تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 259 از 451 اولاول ... 159209249255256257258259260261262263269309359 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,581 به 2,590 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام.من قصد خرید لپ تاپ دارم ولی از بین 3 مدل N61JQ ASUS-F123 VAIO-F115 VAIO انتخاب برام سخت شده.از یه طرف گرافیک N61 بهتره و از طرف دیگه رم دو مدل وایو که گفتم 6 گیگ هست.حالا می خواستم بدونم در نهایت کدوم بهتره و قیمت هر کدوم الان چنده؟

سوال بعدی اینکه من پرسیده بودم چرا بعضی از سایت ها نوشتند میشه گرافیک را مثلا" تا 4 گیگ ارتقا داد که چند نفر از دوستان پاسخ دادن به میزان رمی هست که شیر می کنه.

حالا من دوباره رفتم تو این سایت نوشته که روی F125 و F123 گرافیک نصب شده 2.8GB و روی F127HG/BI گرافیک نصب شده 4GB.آیا منظور این سایت همون رمی هست که شیر می کنه یا واقعا" این گرافیک با این حجم روی این 3 مدل وایویی که گفتم هست؟

اینم لینک سایت مورد نظر:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اول اینکه اگه با لپ تاپ میخوای بازی کنی خب N61jq ، اما اگه اهل بازی نیستی دومدل سونی که نام بردی مناسبتر هستند و پرفورمنس بهتری دارند.در مورد کارت گرافیک در لپ تاپها این رو باید عرض کنم که قابل ارتقا نیستند و میزان های ذکر شده هم مقدار شیر آنها از رم است.ماکزیمم حافظه اصلی کارت گرافیک که تاکنون روی لپ تاپ ها نصب شده 1G است و مابقی شیر شده از رم است که تقریبآ جز در موارد خیلی خاص هیچ استفاده ای نداره.

2. این کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان اول از فعالیت تمامی شما در این تاپیک تشکر ویژه ای دارم.

دومآ از همه شما خواهشمندم که آرامش خودتون رو حفظ کنید و از بحثهای بیهوده با هم اجتناب کنید.این کار هم تاپیک رو بدنام میکنه و هم دوستان دیگر و مخاطب های جدید به اهدافشون تو این تاپیک نمیرسند.باز هم از این که دوستانه و با حوصله با هم برخورد میکنید کمال تشکر رو دارم.

4. 3 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

آقای وایومن تذکر عمومی دادین که.

خب چرا به من خصوصی تذکر دادین آخه ؟

دوست گلم قبلآ هم به شما در این باره متذکر شدم که از بحث و مناظره با دیگران بپرهیزید و مطالب رو هم به بیراهه نکشید.هدف از ایجاد این تاپیک کاملآ عمومی است.برای بار آخر تذکر میدم که از بحث های تشنج آمیز و پستهای بیهوده خودداری کنید، در غیر این صورت هم پست شما توسط مدیریت حذف خواهد شد و هم اخطار خواهید گرفت.من کاملآ از همکاری شما در این تاپیک به صورت دوستانه استقبال میکنم.

ببینم من با کی مناظره ی بیخودی کردم ؟ حسن آقا و محسن جان یه کم بینشون فاصله افتاده بود گفتم با شوخی و خنده یه جوری بینشون وساطت کنم.

من اصلا متوجه نمیشم این پیام خصوصی شما اشتباهی بوده یا منظور خاصی دارین ؟

اگه مناظره و بحث داشتم که بی مورده دقیقا توضیح بدین ...

میدونم من یه خورده از این ور اون ور بنچمارک و تست و لینک میذارم و گاهی بحث هم میکنم ولی بحث بی مورد نمیکنم. اگه بحث بیموردی دارم دقیقا به صورت واضح بگین . خصوصی هم لازم نست ... عمومی بگین بقیه هم بشنون. اگه بقیه هم نظرشون اینه که بحثی حرفی چیزی بی مورده من تو این تاپیک پست نمیدم.

متشکرم.

---------- Post added at 10:54 PM ---------- Previous post was at 10:52 PM ----------

سلام.مرسی.کاش مشخصات و قیمت هم می نوشتید.ممنون میشم.
    مال شما هم 2 کارت گرافیک داره؟؟update کردید!؟

دو تا کارت گرافیک ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کدوم مدله میشه بگین ؟ یعنی لینک بدین ... ؟؟؟

---------- Post added at 10:56 PM ---------- Previous post was at 10:54 PM ----------

سلام بازم!!!!!!!!!
    اول که باید بگم من هم از این دعواهای بی هدف و وقت گیر کلافه شدم و شاکی هستم.امیدوارم بچه ها مثل قبل بشن!!مخصوصا اقا حسن که انتظار بیشتری از ایشون میره!!!
    اما اقا علیرضا ممنون از توضیحات کاملت .من نود64 دانلود کردم و نصب کردم اولا زده اخرین اپدیتش 25/9 کفم برید؟مگه میشه مال همین روز باشه؟؟جریانش چیه؟بعد زده triale 30 روز دیگه می پره...اینا همه به کنار یه فول اسکن زدم دریغ از یه ویروس تو این هارد 500 موقع اسکن دما رو می برد تا 75(البته هر از گاهی)بعد در همین حین جالب بود خودش از تو c ویروس پیدا می کرد می کشت ولی اینور چیزی این فول اسکنه پیدا نمی کرد.خود منم نود رو به کاسپر و اوست و نورتون و ... ترجیح می دم سبک و خوبه و تو مملکتمون جا افتادس ولی این ماجراش نچسبید به دلم جریان چیه ؟؟؟
    اینجا تو سایت دانشگاه ما هر مدل ویروس که بخواهید هست(کلکسیونه!!!فکر کنم انتی ویروس ایمن هم یه چیزایی اینجه پیدا کنه!!!!!)به همین خاطر انتی ویروس برای من خیلی مهمه.در عین اینکه سبک باشه قوی باشه و اپدیت کردنش کار سختی نباشه.با توضیحاتی که اقا حسن داد و شما هم کاملش کردی به نظرت اپ کردنه اویرا کار سختی نیست؟؟؟

نه اتفاقا مثل نود میمونه. فقط یه خورده حجمش بیشتره. نود 30 مگ بود این 40 مگ میشه.
    من کلا بدون هیچ تعصبی بدونم سیستم یا برنامه ای بهتره میرم سراغش. الانم بعد از دو سال کارکرد عالی نود میذارمش کنار میرم سراغ اویرا . ان شاءالله خوب جواب میده همون طور که تو سایت نوشته بوده.

---------- Post added at 10:59 PM ---------- Previous post was at 10:56 PM ----------

چی بگم!

باید یکی قیمت بازارش رو پیدا کنه!؟
    کسی قیمت داره؟
    یکی دو روز پیش یکی از بچه ها همین قضیه رو گفت و من گفتم که احتمالا اشتباه نوشته و سوتی دادن.

بعد خودش اومد گفت ریفر هم میفروشه ...

نمیدونم بالاخره مشکل اینه که ریفر هست یا قیمت رو اشتباهی نوشتن.

ولی هر چیزی هست این ان 61 همین که ما داریم نیست. یه مشکلی اشتباهی وجود داره صد در صد.

---------- Post added at 11:01 PM ---------- Previous post was at 10:59 PM ----------

داش علیرضا حدود 1ماهه که دیگه نیازی به اپدیت افلاین توی اویرا نسخه 10 نیست . خودش حدود روزی 3 مگ از سرور بدون هیچ دردسری دانلود میکنه. کارش هم درسته . من یکی که واقعا راضیم رم کم . سرعت بالا . لینکشو از خود سایت میزارم . فقط دفعه اول باید خدود 40 مگ اپدیت بگیری بعد دیگه میشه 3 مگ که من لینک 40 مگی افلاین رو میدم شاید یکی خواست بره روی یک سیستم دیگه هم ول کنه . برای فعالسازیش هم باید یک key که خود سایت بصورت 3 ماهه و مجانی میده بهتون رو بهش بدید تا برنامه کار کنه .
    این لینک برنامه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این لینک اپدیت افلاین تا امروز
    لینک برای ویندوز 64 بیت هست من خودم نصب کردم مشکلی نیست به اسمش توجه نکنید ..

کد:
    اینم لینک key فعالسازی قبلش تاریخ سیستم رو درست کنید.

کد:
    من خودم یک مدت پیش ویروسی گرفته بودم که سیستم رو مدام رستارت میکرد حتی ویندوز رو عوض کردم درست نشد . بیت دفندر هم حتی اپدیت شدش نتونست پیداش کنه! جالبته که با نصب انتی ویروس بدون گشتن تو درایورا سریع مچشو گرفت و خفت گیرش کرد.
    روزی نیست که سه بار کمتر اپدیت بده واقعا کارشون درسته و بعضی روزا که هتریک میکنن و دقیقه ای اپدیت میکنن تا خودت نبینی باور نمیکین من چی میگم .درسته شما بدترین انتی ویروسو بیار اپدیتش کن از اون انتی ویروسی که خیلی شاخه و اپدیت نیست بهتر عمل میکنه نظر شخصی من اینه که این انتی ویروسها همشون در یک حدن و چیزی که اونارو از هم تمیز میده همون نحوه اپدیت کردن و سرعت هست . از نود 32 اصلا خاطره خوبی ندارم 2 بار ویندوزمو داغون کرد . !

آقا حال دیگه نود رو زیر سوال نبر بابا. اون هم خوبه ..... من دو سال باهاش مشکلی نداشتم. نمیدونم ... شانس شما یه ویروسی بوده که نود نگرفته و ویروس یابهای دیگه ممکنه بگیرند. حالا من هم اویرایی شدم ببینم تا دوسال دیگه چه میکنه.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

من هميشه مشكل دارم، مشكل جديدم:
    امشب لپتاپ رو روشن كردم، رفت روي قسمت انتخاب يوزر كه بايد پسورد رو ميدادم تا وارد بشه. پسورد رو دادم وارد شدم، بعد چند ثانيه ديدم وارد نشده و نوشته user profile failure to load يا يه همچين چيزايي. بعد خودش لاگ آف كرد و اومد توي قسمت انتخاب يوزر، چند بار امتحان كردم نشد كه نشد. يوزر ديگه اي هم نداشتم امتحان كنم. خب تا اينجا مشكل رو ميه با دي وي دي ريكاوري حل كرد و دردش خوردنيه!! از اين به بعده كه فاجعست:
    من بعد ريست كردن رفتم توي منوي تنظيمات سيستم و همينطوري الكي گزينه fancystart رو كه disable بود enable كردم ( اي كاش دستم ميشكست اين كارو نميردم). بعد رفتم save and exit رو زدم. فكر كنم ريبوت شد، ال سي دي خاموش شد در حالي كه لپتاپ روشنه ولي هيچ كاري نميكنه و هيچ دكمه اي كار نميكنه، هيچ كاري نميتونم بكنم جز نگه داشتن دكمه power تا خاموش بشه. دي وي دي ريكاوري هم گذاشتم هيچ اتفاقي نيافتاد.
    نظرتون چيه؟ علي رضا جان نظر شما چيه؟
    فكر كنم اين دفعه ديگه بايد برم گارانتي بدجور اعصابم رو داغون كرده.
    نهههههههههههههههههههههههه ههههههه

شما هم مثل من بد شانسی داداش.

ببین اون برنامه فنسی استارت رو من خیلی استفاده کردم . خیلی خوشم میومد که میشد تو صفحه اول استارت کامپیوتر به جای اینکه از این نوشته های بایوس و .... بیاد یه عکس بیاد و آهنگ هم بزنه.

من تنظیم کرده بودم هر بار یه عکس رندم از لیست انتخاب کنه و آهنگ بزنه و دور عکس هم فاب خوشگل بکشه و ...

خب شما ویندوزتون احتمالا ویروسیه یا مشکل اساسی پیدا کرده و باید با ریکاوری حل بشه.

حالا جالبه ... از بد حادثه زدی فنسی استارت فعلا بشه. تنظیماتش تو ویندوزت بوده و احتمالا الان داره سعی میکنه از ویندوز اجرا بشه یا تنظیمات رو بگیره یا عکسها رو ورداره !!!!!!!!!!

و اگه نتونه به ویندوز دست پیدا کنه چی !!!!!!!!!!!!! واووووووووووووووووو .... نمیدونم چی بگم ... فکر کنم با ریست کردن بایوس مادر بورد مشکل حل بشه به راحتی.

ریست کردنش با به باتری کوچیک رو مادر بورد انجام میشه. باید باتری ورداشته بشه و مدار ها خالی از برق بشن(مثلا با دست) و دوباره سرجاش گذاشته بشه.

ببری گارانتی مشکل رو خوب توضیح بده و بگو دوستم گفت با ریست بایوس احتمالا حل میشه.
    اگه شانست خوب باشه سه سوته باز کنن ریست میشه و تحویلت میدن.

7. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

نوشته شده توسط Vaioman
    دوست گلم قبلآ هم به شما در این باره متذکر شدم که از بحث و مناظره با دیگران بپرهیزید و مطالب رو هم به بیراهه نکشید.هدف از ایجاد این تاپیک کاملآ عمومی است.برای بار آخر تذکر میدم که از بحث های تشنج آمیز و پستهای بیهوده خودداری کنید، در غیر این صورت هم پست شما توسط مدیریت حذف خواهد شد و هم اخطار خواهید گرفت.من کاملآ از همکاری شما در این تاپیک به صورت دوستانه استقبال میکنم.

لطفا واضح و عمومی جواب پستم رو بدین.

همونطور که در بحث گذشته به شما متذکر شدم ، اینجا یک تاپیک عمومی برای استفاده همه است.بحث های تخصصی در حوصله همگان نیست و باعث بی محتوی شدن و دور شدن تاپیک از هدف اصلی میشه.شما اگر نمیتونید که با اهداف اصلی این تاپیک پیش برین تصمیم با خودتان است.اگر هم لازم بود که این بحث عمومی مطرح بشه، من به شما پست خصوصی نمیزدم و شما هم با مطرح کردن در تالار عمومی کار درستی نکردین.

آقای وایومن و دوستان!!! من چی کار کنم .... میشه هر کی نظری راجع به پستهای من داره بگه.
    اگه تو این جمع فکر کنم 20 نفری یا بیشتر ... آقا اصلا ده نفر ... بیشتر از سه نفر با پست های من مشکل دارن بگن پست تو این تاپیک نمیدم. اصلا اشکالی هم نداره. فکر کنم حق با آقای وایومن باشه تا حدی ...

حالا لطفا نظرتون رو بگین. ممتنع و این چیزا هم نباشه خواهشا ... رک و پوست کنده بگین ... اصلا از رودرواستی یا تیکه پرونی یا خنده و شوخی تو این مباحث خوشم نمیاد.

کافیه فقط بگین مشکل دارین یا خیر. دلیلش رو هم نمیخوام بپرسم به هیچ وجه.

متظکر از آقای وایومن و برو بچه های ان 61.

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

با احترام به جناب وايو من كه باعث شد من با اين لپتاپ آشنا بشم، عليرضا خان شما مفيدترين كاربر اين تاپيك هستين وبدون شما اين تاپيك فقط شامل سواله و جوابي وجود نخواهد داشت.
    ممنون بابت راهنمايي هاتون.

10. 5 کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال rahnemoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

واقعا حیف این بحث که الکی الکی داره به انحراف کشیده میشه! این تعداد پست برای یک مدل لپ تاپ اگه بی نظیر نباشه، حداقل کم نظیره! همون بحث سونی رو ببینید که تقریبا همزمان با این بحث شروع شد، بعد یک مدتی اصلا اسمش عوض شد و کلا برای سری F شد ولی باز هم تا حالا فقط 40-50 صفحه شده! تو رو خدا نذارید اینجا هم مثل لپ تاپ‌های دیگه بشه...
    مرسی...

12. 4 کاربر از rahnemoun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

با احترام به جناب وايو من كه باعث شد من با اين لپتاپ آشنا بشم، عليرضا خان شما مفيدترين كاربر اين تاپيك هستين وبدون شما اين تاپيك فقط شامل سواله و جوابي وجود نخواهد داشت.
    ممنون بابت راهنمايي هاتون.
    افشین جان لطفا داری. نه اصلا این طور نیست بابا ..... این خان چیه دیگه !!!!!!!!!!!!! گفتم فقط یه نظر ساده داداش !!!!!

این حرفا چیه ... همه فعال هستن و آدم لذت میبره و دوست داره مثل همه فعال باشه. من هم یکیش.

دوستان تروخدا این جوری نظر ندین که رو نظر بقیه تاثیر بذاره. همین که بگین خوبه و بده کافیه.

14. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال rahnemoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

یک یا حسین...! بگید و تمامش کنید دیگه

16. 4 کاربر از rahnemoun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من هم متعسافه با این طرز برخورد واقعا بهم بی احترامی شد . از این به بعد سعی میکنم فقط نظاره گر باشمم و در مورد مسایل عمومی بحث میکنم . اما .علیرضا جان بحثش فرق داره واقعا نمیدونم رو چه حسابی به ایشون تذکر داده شده ایشون از کاربرایی هستن که بعد این همه پست بالاترین فعالیت کاربردی رو داشتن .

18. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •