الان MC505 چند چوغ آب میخوره؟
الان MC505 چند چوغ آب میخوره؟
MC505=1550
MC506=1800
MC540=2300
چرا قیمت این air ها انقدر بالاست؟! 13 اینچش خیلی وسوسه کنندست! افت قیمت پیدا نمیکنن؟
خیلی هم بالا نسیت خود اپل استور ۱۳ اینچی ها رو ۱۴۰۰ و ۱۷۰۰ هزار تومان میده.
ولی اگه منظورتون قیمت خود محصول ه، که باید بگم پول نازکی یا بهتره بگم نازکترین لپ تاپ دنیا بودنش رو میگیره، البته محصولات اپل کلا گرونن.
افت قیمت هم ممکنه اتفاق بیفته ولی نه خیلی زیاد.
آیا مدل MC505 فیلمهای با کیفیت HD و Full HD رو می تونه بدون مشکل پخش کنه؟
سلام
کسی از دوستان فرق بین LL/a , ZH/A رو می دونه؟ من یک 374 خریدم که ZH/A است.
چرا که نه؟ حتما میتونه.
LL/a سفارش شیطان بزرگ امریکاست و ZH/a سفارش کشور دیگه ای هست، نمیدونم دقیقا کدوم کشور ولی یکی از دوستان ZL/a گرفته بود که برای هنگ کنگ هست، هیچ فرقی نداره دوست عزیز اپل اپل ه. مبارک باشه ایشالا فن ش برات بچرخه.سلام
کسی از دوستان فرق بین LL/a , ZH/A رو می دونه؟ من یک 374 خریدم که ZH/A است.
راستی شاید ترتیب حروف کیبوردش فرق داشته باشه.
سلام دوستان و خسته نباشید.
من یه پرو 374 میخوام بخرم.پایین ترین قیمت بدون گارانتی 1450 قیمت دارم.کسی از دوستان اگه پایین تر سراغ داره لطف کنه بمن یه خبری بده.راستی نکته خاصی اگه مد نظرتون هم هست لطف بفرمایید بگید تا موقع خرید یوقت کلاه سرم نره.
با تشکر.
قیمت خوب ه، قبل از خرید خوب پایتخت رو بگرد شاید کمتر هم گیرت بیاد.
در مورد آکبند بودن هم همین چند صفحه قبل رو بخون.
امید جان MC540? آیپاد ۴؟به زودی یه MC540 می رسه دستم! : دی
یا منظورت ۵۰۴ مک بوک ایر جدید هست؟
Last edited by Shahin_SOURNA; 07-12-2010 at 19:54.
بچه ها ببخشید من تعدادی از صفحات گذشته رو مطالعه کردم ولی به جواب یکسری از سوالاتم نرسیدم.اگه امکانش هست جواب بدید.
1-هنگام خرید پول اضافه تری باید به فروشنده بدم؟منظورم اینه که بخواد پول بابت ریختن نرم افزار خاصی بگیره و یا ....
2-من تو بعضی از مغازه ها دیدم که نرم افزار های مک رو بصورت جدا جدا و بسته بندی شده می فروشند همراه با پک بسیار شیک و تبلیغات و .... ارزش داره پول بدم بخرم و یا تو اینترنت همه چی پیدا میشه؟چون از بابت دانلود از سیایت هایی که هیتلر نباشن هیچ مشکلی ندارم.
3-لوازم اضافی نیاز هست تهیه کنم؟من دیدم به چن تن از دوستان لوازمی پیشنهاد شده بود ولی نمی دونم تا چه حد ضرورت داره.
4-برای کیف چه برندی رو پیشنهاد می دید که هم جنس خوبی داشته باشه و هم قیمت مناسبی.البته می دونم سلیقه ای هست ولی اینم ممنون میشم اعلام نمایید.
سوالات بعدی باشه بعد از خرید.
ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)