با سلام
خیر. به هیچ وجه نمیشه
موفق باشید.
با سلام
خیر. به هیچ وجه نمیشه
موفق باشید.
یک سوال دیگه میشه من یک برنامه ای رو که برای ایفون خودم خریدم روی ایفون دوستم هم نصب کنم
با سلام
بله میشه، اما ایشون هم باید به اکانت اپل شما توی آیتونز لاگین کنن و برنامه رو دانلود و نصبش کنن.
موفق باشید.
من بلاخره خریدم البته بماند که هیچکس جواب سوالامو نداد اینجا!!!!
حالا خواهشا جواب بدین.
کنار علامت انتن گاهی دوتا علامت میاد یه بار علامت E اومد یه بارم یه دایره ی کوچیک توخالی.
کسی میدونه این دوتا چیه؟؟
و اینکه وقتی صفحه قفل نیست خودش نور صفحه اش خاموش نمیشه البته من یکی دو دقیقه بیشتر تحمل نکردم بعد قفلش کردم. مدلش همینجوریه؟
با سلام
مبارک باشه دوسته من.
باید باهاش کار کنید تا تنظیماتش همه بیاد دستتون.
اون علامت E که ظاهر میشه برای این هست که اینترنت سیم کارتتون رو ارتباط برقرار میکنه.
برای غیر فعال کردن اینترنت سیم کارت به setting برید و سپس general رو انتخاب و بعد network . حالا گزینه ی cellular data network رو پیدا کنید و خاموشش کنید.
در مورد صفحه نمایش هم باید تنظیم خاموش شدن رو بعد از مدت خاصی انجام بدید.
دوباره به setting برید و گزینه ی general رو انتخاب کنید.حال به دنبال auto lock بگردید و تنظیمش کنید روی مقداری که میخواید. که کمترینش یک دقیقه هست.
موفق باشید.
خیلی ازتون ممنونم. جوابتون واقعا کامل و عالییی بود
سلام
بچها یه نفر به من زنگ میزنه شمارش unknow میوفته برام
برنامه ای برای آیفون هست که اینکارو انچام بده؟
سلام دوستان
کسی میدونه قیمت ایفون4 در چین چقدره؟
این گوشیهای طرح ایفون رو چطوری میشه از اصل تشخیص داد؟
اگه لاک باشه نمیشه تو ایران انلاکش کرد؟
با سلام
اون که ناشناخته میزنه یا از جایی هست که شماره نمیفته مثل سازمان های اطلاعاتی ایران، و یا اینکه با نرم افزار خاصی از اینترنت دارن میزنن. در عین حال همچین نرم افزاری هنوز برای گوشی های معمولی نیومده که بشه این کار رو باهاش کرد.
موفق باشید.
با سلام
منظورتون آیفون های چینی ارزان قیمت هست دیگه؟ که مثلا 100 هزار تومان هست.
فرق گوشی های چینی با اصل خیلی هست.
مثلا ظاهرشون. اگه شما آیفون اصل رو دیده باشید و آیفون چینی رو ببینید سریعا متوجه میشید از جلوی گوشی که تفاوت داره.
از لحاظ نرم افزاری و سیستم عاملشون هم کلی تفاوت داره.
فقط شما باید آیفون اصلی رو دیده باشید تا بتونید تشخیص بدید. اما در کل آیفون اصلی خیلی خیلی شیک و تمیز تر از مدل های چینی ارزان قیمتش هست.
اگه لاک باشه هم میشه آنلاکش کرد اما خیلی سخت هست و بگیر نگیر هم داره.
موفق باشید.
شاید هم شماره هات اولش 0 هست.
اول همه ی شماره هات باید +98 باشه .اینکارو بکن ایشالله درست شه
---------- Post added at 06:50 PM ---------- Previous post was at 06:48 PM ----------
من یه مشکلی دارم وقتی اس ام اس میاد همه اش رو نمیشه خوند یعنی چندخط اولش رو مینویشه بقیه اش رو سه نقطه میذاره .هیچ جوری هم نمیتونم بازش کنم عین گوشیای معمولی مسیج رو تو یه صفحه کامل باز کنه
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کمک
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)