من نمیدونستم انقدر مصیبت کشیدی واسه این کار.صد البته که میبایست موقعیت رو بسنجی و بعد اقدام کنی.دم بابات هم گرم که پیگیر کار شده بود.از این که با پارتی جلو رفتی ناراحت نباش اخه تو ایران زندگی میکنی
کاهش قیمت اینترنت
رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت
انحصار طلبی و حذف رقبا
مانیتورینگ کاربران
من نمیدونستم انقدر مصیبت کشیدی واسه این کار.صد البته که میبایست موقعیت رو بسنجی و بعد اقدام کنی.دم بابات هم گرم که پیگیر کار شده بود.از این که با پارتی جلو رفتی ناراحت نباش اخه تو ایران زندگی میکنی
مدارک برای مخابرات چی میخواد ، درضمن برای گرفتن سرویس مخابرات چه نکاتی رو باید رعایت کنم ، از دادن مدارک گرفته تا گرفتن فاکتور و ...
توی پست اول تایپیک تمام مدارک و توضیحات رو نوشته.
درمورد نکات مهم هم، حواست باشه سرویسی که میگیری توی قردادت دقیقا همون ذکر شده و بعدش که سرویس برات وصل شد سرعت دانلود و آپلودت رو یکی دو روز زیر نظر داشته باش و تست کن تا یه وقت سرویس رو برات پایین نبسته باشن.
سلام
میبینم تهرانیا انگار خیلی از adsl مخابرات راضی هستند کسی از سرعت و قطعی شکایت نداره.
همنطوره نه؟
یه سر به تاپیک شاتل بزنید ببینید ما شاتلیا چی میکشیم.
منم منتظرم ببینم اهواز کی مخابرات شروع میکنه از دست شاتل خلاص بشم.
خدا حافظتون
نهاصلا هم راضی نستن
حدودا 10صفحه اخیر رو بخون.
هرکدوم مزایا و معایب خودشونو دارن
هرچی باشه از شاتله دزد خیلی بهتره![]()
دوستان کسی از مخابران کاشانی adsl گرفته؟
پیش شماره من 4406 هست.اگه کسی داره راضی هست؟!
از کجا باید بفهمم مخابرات سرویس می ده یا نه؟
خود مخابرات هم مسخره بازی پورت خالی و نوبت وایسادن و هزینه رانژه داره؟!
اگه سرویس مخابرات نامحدود بمونه خوبه ولی اگه یه روزی ترافیک ماهیانه محدود کنن . مفت نمی ارزه .
فقط از نظر نامحدود بودن و قیمت پایین از قیه شرکت ها بهتره.
سلام
من قبل از عید فرم درخواست پر کردم...
دوبار هم رفتم میگن پورت خالی نداریم فعلا و باید صبر کنی...زمان هم نمیگن
حالا دارن راستشو میگن یا...؟
سلام
یکی از فامیل هامون امروز adsl مخابراتشون وصل شد(همین مرکز کاشانی)
البته پورت خالی نداشتن که توی لیست انتظار قرار گرفتن که حدود 1 هفته پیش باهاشون تماس گرفتن و گفتن پورت خالی داریم
اونها هم با کارت دانشجویی کارشناسی ارشد 256 گرفتن
نکته مهم: این مرکز خیلی خیلی راحت سرعت 256 می دنحیف شد که فقط تست نگرفتن ببینن 512 رو می دن یا نه
اینم تست سرعتشون :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)