لطفا یکی از دوستان راهنمایی کنه من وقتی جاسیگاری ماشین را میبندم دوباره بعد از جند لحظه باز میشه اصلا سرجاش چفت نمیشه از روز اول هم همینطور بود. چیکار باید بکنم چطور باید محکمش کنم؟
لطفا یکی از دوستان راهنمایی کنه من وقتی جاسیگاری ماشین را میبندم دوباره بعد از جند لحظه باز میشه اصلا سرجاش چفت نمیشه از روز اول هم همینطور بود. چیکار باید بکنم چطور باید محکمش کنم؟
واقعا ممنون از توضبحاتت!!
توی سایت یه کلاس دیگه هست:29212...اون رو نمی دونی چطوری هست!!؟
البته پایه گاز سوز مالتی پلکس قطعا کلاس 29110 هست که به گفته شما طرح جدیده هست!!
ممنون از راهنماییت دوست من
ماشین من بنزینیه
مالتیپلکس هم نداره
از این کامپیوترهای سخنگو داره
مدل ۹۳ تا جاییکه من دیدم هیچکدوم مالتیپلکس ندارن دیگه.
29212 چون سیستم گویا یا همون سخنگو داره به احتمال 99درصد همون طرح قدیمی هست و طرح چوب نیست.
الف بهتره
بعد از اون هم با قيمت پايينتر. بهران سوپر پيشتاز ١٠w٤٠
سلام
يك عيب رايج بين سمندها
سمندEF7مدل 93 دوگانه ومالتي پلكس با كاركردحدود3000تا
هنگاميكه كولر روشنه ،در دنده هاي 1و2 وبعضا 3 ماشين واسه خودش بين دنده ها گاز اضافي مي خوره و اصلا تحت فرمانم نيست .
دوستان فرمودند كه مربوط به سنسور پدال كلاچه ولي اين سنسور توي اون فنره بالاي پدال كلاچ قرار داره و سرجاش با فيشش كاملا محكمه .
به سمت بالا هم فشارش دادم ولي اتفاقي نيفتاد .
لطفا اگه كسي مي دونه با عكس دقيقا توضيح بده كه اين سنسور رو چطوري بايد تنظيمش كرد
فقط نقل قول ميكنن كه فشارش بده بالا و يكي هم مي گفت بپيچونش و سرجاش محكمش كن .
لطفا تصويري و با توضيحات كامل جهت بهره برداري همه دوستان
متشكرم
اتفاقا 93 مالتی پلکس ها خیلی زیاد شدند
حتی الان تمام پایه گازسوز ها مالتی پلکس تحویل میدن
به نظر من دیگه تولیدات کلا در حال مالتی پلکس شدن هس
اگر ماشینتون بنزینی هست دریچه گاز اصلا برقی نیست
دریچه گاز سیمی است ,شما اگر مشکل کم اوردن شتاب و لرزش در حرکت را دارید مشکل ماشینتون صفحه کلاجه(صفحه کلاج تاب داره)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون قسمتی که در عکس مشخص کردم سنسور کلاج هست که در اثر کلاج گرفتن فرمان میفرسته به ecu و
ecu دستور قطع گاز خوردن را برای دریچه گاز میفرسته
شما کافی با دو انگشت سنسور را بگیرید و بدون اینکه بپیچونید یا چپ و راست کنید فقط کمی با بالا فشار بدید
دقیقا محل قرار گیری اش مثل خار های روی در پراید میمونه تق تق میکنه و سر جاش قرار میگیره
بسيار سپاسگذارم از بذل توجه شما
دوستان لطفا بنده را هم راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)