تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 259 از 515 اولاول ... 159209249255256257258259260261262263269309359 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,581 به 2,590 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

داره خودمونی میشه veritaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

دوستان نظرتون چیه؟

من از دوران راهنمایی اهل برنامه ریزی بودم،و یه خوبی هم که برنامه هام داشت این بود که اجرا می شد
    اما در مورد کنکور،نه اجرا نمی شد
    یکی از دلایلش آزمون های آزمایشیه که شده منبع استرس و حال گیری
    من از اول مهر یه سری درس ها مثل ادبیات و ... رو خواستم مبحثی بخونم ،من اومدم برنامه ی خودم رو اجرا کردم خوب هم داشتم پیش می رفتم تا این که از آزمون های قلم چی عقب افتادم،بعد از اون درصد های نسبتا پایین و رتبه ی نه چندان خوب دایما تو ذوقم می زد و باعث شد منی که با درس ها کلی حال می کردم دایما احساس کنم عقبم و اون حس قبل رو نسبت به درسا نداشته باشم

حالا به نظرتون من اگه بخوام یه مدتی مثلا 2 ماه آزمون های قلم چی رو شرکت نکنم تا مباحث رو طبق برنامه ی خودم بخونم ،دوره کنم و عقب افتادگی هام رو برسونم بهتر نیست؟
    رتبه ی 2000 3000 منطقه دو مدرسمون اومده بود میگفت من 4000 هم میشدم تو قلم چی
    واقعا نباید قلم چی رو ملاک قرار داد بیشتر سوالاش تالیفی هست که پیچونده شدن
    بهتره بری و هر وقت به حد ایده ال تو هر مبحث رسیدی سوالاشو دوباره حل کنی
    اگه نرفتی حتما سوالارو بگیر و بعدا حل کن

2. 3 کاربر از veritaaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzaneh*f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

دوستان نظرتون چیه؟

من از دوران راهنمایی اهل برنامه ریزی بودم،و یه خوبی هم که برنامه هام داشت این بود که اجرا می شد
    من از اول مهر یه سری درس ها مثل ادبیات و ... رو خواستم مبحثی بخونم ،من اومدم برنامه ی خودم رو اجرا کردم خوب هم داشتم پیش می رفتم تا این که از آزمون های قلم چی عقب افتادم،بعد از اون درصد های نسبتا پایین و رتبه ی نه چندان خوب دایما تو ذوقم می زد و باعث شد منی که با درس ها کلی حال می کردم دایما احساس کنم عقبم و اون حس قبل رو نسبت به درسا نداشته باشم

حالا به نظرتون من اگه بخوام یه مدتی مثلا 2 ماه آزمون های قلم چی رو شرکت نکنم تا مباحث رو طبق برنامه ی خودم بخونم ،دوره کنم و عقب افتادگی هام رو برسونم بهتر نیست؟

اصلا اینکه کانون (یا هر موسسه ی دیگه ای) بیاد برای مثلا 50 هزار نفر (با شرایط تحصیلی و یادگیری و ... مختلف) برنامه بریزه چیز ایده آلی نیست ، هر کس با شناختی که از خودش داره می تون بهترین برنامه رو واسه خودش تعریف کنه اما به شرطی که شناختش واقعی باشه! ولی چون برنامه هایی که خود فرد می ریزه معمولا واقع بینانه نیست می بینیم همون برنامه ی کانون (که بدون شناخت از جزء به جزء افراد و فقط بر اساس اکثریت طراحی شده و استثناها توش لحاظ نشده و ایده آلم نیست) خیلی بهتر از برنامه ی رویایی خود شخص نتیجه می ده
    حالا شما اگه واقعا به برنامه ت ایمان داری و مطمئنی می تونی بهش عمل کنی چرا که نه؟تازه بهترم می شه

یه توضیح کلی هم که در این مورد باید بدم (اینو دیگه کلا چون بحثش پیش اومده می گم و در مورد شما یا هیچ شخص خاص دیگه ای نیست!) اونم اینه که واکنش داوطلبایی که می خوان پیشرفت کنن ولی تو آزمون نتیجه ی خوبی نمی گیرن در مورد برنامه های آزمونا چند نوعه (که به ترتیب ارجحیت دارم می گم) :

1.
    واقعا (روی این کلمه من خییییییلی تاکید دارم!!!) حس می کنن برنامه ای که خودشون ریختن به مراتب بهتره و برنامه ی آزمون اونا رو عقب می ندازه که خب بهتره با برنامه ی خودشون برن البته اینم باید اضافه کنم که همچین افرادی به ندرت پیدا می شن ولی خب به هر حال پیدا می شن و غیرممکن نیست ما هم یکی از اونا باشیم!

2.سعی می کنن تو همون قالب برنامه ی آزمون روشای بهتر و موثرتری برای یادگیری پیدا کنن و هر آزمون نسبت به قبلی یه پیشرفتی داشته باشن ولی برنامه ی کلی رو عوض نمی کنن!
    اکثر افراد موفقی که من دیدم پیشرفت کردن (دست کم در مورد کنکور) جزء همین دسته از دوطلبا بودن، خب این روش خیلی ایده آل و خلاقانه نیست ولی در مورد کنکور معمولا خوب جواب می ده اگه خودمون جدی باشیم !

3.خیلی سعی می کنن پیشرفت کنن ولی همیشه درگیر یه سری روشای کلیشه ای هستن و هر بار اونا رو تکرار می کنن و توقعم دارن پیشرفت کنن!
    اکثر افرادی که پیشرفت نمی کنن متاسفانه جزء این دسته از داوطلبان و اینم بگم که درسته این روش خیلی کلافه کننده س و می شه اسمشو یه جور اعصاب خرد کنی بی نتیجه گذاشت ولی از روش بعدی به مراتب بهتره !

4.چون تو ازمونا نتیجه ی خوبی نمی گیرن برای فرار از واقعیت میان می گن من برنامه ی خودمو دارم و برنامه ی آزمونو قبول ندارم و دیگه نمی خوام آزمون بدم و... ولی واقعیت اینه که
    خودشون ته دلشون می دونن برنامه ی بخصوصی ندارن و یا اگرم دارن مطمئن نیستن بتونن اجراش کنن و برای این دسته جدا شدن از برنامه ی آزمون یه شکست قطعی هست چون نه تنها پیشرفت نمی کنن بلکه موقعیت فعلی شونو هم از دست می دن برای همینم هست که گفتم گروه سوم هر چقدرم اشتباه باشه روشش بهتر از این روشه چون به هر حال حداقل این مزیت رو داره که آدم مطمئنه اگه پیشرفت نکنه پسرفتم نمی کنه!

5. امیدشونو به کلی از دست می دن و کلا بی خیال همه چی می شن و تنها فایده ی حضورشون تو کنکور اینه که می تونن یه دلگرمی برای داوطلبای دسته ی سوم و چهارم باشن و امیدوارم هیچ داوطلبی جزء این گروه نباشه
    درسته که درست تلاش کردن خیلی بهتره ولی به هر حال تلاش بیهوده کردنم هر چقدر بی فایده باشه باز از بی خیالی و اصلا تلاش نکردن مفید تره ! منظورم اینه که هر چقدرم ناامید شدیم و دیدیم به هیچ جا نمی رسیمو .. بازم دست نکشیم از همه چیز (البته اگه کنکور هدف نباشه که دیگه کلا بحثش جداست!)

4. 7 کاربر از farzaneh*f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzaneh*f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

این پستم به شدت تایید می شه...خیلی از افراد موفقم هستن که برنامه ها رو خوب دنبال می کنن و سعی می کنن خوب یاد بگیرن ولی به نتیجه ی نهایی آزمون توجهی نمی کنن و به آزمونایی که می دن فقط به عنوان ابزاری به عنوان کسب مهارت نگاه می کنن نه به عنوان ارزیابی مطالبی که یاد گرفتن...اصلشم همینه ولی به هر حال روشیه که روحیه ی قوی و محکم می خواد

6. 2 کاربر از farzaneh*f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان نظرتون چیه؟

اول یه چیزی: برنامه قلمچی که خیلی اهسته پیش میره و همیشه از برنامه آموزشی مدارس عقبتره چطور شما از قلمچی عقب افتادید؟ احتمالا سرعت درس خوندن شما باید پایین باشه

به نظر من اول بهتره که با افزایش ساعت و سرعت مطالعه خودتون رو برسونید ولی اگه نمیشه مباحثی که نخوندید رو کنار بذارید و بعدا در فرجه های زمانی که به وجود میاد ( صدالبته منظورم دوران عیده) اونا رو بخونید. بهتره که با برنامه آزمونتون پیش برید

با عرض معذرت من مخالفم... البته درسته که آزمون های کانون ( و هر آزمون آزمایشی دیگه ای)تحت هیچ شرایطی ملاک نیست اما داوطلب کنکوری نباید از برنامه آزموناش عقب بیفته ضمنا تجربه من و بعضی از دوستام نشون میده اگه تو یه آزمون شرکت نکنی دیگه هیچ رقمه حال نمی کنی تو خونه سوالاتشو حل کنی ( مخصوصا اگه کانون باشه - به خاطر سوالاتش-)

8. 3 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه omnia.2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان نظرتون چیه؟

سلام داداش درسته من یه مدتی هستکه کم میام ولی یه چیزو بهت برادرانه بگم هیچوقت نگو من 2 ماه ازمونو نمیرم و بعدش میرم این یعنی اینکه که داری واسه تنبلیت دلیل میاری اینکارو نکون تلاشتو بیشتر کن نوکرتم یا حق.

10. 4 کاربر از omnia.2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ببینید برای یه درس مثل ادبیات من دوست ندارم کتاب گاج رو بخونم
    ترجیح می دم مبحثی بخونم یعنی برای یه مبحث مثل قرابت من ترجیح می دم قرابت سبطی رو بخونم و بعد تست قرابت گاج رو بزنم و ...
    قبلا هرچی برنامه می ریختم به طور کامل اجرا می شد،ولی الان هم می خوام برنامه ی خودم رو اجرا کنم و هم آزمون رو که خیلی سخت می شه
    واسه آزمون هم خیلی سخت می شه به آزمون رسید،فکر کن مثلا یه کتابی 5 فصل داره الان قلم چی می خواد امتحان بگیره از وسطای فصل 3 ، خب تا من 2 فصل اول رو نخونم که نمی تونم بیام از وسط فصل 3 شروع کنم

من می خواستم تا قبل از عید 2-3 بار هر درسی رو بخونم ،اولاش خوب داشتم پیش می رفتم ولی با برنامه ی آزمون برنامم خراب شد،اما می دونم الان اگه با برنامه ریزی به سبک خودم پیش برم بازم می تونم تا آخر اردیبهشت درس ها رو با 2-3 بار دوره تموم کنم

بازم نظرتون رو بگید،استفاده می کنیم

---------- Post added at 12:37 PM ---------- Previous post was at 12:33 PM ----------

سلام داداش درسته من یه مدتی هستکه کم میام ولی یه چیزو بهت برادرانه بگم هیچوقت نگو من 2 ماه ازمونو نمیرم و بعدش میرم این یعنی اینکه که داری واسه تنبلیت دلیل میاری اینکارو نکون تلاشتو بیشتر کن نوکرتم یا حق.
    عزیز من من که نمی خوام آزمون ندم ، بی خیال بشم و برم تفریح
    اگه این همه دارم به خودم استرس وارد می کنم و سحر خیزی و .. همش برا موفقیت و رسیدن به هدفه
    وگرنه همون سال اولی که آزمون دادم حتما قبول می شدم و ...

12. این کاربر از Benyamin100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه veritaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

اول یه چیزی: برنامه قلمچی که خیلی اهسته پیش میره و همیشه از برنامه آموزشی مدارس عقبتره چطور شما از قلمچی عقب افتادید؟
    من خودم چون مدرسمون خیلی از آزمونای قلم چی جلوتره واسم ایجاد دوگانگی کرده
    اینکه گفته عقب افتاده اینه که نرسیده کامل مباحث رو بخونه
    الان من 3 دسته شده کارام
    درسهای پایه
    درسهای قلم چی
    درسهای مدرسه
    مثلا وقتی من داشتم فیزیک فصل دو رو امتحان میدادمو فصل 3 رو هم کمی خوندم قلم چی داشت فصل 1 رو آزمون میگرفت
    خب واقعا نمیرسیدم

تجربه من و بعضی از دوستام نشون میده اگه تو یه آزمون شرکت نکنی دیگه هیچ رقمه حال نمی کنی تو خونه سوالاتشو حل کنی ( مخصوصا اگه کانون باشه - به خاطر سوالاتش-)
    ما هم میگیم بره ولی زیاد به ترازش توجه نکنه
    یه مباحثی رو بخون فقط به تراز اونا توجه کن

14. 2 کاربر از veritaaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ترجیح می دم مبحثی بخونم یعنی برای یه مبحث مثل قرابت من ترجیح می دم قرابت سبطی رو بخونم و بعد تست قرابت گاج رو بزنم و ...
    قبلا هرچی برنامه می ریختم به طور کامل اجرا می شد،ولی الان هم می خوام برنامه ی خودم رو اجرا کنم و هم آزمون رو که خیلی سخت می شه
    واسه آزمون هم خیلی سخت می شه به آزمون رسید،فکر کن مثلا یه کتابی 5 فصل داره الان قلم چی می خواد امتحان بگیره از وسطای فصل 3 ، خب تا من 2 فصل اول رو نخونم که نمی تونم بیام از وسط فصل 3 شروع کنم

من می خواستم تا قبل از عید 2-3 بار هر درسی رو بخونم ،اولاش خوب داشتم پیش می رفتم ولی با برنامه ی آزمون برنامم خراب شد،اما می دونم الان اگه با برنامه ریزی به سبک خودم پیش برم بازم می تونم تا آخر اردیبهشت درس ها رو با 2-3 بار دوره تموم کنم

---------- Post added at 12:37 PM ---------- Previous post was at 12:33 PM ----------

اگه این همه دارم به خودم استرس وارد می کنم و سحر خیزی و .. همش برا موفقیت و رسیدن به هدفه

اگه برنامه راهبردی کانون رو نگاه کرده باشی میبینی که کانون غیر از فصل های آخر کتاب های پیش - که فقط یکبار آزمون ازشون میگیره - تمام مباحث دیگه رو 2 یا 3 بار در برنامه آزمونش گذاشته ( البته منظورم نیست که حتما با برنامه کانون پیش بری)

در اون موردی هم که گفتی الان آزمون از وسط کتابه و من اولش رو نخوندم بستگی به درسسش داره اگه ادبیات دینی زبان و حتی عربی و فیزیک و شیمی پایه باشه میتونی بدون خوندن فصول اولیه بقیه رو بخونی و آزمونش رو بدی اما اگه منظروت درسهایی مثل ریاضی و یا فیزیک سال آخر هست آره حق باتوئه و باید از اول بخونی

16. 2 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه omnia.2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منو ببخشید اخه من خودم بعضی وقتها اینطوری میشم ولی نباید ازمون ندی نوکرتم ببخشید

18. 2 کاربر از omnia.2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من خودم چون مدرسمون خیلی از آزمونای قلم چی جلوتره واسم ایجاد دوگانگی کرده
    اینکه گفته عقب افتاده اینه که نرسیده کامل مباحث رو بخونه
    الان من 3 دسته شده کارام
    درسهای پایه
    درسهای قلم چی
    درسهای مدرسه
    مثلا وقتی من داشتم فیزیک فصل دو رو امتحان میدادمو فصل 3 رو هم کمی خوندم قلم چی داشت فصل 1 رو آزمون میگرفت
    خب واقعا نمیرسیدم
    خوب این اصلا جای نگرانی نداره ... امادگی 100% یه داوطلب کنکور باید 20خرداد به بعد به وجود بیاد

اگه یه درس رو خوندین ( همون قدر که خودتون میدونین براتون کافیه) و در آزمون به دلیل فراموشی و یا اینکه به خاطر فاصله افتادن بین مطالعه شما و برگزاری آزمون سوالاتشو خوب جواب نمیدین جای نگرانی نیست در جمع بندیه نهایی دوباره می تونین مرور کنین و به آمادگی مطلوب برسید

20. 4 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •