خدا اعصابم خرد شد از بس مودم میره رو alarm مال بقیه دوستان هم اینطوره یا نه؟
لطفا همه بگید
خدا اعصابم خرد شد از بس مودم میره رو alarm مال بقیه دوستان هم اینطوره یا نه؟
لطفا همه بگید
اونی که 27 تومنه سرویسه یک به دهه که پیشنهاد میکنم به هیچ وجه نگیری چرا که تایم اوت دادن و سرعت پایینش فوق العاده آزار دهنده ست ولی نوع معمولیش واقعا همون سرعتیه که باید باشه ... به هر حال فعلا که چند روزیه حتی این اینترنت یک به هشت من هم مثل بقیه دوستان تایم اوت میده....اینترنت شده مثل لامپ چشمک زن و مرتب قطع و وصل میشه
سلام به دوستان گل گلاب کرمانشاهیمن یه سوال دارم
یه isp توپ با پینگ پایین و سرعت دان عالی و بی تایم اوت و آی پی ولید چی سراغ دارید(برا game میخوام)
128 باشه لطفا
پ.ن:قبلا حسابگر 3 gb 128 داشتیم مث جت میرفت الانم همونه؟ پینگش چی
ببخشید اگه سرتون رو منفجر ساختم همی!
خدا قوت![]()
داداش ... پاشو ... داری خواب میبینی .. چیزی نیست فقط یه خواب بود ...
همه ی ما هم هر چند یه بار خواب یه isp خوب دقیقا با این مشخصات که شما دیدی رو میبینیم![]()
من الان حسابگر دارم پینگش خوبه ولی مرتب عین چراغ راهنمایی که قطع و وصل میشه تایم اوت میده و قطع و وصل میشه .بازی هام همه شون لگ میدن. بله دیگه تابستون شده و ملت همه از اینترنت استفاده میکنند ولی مقدار اشتراک های که به مردم فروخته شده بیشتر از ظرفیت شونه و نتیجه ی این فروش بیش از حد و سود خواهی شرکت ها میشه همین کیفیت مزخرفی که ما الان میبینیم.
سلام صبانت و پارس آنلاین و اینا چی؟ نکنه اینام حرس پول میزننراستی میگم با زغال دان!
! بریم سنگین تر نیست؟
میگم شما آی پیت استاتیک(ولید) هست؟
برای اینترنت فقط دعا کنید دعا
بابا داداژ من خومار آنلاینم یه نخ ای دی اش ال ژوب می حوام!
خدا قوت![]()
Last edited by general geranger; 04-07-2012 at 10:04.
من هم احساس کردم زیاد قطع و وصل میشه..... البته برا دانلود بد نیست...من تا حالا 2 گیگ دان کردم خیلی اذیت نکرده ولی موقع سرچ کرد اعصابم رو خورد میکنه.... با 55-60 دان میکنه...این گرانتره با چه سرعتی حدودا دانلود میکنه.؟؟؟
یکی هم به پست قبلی من جواب بده خوبه ها![]()
دقیقا کدوم وضعیت؟ یعنی مودم صبح زنگ میخوره شما رو بیدار میکنه؟خدا اعصابم خرد شد از بس مودم میره رو alarm مال بقیه دوستان هم اینطوره یا نه؟
لطفا همه بگید![]()
سجاد کم نمک بریز ، جواب بده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)