یه خبر
البته شاید شنیده باشین ولی گفتم ضرر نداره
جشنواره ی بازی های رایانه ای قراره که تو ایران برگذار شه
به این سایت برین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه خبر
البته شاید شنیده باشین ولی گفتم ضرر نداره
جشنواره ی بازی های رایانه ای قراره که تو ایران برگذار شه
به این سایت برین
به نظر من بسته به محیطی که داری میتونی از Decal یا Light Function استفاده کنی.
شما با چه فرمتی خروجی میگیرین؟
با فرمت fbx خروجی می گیرم .
من تا جایی که میدونم همچین چیزی نمیشه . البته نیازی هم نیست که همچین چیزی بشه ! قبلا تو گوئست میشد اینکارو کرد اما UDK سیستمش فرق میکنه ...
دقیقا شما مشکلت چیه تو تکسچر دهی ؟ چون من دقیق نفهمیدم کدوم قسمت مشکل داری تو ایدی ست یا UVW یا ...
نمیشه . نمیشه . نمیشه . اگه شما مشکلت تکسچر دادنه بگو مشکلت رو حل کنیم. وگرنه تا این یکی دو سالی که من دارم با این کار می کنم تا به حال همچین چیزی ندیدم. در ضمن می خوای چیکار؟ همینجوری که خیلی بهتره.
خب من که نبودم و یادم نیست ((به دلیلی که بهت گفتم )) اگه از خودم سوال می کردی بهت می گفتم .
می تونی این سایه رو به صورت یه متریال به light خودت بدی . صبر کن فردا همین موقع بهت میگم.
اگه تا اون موقع این بهت نگفت.
Last edited by silsin; 16-03-2011 at 23:38.
از بدی ها یا نمی دونم خوبی های من اینه که بلد نیستم واسه دیگران اصطلاه خارجکی بیارم و جوابشون رو با زبون ساده میدم((مثلا من نمی خوام از خودم تعریف کنم))
در مورد سوال بالا . بهترین راه حل ساخت چنین چیزی استفاده از cascade یا همون particale editor یو دی کی هستش شما می تونی اونجا یه مدل رو وارد کنی و همونجا هم ریزش بارون رو روش اعمال کنی.
در ضمن لطفا نگو چه جوری توضیح دادنش کار حضرت فیله. خودت باید یاد بگیری.
خب خب سوالات تموم شد
به قول همون یارو کاربر فعاله
بای![]()
Last edited by silsin; 16-03-2011 at 23:33.
سلام
چطور میشه بازی رو با رزولیشن بالا تر و به حالت fullscreen اجرا کرد ؟
یعنی من دکمه play رو که میزنم بازی fullscreen و مثلا با رزولیشن 1600 در 900 اجرا شه ؟
ممنونم :X
برای اجرای بازی در حالت های مختلف تصویری توی بازی کلید tab رو بزن و بعد بنویس set بعد از اینکه نوشتی توی لیستش می تونی گزینه رو ببینی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)