تفاوت در قیمت مودم. میتونی مودم خودت تهیه کنی. آسیاتک ماه اول تا 128 رایگان میده.اما نوسان زیاد داره.
داتک هم خوب اما طلبکار بشی بهت نمیده.
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
تفاوت در قیمت مودم. میتونی مودم خودت تهیه کنی. آسیاتک ماه اول تا 128 رایگان میده.اما نوسان زیاد داره.
داتک هم خوب اما طلبکار بشی بهت نمیده.
با سلام خدمت دوستان عزيز من يك اشتراك adsl 128 دو ماهه با محدوديت ماهيانه 1 گيگا بايت گررفتم الا چند روز است كه قطع شده است با شركت مربوطه تماس گرفتم گفتند شارژش تموم شده يعني شما 2 گيگ كه براي دو ماه است رو در يك ماه تومو كردي و مبلغ 7000 تومان براي شارژ مجدد با يد واريز كني منم واريز كردم ووصل شد الان بعد از يك هقته مي گويند شارژش تموم شده وبايد مجددا وجه بريزي در صورتي در طول يك هفته من فقط 200 مگابايت دانلود كردم و فقط صفحه ها رو باز كردم مي خواستم ببينم قضيه اش چيه به نظر شما دارند دودره بازي در مي آورند خلا صه اينكه راهنمايييم كنيد
اره از کجا گرفتی
خب برو یه نرم افزار هست که هر چی دانلود کنی اونجا ثبت میشه و میگه چند گیگا تا پایان شارژت داری
بازی انلاین که انجام نمیدی اگه انجام بدی بازی انلاین خیلی خورش بالاست تو یه روز میبینی 300-400 مگابایت ت رفت !!
جنرال کانتر از این جور بازی انلاین ها
سلام
يك بار ديگه هم قبلا پرسيدم اما جوابي نگرفتم. دوباره مي پرسم، خواهش مي كنم جواب بديد.
من مي خوام ADSL بگيرم. همش هم به خاطر اينه كه از emule زياد استفاده مي كنم. بنابراين مي خوام اين نرم افزار رو ساپورت كنه. مي خوام ببينم از كجا بگيرم بهتره؟
لطفا جواب بديد. مرسي
darvish جان، مراحل و رفتم رسیدم تا یوزر پسورد، اما هیچکدوم درست نبود، فکر می کنم تغییر دادن، تماس می گیرم می پرسم، دیگه چیزی نیست که انجام بدم از طرف فن آوا؟ آیا باید ازشون DNS اینا بگیرم؟
ممنونم!!!
lميشه اسم نرم افزارش رو بگيد
اولا مگه کنترل پنل نداره که ببینی.؟؟؟
دوما هر چیزی که شما send و ریسو کنی جز ترافیکتون حساب میشه.
سوما از کجا گرفتی
سلام...دوستان من دارم adsl میگیرم.....مودمشون TP-Link هست router دار و میگن 4پورت...55.000Toman!
این مودم چطوره؟؟؟؟بگیرم ازشون یا خودم جدا بخرم؟؟؟
دوست عزیز خود صفحه باز کردن هم جزو شارژ حساب میشه.سعی کن سایت هایی که فلش و عکس های سنگین داردوارد نشوی.
خوبه.ولی چرا ایسوس نمیگری.ایسوس هم 4 پورته داره
اگه نظر منو میخواهی میگم خودت بگیر.ادم چیزی که خودش بگیره بهتره تا بخوان از شرکت بهش بندازن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)