تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 259 از 380 اولاول ... 159209249255256257258259260261262263269309359 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,581 به 2,590 از 3793

نام تاپيک: درخواست و اعلام قیمت انواع تلویزیون، فقط در این تاپیک

داره خودمونی میشه arsamari91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

كسي نميخواد جواب مارو بده

اگه نباشه جاش خالی می مونه ben_2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ببخشید که سوال نامربوط کردم - ولی شما میخوای فیلیپس بگیری و اینجا کمترکسی درمورد فیلیپس اطلاع داره چون مارک فیلیپس در بازار ایران نایاب هست . بعدش بودجه شما کم هست ، آخه الان چه مدلی تا 700 تومن گیر میاد ؟!!!!
    دوست عزیز بودجه مهم نیست من فقط اسم چند مدل تلویزیون میخام که اینچش کم باشه 3dو این جور چیز ها هم نمیخام فقط کیفییتش مهمه برام که فول hdباشه هر مارکی بود بود ما یه غلطی کردیم گفتیم ترجیها philips باشه فک نکنم سوال سختی باشه برا این صفحه
    به حر حال ممنون که سعی کردین جواب مارو بدین

اگه نباشه جاش خالی می مونه ddavod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    iran-tehran

پيش فرض

اقا یه ال ای دی سامسونگ ۴۰ اینچ میخوام زیر 2 میلیون امکانات برام مهم نیست الی ----t .و کیفیت برای من در اولویته تا اینه که هزینه کنم برای چیزهایی که هیچ موقع به کارم نخوره حالا نمیدونم سه بعدی اگه بشه گرفت که با این بودجه من جور در بیاد بد نیست البته اولویت من با تصویر خوبه

داره خودمونی میشه arsamari91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام من میخوام یه تلوزیون led 5000 سری d سامسونگ بخرم 40 هست
    دست دوم هست ولی زیاد کار نکرده مدت یکسال هم هست خرید شده و گارانتی هم نداره

بنظرتون چقد بخرمش

ممنون میشم راهنمایی کنید

این پست سومین بار میزنم ولی هنوز کسی جواب نداده

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام من میخوام یه تلوزیون led 5000 سری d سامسونگ بخرم 40 هست
    دست دوم هست ولی زیاد کار نکرده مدت یکسال هم هست خرید شده و گارانتی هم نداره

بنظرتون چقد بخرمش

ممنون میشم راهنمایی کنید

این پست سومین بار میزنم ولی هنوز کسی جواب نداده
    اگر تلویزیون کاملا سالمه و مشکلی نداره حدود یک و نیم میلیون قیمت منصفانه ایه.

6. این کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان من میخوام یک تلویزیون ال ای دی / ال جی مدل LS46100 یا LS57000 بخرم (مدل 32 اینچ) قیمت این دو مدل چقدر هست

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اقا من یه led میخام...2 تا یو اس بی داشته باشه...و اسمارت نباشه بهتره...سه بعدی هم نباشه مهم نیست...42 یا 47 باشه...قیمتشم از 3 تومن بیشتر نباشه...

راستی LG LM 76100 الان چنده...

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

والله خدمتتون عرص کنم که هدف من از گرفتن LED بازی کردن با ایکس باکس و البته استفاده کردن از رسیورم هست که برخی کانالاش اج دی هستش...دو تا خروجی HDMI و داشتن یه دونه USB واسم کافیه..اما مشکل اینه که الان کسی مثل من اگر نخاد تلویزیونش اسمارت باشه و اینترنت هم نداشته باشه نمیتونه مدلی بگیره که مثلا چهار تا HDMI داشته باشه...من اسمارت بودن یا سه بعدی بودن واسم مهم نیست((چون تو ایران کاربرد نداره))اما دوست دارم تلویزیونم حداقل 42 اینچ باشه و واسه بازی عالی باشه...حداکثر تا 3 میلیون دارم....

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

والله خدمتتون عرص کنم که هدف من از گرفتن LED بازی کردن با ایکس باکس و البته استفاده کردن از رسیورم هست که برخی کانالاش اج دی هستش...دو تا خروجی HDMI و داشتن یه دونه USB واسم کافیه..اما مشکل اینه که الان کسی مثل من اگر نخاد تلویزیونش اسمارت باشه و اینترنت هم نداشته باشه نمیتونه مدلی بگیره که مثلا چهار تا HDMI داشته باشه...من اسمارت بودن یا سه بعدی بودن واسم مهم نیست((چون تو ایران کاربرد نداره))اما دوست دارم تلویزیونم حداقل 42 اینچ باشه و واسه بازی عالی باشه...حداکثر تا 3 میلیون دارم....
    الان من دقیقا از قیمت ها اطلاع ندارم ولی برای بازی باید فرکانس پنل تلویزیون بالا باشه که مدل های سه بعدی این ویژگی رو دارند. مثلا دنبال تلویزیون هایی با حداقل فرکانس 100 هرتز و قابلیت انطباق 400 هرتز براتون کفایت می کنه. مثلا سامسونگ ES6950 که معمولا الان مدل های با فرکانس بالای 100 هرتز هم سه بعدی هستند و هم اسمارت.

11. این کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

,S
    الان من دقیقا از قیمت ها اطلاع ندارم ولی برای بازی باید فرکانس پنل تلویزیون بالا باشه که مدل های سه بعدی این ویژگی رو دارند. مثلا دنبال تلویزیون هایی با حداقل فرکانس 100 هرتز و قابلیت انطباق 400 هرتز براتون کفایت می کنه. مثلا سامسونگ ES6950 که معمولا الان مدل های با فرکانس بالای 100 هرتز هم سه بعدی هستند و هم اسمارت.

دوست من...این فرکانس 100 هرتز و یا قابلیت انطباق یعنی چی...........اسمارت تی وی ها اصن تو ایران مفید و کاربردی هست؟با این وضع شیلتر اینترنت ایران....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •