تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 259 از 447 اولاول ... 159209249255256257258259260261262263269309359 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,581 به 2,590 از 4469

نام تاپيک: مشاوره در مورد خرید مودم وایرلس

اگه نباشه جاش خالی می مونه Danial_4139's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان چند وقت پیش یه مودم آشغال تی پی لینک 8151n گرفتم انقدر مزخرف و بدردنخور هست این مودم که اگر بیشتر از 1 دستگاه به وایرلس متصل بشن مودم چند دقیقه یه بار ریست میشه به خصوص زمانی که مهمون داشته باشیم و چند دستگاه اضافه بشه که هر چند ثانیه این اتفاق می افته البته اینم بگم که فکر کردم به خاطر مشکل سخت افزاری هست و مودم رو با یکی دیگه مثل همین عوض کردم بازم دیدم مشکل ریست شدن داره و در آخر از یکی از فروشنده های نمایندگه تی پی لینک شندیم سری جدید این مودم در دو مدل 8151n و 8951 به خاطر استفاده از چیپ ارزون قیمت این مشکل رو پیدا میکنه و کلی مرجوعی داشتن .

حالا مودم رو پس دادم و میخوام یکی دیگه بگیرم اینبار با تحقیق بیشتر ، دیگه نمیخوام طرف تی پی لینک برم بین دو مدل D-Link 2750u و Asus N10 B1 کدومو بردارم ؟

مصرفم خونگی هست و عموما 2 دستگاه وایرلس همیشه بش متصل هستن و با وجود مهمون چند دستگاه دیگه هم بشون اضافه میشه . تفاوت قیمتشونم مهم نیست فقط کیفیت و دوامش برام اهمیت داره .

کدوم ؟

Last edited by Danial_4139; 02-11-2013 at 02:06.

2. این کاربر از Danial_4139 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ NOR-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دی-لینک خیلی بهتره 2750 مودم کاملیه
    تنها مشکل 2730 تو وسعت انتن دهیشه که تو 2750 رفع شده

تا جایی که شنیدم میگن ایسوس زیاد جالب نیست اما خودم هم 2730 سفید دارم هم asus n10 قدیمی هر دو خیلی عالی جواب میده با n10 همزمان هم دانلود میکنم هم بازی انلاین میندازم هم به وایرلس وصل میشم
    با وایرلس گوشی به pc خیلی سریع میشه فایل فرستاد

اما 2730 تو وایرلس انگار پارازیتش زیاده با اینکه نزدیکشم اما قدرتش کم و زیاد میشه فکر کنم به خاطر تلفن بی سیم و یک سری وسایل وایرلس دارم از اونا باشه

4. 2 کاربر از NOR-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان چند وقت پیش یه مودم آشغال تی پی لینک 8151n گرفتم انقدر مزخرف و بدردنخور هست این مودم که اگر بیشتر از 1 دستگاه به وایرلس متصل بشن مودم چند دقیقه یه بار ریست میشه به خصوص زمانی که مهمون داشته باشیم و چند دستگاه اضافه بشه که هر چند ثانیه این اتفاق می افته البته اینم بگم که فکر کردم به خاطر مشکل سخت افزاری هست و مودم رو با یکی دیگه مثل همین عوض کردم بازم دیدم مشکل ریست شدن داره و در آخر از یکی از فروشنده های نمایندگه تی پی لینک شندیم سری جدید این مودم در دو مدل 8151n و 8951 به خاطر استفاده از چیپ ارزون قیمت این مشکل رو پیدا میکنه و کلی مرجوعی داشتن .
    فیرمور مودمو آپدیت کرده بودی ؟
    اما 2730 تو وایرلس انگار پارازیتش زیاده با اینکه نزدیکشم اما قدرتش کم و زیاد میشه فکر کنم به خاطر تلفن بی سیم و یک سری وسایل وایرلس دارم از اونا باشه
    چنل رو تغییر دادی ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام به همگی . یه مودم دو انتنه با کیفیت معرفی کنید خواهشا فقط tplink نباشه این مدل ایسوز چطوریاس
    DSL-N12U B1

از مارک لینک سیس چی خوبه چطوریاس؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Danial_4139's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

فیرمور مودمو آپدیت کرده بودی ؟
    خودش آخرین ورژن فریمور رو داشت .

امروز رفتم D-Link 2750u گرفتم راحت شدم پدرمون در اومد با تی پی لینک .

8. این کاربر از Danial_4139 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام دوستان من بعد از تحقیق زیاد رفتم یه مودم linksys wag120 گرفتم اما حالا که شروع به استفاده کردم متوجه شدم یکی از بدترین ها انتخاب کردم خیلی جالبه زمانی که این مودم تازه امده بود همه می گفتن عالیه اما اگر الان جستجو کنی نوشتند ایراد های زیادی داره من نمی دونم چرا باز همه پیشنهاد لینک سیز می دهند داغ کردن قطع و وصل شدن برد کم کانفیگ مشکل و ... شرکت پشتیبان هم جواب های بدرد بخور نمیده میگن داغ شدنش طبیعیه و قطع و وصل شدنش هم تنظیماتش تغییر بدین و ...من که به نتیجه نرسیدم
    به نظر شما بهترین مودم بازار برای یه کاربر خانگی که استفاده زیادی از مودم داره مثل بازی آنلاین و ارتباط چند سیستم چی پیشنهاد می کنید اینترنت من شاتله که خودشون زایکسل پیشنهاد می کنن اما من اصلا از قیافه زایکسل خوشم نمیاد نظر شما در مورد یه مدل عالی موجود در بازار چیه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خودش آخرین ورژن فریمور رو داشت .
    امروز رفتم D-Link 2750u گرفتم راحت شدم پدرمون در اومد با تی پی لینک .
    اگه واقعا مودمهای تی لینک اینقدر آشغال و مزخرف و بدردنخور هستن بقول شما پس چرا سازگار ارقام گارانتیشون میکنه ؟؟ بهرحال من که با مودمم (8951) مشکلی ندارم ! البته مودم من سری جدید (بقول دوستان تخم مرغی) نیست !!!
    Last edited by leo.unique; 05-11-2013 at 20:26.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اساتید خواهشا یه راهنمایی راجع به این مودم میخواستم
    RT-N12 B1 قیمتش 190 هست n12 u بخرم یا این مدل rt رو موندم سر دو راهی n12 40 تومنی گرونتره...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام دوستان من بعد از تحقیق زیاد رفتم یه مودم linksys wag120 گرفتم اما حالا که شروع به استفاده کردم متوجه شدم یکی از بدترین ها انتخاب کردم خیلی جالبه زمانی که این مودم تازه امده بود همه می گفتن عالیه اما اگر الان جستجو کنی نوشتند ایراد های زیادی داره من نمی دونم چرا باز همه پیشنهاد لینک سیز می دهند داغ کردن قطع و وصل شدن برد کم کانفیگ مشکل و ... شرکت پشتیبان هم جواب های بدرد بخور نمیده میگن داغ شدنش طبیعیه و قطع و وصل شدنش هم تنظیماتش تغییر بدین و ...من که به نتیجه نرسیدم
    به نظر شما بهترین مودم بازار برای یه کاربر خانگی که استفاده زیادی از مودم داره مثل بازی آنلاین و ارتباط چند سیستم چی پیشنهاد می کنید اینترنت من شاتله که خودشون زایکسل پیشنهاد می کنن اما من اصلا از قیافه زایکسل خوشم نمیاد نظر شما در مورد یه مدل عالی موجود در بازار چیه؟
    چرا کسی جواب نمیدهد!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

چرا کسی جواب نمیدهد!!!!

دوست عزیز من هم زیاد مودم تست کردم و الان دوباره میخوام یه دونه بگیرم شک نکن ایسوس حالا بسته به نوع استفادت و بودجت هر کدوم که به کارت میاد یکی از گزینه های زیر یه بار پول میدی و دیگه راحتی منم 100 درصد یکی از مدلای زیر رو میخرم
    DSL-N12U

DSL-N12U B1

RT-N12 B1

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •