطه با سرعت دانلود شبانه نداره ؟
تا اونجایی که میدونم خیلیا به خاطر این موضوع دارن اشتراکشون رو پس میدن خود من که تقریبا دانلود شبانه رو بیخیال شدم و به فکر تعویض افتادم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)