سلام دوستان.باز هم مشكل.
يه جاي هست كه ميري تو يه محوطه سبزي(نقشه) بعد يه آدمي مياد كه چندتا دختر ژشت سرش هستن من ميرم دنبالش آما نميدونم بايد چي كار كنم بكشمش هم دوباره مياد![]()
سلام دوستان.باز هم مشكل.
يه جاي هست كه ميري تو يه محوطه سبزي(نقشه) بعد يه آدمي مياد كه چندتا دختر ژشت سرش هستن من ميرم دنبالش آما نميدونم بايد چي كار كنم بكشمش هم دوباره مياد![]()
بعد از اینجا که میری و از داخل مقبره اون گوی رو برمی داری یه دری هستش که میری داخل بعد از اونجا دیگه تصویر سفید میشه و همینطور می مونه کسی می تونه به من کمک کنه
Last edited by rameshk; 26-04-2010 at 11:05.
اگه بعد از قسمت مسابقه هست و اينا و اون مرده هست كه هيكلي هست و تبر داره....
بايد ازش دزدي كني...ماسك رو ازش بدزد...از پشت سر بهش نزديك شو...
احتمالا از كرك هست...
يه چند بار امتحان كنيد اگه نشد...كرك رو عوض كنيد...![]()
سلام دوستان
برای Blend چه دکمه ای باید بزنم؟ هرکار میکنم نمیشه.
هر کاری میکنم نمیشه. بازی مشکل داره.... وقتی به چراغ بالای سرش هم میخوره چراغه دور دیوار میچرخه[/QUOTE]
من هم همین جا مشکل داشتم
روبروی چوبه روی دیوار بشین و رات کلیک رو بگیر و اسپیس بزن و بدون گرفتن جهت![]()
با هرنوع کرکی هم تست زدم
اینجا گیر می کنم
سکانس 8 مموری 5 بعد از باز کردن مقبره داخلوهنگام خروج از اونجا تصویر سفید میشه صدای اهنگ و سایر چیزها هست ولی همه جاسفیده
![]()
Last edited by rameshk; 26-04-2010 at 11:48.
دستت درد نکنه خیلی گلی-خدا پدر و مادرتا بیامرزه منم همین مشکلا داشتم وحل شد
بچه ها من 200 صفحه رو خوندم و دیگه نکشید
1 ) آپدیت به ورژن 1.1 که سالم باشه رو کسی گذاشته چون بدون اون ترینرها کار نمیکنن
2 ) یکسری تصاویر روی دیوار هست که با چشم عقابی باز میشه و ماموریت میده و اونها رو چطوری باید تموم کرد؟
سلام
من تو مرحله 9 انجا که میره داخل ساختمون بعد یکی رو دنبال می کنی مکشی بعد میره high wall running advance رو باید فعال کنی تا از رو دیوار ها بدوی و بعد بپری(مثل یرنس پرشیا)
من انجام نمی تونم رو دیوار بدوم و هی می افتم آب
از کدام کلید ها باید استفاده کنم؟
این آپدیت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حل پازل codex ها:
باید بعد از پیدا کردن اونها رو به شکل زیر بچینید با SCROLL بین اونها جابه جا و با SHIFT اونها رو میچرخونید
اولا واسه عکس گرفتن از این بازی باید تم theme ویندوز رو روی حالت basic بذاری دوما این رو امتحان کن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)