تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین سرویس دهنده adsl رو انتخاب کنید (از هر نظر)

راي دهنده
1056. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • داتک (www.datak-telecom.com)

182 17.23%
  • سپنتا (www.sepanta.net)

130 12.31%
  • پارس آنلاین (www.parsonline.net)

204 19.32%
  • شاتل (www.shatel.ir)

148 14.02%
  • ندارایانه (www.neda.ir)

34 3.22%
  • موارد دیگر

167 15.81%
  • آسیا تک (www.asiatech.ir)

159 15.06%
  • شهراد (www.shahrad.net)

21 1.99%
  • فن آوا (www.fanava.com )

11 1.04%
صفحه 259 از 645 اولاول ... 159209249255256257258259260261262263269309359 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,581 به 2,590 از 6447

نام تاپيک: بررسی سرویس دهنده های Adsl : اینترنت پر سرعت

آخر فروم باز darvish1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلم دوستان از راهنمایی هاتون اینجوری که فهمیدم داتک از بقیه ارزونتر ولی من که رفتم سایتش تقریبا یه 60 تومانی برام بدون هزینه ماه اول میفته ولی اسیاتک 40 تومان میشه این چجوری
    من اشتباه میکنم یا قیمتها تغییر کرده

تفاوت در قیمت مودم. میتونی مودم خودت تهیه کنی. آسیاتک ماه اول تا 128 رایگان میده.اما نوسان زیاد داره.
    داتک هم خوب اما طلبکار بشی بهت نمیده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed1282's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    root

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزيز من يك اشتراك adsl 128 دو ماهه با محدوديت ماهيانه 1 گيگا بايت گررفتم الا چند روز است كه قطع شده است با شركت مربوطه تماس گرفتم گفتند شارژش تموم شده يعني شما 2 گيگ كه براي دو ماه است رو در يك ماه تومو كردي و مبلغ 7000 تومان براي شارژ مجدد با يد واريز كني منم واريز كردم ووصل شد الان بعد از يك هقته مي گويند شارژش تموم شده وبايد مجددا وجه بريزي در صورتي در طول يك هفته من فقط 200 مگابايت دانلود كردم و فقط صفحه ها رو باز كردم مي خواستم ببينم قضيه اش چيه به نظر شما دارند دودره بازي در مي آورند خلا صه اينكه راهنمايييم كنيد

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اره از کجا گرفتی

خب برو یه نرم افزار هست که هر چی دانلود کنی اونجا ثبت میشه و میگه چند گیگا تا پایان شارژت داری

بازی انلاین که انجام نمیدی اگه انجام بدی بازی انلاین خیلی خورش بالاست تو یه روز میبینی 300-400 مگابایت ت رفت !!

جنرال کانتر از این جور بازی انلاین ها

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام

يك بار ديگه هم قبلا پرسيدم اما جوابي نگرفتم. دوباره مي پرسم، خواهش مي كنم جواب بديد.
    من مي خوام ADSL بگيرم. همش هم به خاطر اينه كه از emule زياد استفاده مي كنم. بنابراين مي خوام اين نرم افزار رو ساپورت كنه. مي خوام ببينم از كجا بگيرم بهتره؟
    لطفا جواب بديد. مرسي

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

darvish جان، مراحل و رفتم رسیدم تا یوزر پسورد، اما هیچکدوم درست نبود، فکر می کنم تغییر دادن، تماس می گیرم می پرسم، دیگه چیزی نیست که انجام بدم از طرف فن آوا؟ آیا باید ازشون DNS اینا بگیرم؟
    ممنونم!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed1282's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    root

پيش فرض

اره از کجا گرفتی

خب برو یه نرم افزار هست که هر چی دانلود کنی اونجا ثبت میشه و میگه چند گیگا تا پایان شارژت داری

بازی انلاین که انجام نمیدی اگه انجام بدی بازی انلاین خیلی خورش بالاست تو یه روز میبینی 300-400 مگابایت ت رفت !!

جنرال کانتر از این جور بازی انلاین ها
    lميشه اسم نرم افزارش رو بگيد

آخر فروم باز darvish1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزيز من يك اشتراك adsl 128 دو ماهه با محدوديت ماهيانه 1 گيگا بايت گررفتم الا چند روز است كه قطع شده است با شركت مربوطه تماس گرفتم گفتند شارژش تموم شده يعني شما 2 گيگ كه براي دو ماه است رو در يك ماه تومو كردي و مبلغ 7000 تومان براي شارژ مجدد با يد واريز كني منم واريز كردم ووصل شد الان بعد از يك هقته مي گويند شارژش تموم شده وبايد مجددا وجه بريزي در صورتي در طول يك هفته من فقط 200 مگابايت دانلود كردم و فقط صفحه ها رو باز كردم مي خواستم ببينم قضيه اش چيه به نظر شما دارند دودره بازي در مي آورند خلا صه اينكه راهنمايييم كنيد
    اولا مگه کنترل پنل نداره که ببینی.؟؟؟
    دوما هر چیزی که شما send و ریسو کنی جز ترافیکتون حساب میشه.
    سوما از کجا گرفتی

اگه نباشه جاش خالی می مونه best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام...دوستان من دارم adsl میگیرم.....مودمشون TP-Link هست router دار و میگن 4پورت...55.000Toman!
    این مودم چطوره؟؟؟؟بگیرم ازشون یا خودم جدا بخرم؟؟؟

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوست عزیز خود صفحه باز کردن هم جزو شارژ حساب میشه.سعی کن سایت هایی که فلش و عکس های سنگین داردوارد نشوی.

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام...دوستان من دارم adsl میگیرم.....مودمشون TP-Link هست router دار و میگن 4پورت...55.000Toman!
    این مودم چطوره؟؟؟؟بگیرم ازشون یا خودم جدا بخرم؟؟؟
    خوبه.ولی چرا ایسوس نمیگری.ایسوس هم 4 پورته داره
    اگه نظر منو میخواهی میگم خودت بگیر.ادم چیزی که خودش بگیره بهتره تا بخوان از شرکت بهش بندازن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •