سلام حسین جان من میخوام بازیمو انجام بدم آخرین سیو رو برام یزار تا ادامه بدم
میشه بازیه من تا فردا به تاخیر بیوفته تا بازی رو از اول نصب کنم ؟ ( بازی رو باید از دوستم بگیرم )
اگه با ترکیب پیش فرض وارد زمین بشم هیچ کدوم از بازیکن هایی که خریدم تو ترکیب قرار نمی گیرند ، خط دفاع هم افتضاح چیده شده و از عمق خیلی ضعیفه
محمد جان اینطور که میگی نیست اگه علی ارنج تیم رو روی عدد دو قرار بده بازیکنایی که خریدی میان توی ترکیب اصلی .
شما یک راه دیگه هم داری الان ترکیب و استراتژیهاتو به علی بگی اونم برات بچینه .
راه سوم اینه که فایل آپدیتو پاک کنی و فرمو بسازی . البته من هنوز این موردو امتحان نکردم اما احتمالا بشه .
باشه، مشکلی نیست.
مثل اینکه اولین بازیو من بردم. زیاد نگران نباشید کلا بازیها رو در رو خیلی سختههر تیمی یه بازیکن با تکنیک و با پا به توپ بالا داره. مثلا الان برای چلسی به خاطر این آگئرو و موتو رو خریدم که تکنیکشون بالا هستش. همه تیم ها اینو دارن پس بازیها رو در رو برای همه سخته.
اوکی ! من الان یه عکس از ترکیبم می گیرم میدم به علی !
خوبه ؟
سلام به همه.چطور مطورین؟
حسین جان من همه صفحات رو خوندم.مثل اینکه بازی دیشب من که قرار بود با حامد باشه انجام نشده.برنامه عوض شده یا حامد نتونست بازی کنه؟
حامد جان الان علی میخواست بازی کنه مگه اینکه باهاش صحبت کنی و اول شما با برادرت بازیتونو انجام بدین .
---------- Post added at 12:03 AM ---------- Previous post was at 12:01 AM ----------
سلام محمد جان
من اول یک لیگ ساختم که زمان بازیهاش 10 دقیقه ای بود و جدولشو توی تاپیک گذاشتم اما بچه ها گفتن 15 دقیقه ای بهتره روی همین حساب من مجدد لیگو ساختم و... تا آخرش برو دیگه .
علی جان من اول بازی رو برگزار کنم یا تو بازی میکنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)