5750 کجا 9400 کجا !؟
5750 کجا 9400 کجا !؟
نه منظورم این بود که احتمال داره پردازنده و رم هم بعضی جاها مثل همونجایی که اشاره کردم براشون محدودیت ایجاد کنه5750 کجا 9400 کجا !؟
ولی در کل میتونن بازی کنن
چرا بازیکنا تو نسخه ی دمو اینجوری شوت میزنند؟
اصلا نمیشه یه شوت درست و حسابی زد
موقع شوت زدن بصورت کج به طرف دروازه نباش بلکه مستقیم باش یعنی به صورت قائم و به گوشه مخالف جهت بده و شوت کن
اگه بصورت کج به طرف دروازه باشی و بخوای به گوشه بشوتی توپت میره بیرون هر چند قدرت ضربه رو هم کم تنظیم کنی
فرمایش دوستم djmd کاملا صحیحه
این کارت gpu سطح پایینی داره و ۹۰٪ روی high detail و رزولوشن بالا کم میاره
من الان روی لپتاپم که geforce G310M 512MB هستش میتونم بازی رو روی رزولوشن native که 768*1366 هست براحتی اجرا کنم
خوشبختانه بازی از موتور ګرافیکی روونی استفاده میکنه که تقریبا همه کاربران میتونن بازی رو اجرا کنن
Last edited by pedramgolchin; 29-09-2010 at 00:36.
گرافیک 1>> Geforce 9800 GT
رم 4 گیگ DDR3
سی پی یو >>> 2.9 / البته 4 هسته ای و مارک AMD هستش
میشه با این روی High بازی کرد؟؟؟
-----------
دمو رو با 0 86 * 1152 بصورت 4: 3 میتونم بازی کنم و اگر برم بالتر فریز درست میشه!!!
Last edited by don-corleone; 29-09-2010 at 00:31.
اصلا این حرف ها نیست که دوستانمون میگن
همون که من گفتم
سیستم من هم همینطوریه فقط رم 3 گیگ هستش بازی رو روی رزولوشون 1027 در 767 به راحتی اجرا میشه
روی حالت High و هیچ گیریهم نمیکنه حتی در صحنه ی آهسته .
این بازی از موتور گرافیکی بهره می بره که گیم پلی روونی رو به گیمر میده واسه همینم زیاد کاربرا با مشکل مواجه نمیشن
شاید نتونید روی بهترین حالت به بهترین شکل بازی کنید اما میتونید روی حد قابل قبول ازش لذت ببرید
چه رزولیشن عجیب و غریبی!!!! مانیتورتون چند اینچه؟؟ 1024در 768 دیده بودم ولی 1027 در 767 ندیده بودم.!!
دوستان باید بازی رو نصب کنین تا معلوم شه اینطوری نمیشه درستو حسابی حدس زد.
عزیزم این سوالتون بیشتر شبیه اسپم هست تا سوال
مګه crysis میخای بازی کنی که میګید با این سیستم میشه یا نه!!!
آره دوست عزیز خیلی راحت باید بتونید اجرا کنید بازی رو فقط باید درایورهاتون رو آپدیت کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)