خب الان 23 دقیقه از ساعت 2 میگذره برنامه NetWorx میانگین سرعت را 28 کیلوبایت نشون میده!!! مثلا تغییر سرویس دادیم به 512!!!!! سرعت هم بین 18 تا 50 میره!!!!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
خب الان 23 دقیقه از ساعت 2 میگذره برنامه NetWorx میانگین سرعت را 28 کیلوبایت نشون میده!!! مثلا تغییر سرویس دادیم به 512!!!!! سرعت هم بین 18 تا 50 میره!!!!
مگه آسیاتک تو اراک هم سرویس میده ؟
اگه میده یه آدرسی بده لطفا![]()
داخل اراک نیستم![]()
سرویس که میده اما نمایندگی نداره
باید تلفنی ثبت نام کنید
تا 02:05 سرعت بالای 60 هست یدفعه بطرز اعجاب آوری سرعت میاد روی 36 کیلوبایت
دوستان من از اول خرداد تا 22 تیر مخابرات اراک سرویس 512 در ماه 4 گیگ داشتم که 23ام تسویه کردم و 29000 تومان پول دادم الان قبض اومده میبینم 37000 تومان دوباره ADSL زدن و توی سامانه ی بیخودشون 18 گیگ مازاد برام زده !!!
خیلی مزخرفن به کجا میتونم شکایت کنم ؟
الان 18 روزه اومدم Hiweb سرویس گرفتم خیلی راضیم گزارش کارکرد دقیقی داره و سرعتش عالیه
های وب تو اراک
این سری مثل اینکه برای خیلی ها اضاف حساب کردن برای دوست منم همین طور شده اول با 2020 تماس بگیرید برای پیگیری بهتر هم می تونید به ساختمان اصلی مخابرات طبقه دوم مراجعه کنید. بد نیست به اینجا هم شکایت کنید این ها هم باخبر بشن که می دونیم اوضاع چقدر خرابه:
----کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سرعت 256 نامحدود مخابرات هنوز 16 کیلو هست و ...
امروز برای من ساعت 6 تا 8:30 یه مدت قطع بود یه مدت هم فقط سایت های آی پی ایران را باز میکرد مچکریم مچکریم انترانت ملی را تبریک میگم
از حدود ظهر به بعد خیلی سرعت افت کرد... بی سابقه بود.
بله همین طور که گفتید مخابرات باز قطعی داشت ولی با آی پی 2.179 فقط داخل وصل بود یه نیم ساعتی تلاش کردم با آی پی 46 وصل شدم مشکل نداشت.
دوستان از طریق 2020 و بازرسی تلکام شکایت و اعتراض کنید:
یه سر به تاپیک های دیگه زدم اینترنت استان های دیگه مثل اینکه خوب شده بود(از جمله تهران، مازندران) البته این قطعی مثل اینکه سراسری و مشکل از زیرساخت ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by amin_g_p; 03-08-2013 at 00:00.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)