سلام دوستان
من میخواهم این بازی رو به صورت لن و بدون نیاز به اتصال به اینترنت بازی کنم . دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید ، خیلی وقت دنبالش هستم ولی هنوز چیزی پیدا نکردم .
ممنون میشم طریقه لن بازی کردن رو بهم بگید
مرسی
سلام دوستان
من میخواهم این بازی رو به صورت لن و بدون نیاز به اتصال به اینترنت بازی کنم . دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید ، خیلی وقت دنبالش هستم ولی هنوز چیزی پیدا نکردم .
ممنون میشم طریقه لن بازی کردن رو بهم بگید
مرسی
سلام دوست عزیز.
شما از آموزش زیر استفاده کن.
در نگاه اول یکم سخت به نظر میاد اما وقتی انجام بدی میبینی نسبتا راحته.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این آدمینا مریضن ؟ طرف فحش میده جوابشو میدی بن میکنه سروره داریم!
بابا من همون سرور IAC رفتم ،
داشتیم بازی میکردیم ، سرور پر بود .
منو Kick کردن یکی دیگه Join شد :|
یعنی شعورشون در حد ...
کدوم سرور بودی.معمولا badword را اول warn میدن دفعه بعد کیک میکنن.شما هم بهتره جواب کسی که بد دهنی میکنه را ندی خود ادمین سرور کیکش میکنه.
ببین هزینه هر سروری که برای بازی ران میشه ماهیانه بین 100 تا 150 هزار تومن هست.که این هزینه بین تعدادی که معمولا ادمین هستن تقسیم میشه.
برای همین الویت با اون ها هست و اگه سرور full باشه و ادمین بخواهد بیاد داخل معمولا نفر آخر که تعداد کیل کمتری داره و عضو کلنی نیست را کیک میکنند.قبلش هم به طرف میگن برای چی کیک میشی.
Last edited by choory; 16-10-2011 at 11:08.
خود آدمینه فحش داد خاک بر سرش نمیگم چه سروری غیبت نشه البته اسمشم یادم نیست حیفه مغزمو برای این عوضیا مشغول کنم
کرمشونه ؟بابا من همون سرور IAC رفتم ،
داشتیم بازی میکردیم ، سرور پر بود .
منو Kick کردن یکی دیگه Join شد :|
یعنی شعورشون در حد ...
اگه توی سرور iac بوده بگو کی فحش داده تا لاگ سرور را ببینم و رسیدگی کنم.
اون مورد هم توی پست بالا توضیح دادم نه میخواهیم کسی را اذیت کنیم نه با کسی دشمنی داریم.
Last edited by choory; 16-10-2011 at 17:13.
دستت به جایی میرسه ؟ آدمینی خودت ؟!
والا من سرگرم بازی بودم فقط یادمه خود همون که بن کرد یه چیزی گفت منم فحشی نداده بودم الکی کیک یا بن میکنن اینا
اینی که تو میگی اگه باشه که خیلی خوبه اما یه سر معمولی برو تو سرورا ببین چه فحشو فحشکشیه !![]()
بچه های سرور IAC با همه مشکل دارن
منم اونجا بودم با یکیشون دعوام شد رفتم بیرون
با اسمم مشکل داشتن
یه بارم یکیشون تو سرور بود گفت WH زدی برو بیرون از این حرفا
tempban ام کرد چون نرفتم بیرون
Last edited by amirkhof; 20-10-2011 at 14:43.
من نميدونم اين سرورا صاحب نداره.امروز تو سرور jhrm بودم الكي tempbanشدم. چرا؟ نفهميدم.
---
- Sent from my iPod touch using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)