سامسونگ سفارش داده اما مطمئن باش چینیه اکثر گوشیهای تی وی دار در انحصار چینن!
استارهای معمولی الان مگه نیست زده ساخت سنگاپور ویتنام چین و غیره .....یه مدت که میگذره همه جایی میشه
سامسونگ سفارش داده اما مطمئن باش چینیه اکثر گوشیهای تی وی دار در انحصار چینن!
استارهای معمولی الان مگه نیست زده ساخت سنگاپور ویتنام چین و غیره .....یه مدت که میگذره همه جایی میشه
فری تاچ عزیز در پستهای اولی گفته بودند همین طور عکس کابل هم گذاشته بودند که با کابلی که من گرفتم مو نمیزنه
راستی یه انجمن هست پست جدید زده و با حق عضویت 2هزار تومان برنامه و بازیهای جالب رو برای این
گوشی عرضه میده من گرفتم خیلی عالیه بهترین بازیهای تاچ اسکرین و شتاب سنج را دارم الان
اما بدیش به اینه که فایل ها رو قفل کردن نمیتونم بزارم براتونبرای یکی میخاستم بدم اما یه فایل ناشناس میرفت و باز نمیشد یا میشد یه چیز بیخودی بود
من که 2 تومن رو دادم خیلی هم حال کردم اما فکر نمیکنم کشی بخاد حق عضویت بده
واسه همین گفتم که اگه کسی میخاد بگه تا آدرس بدم![]()
احتمال اینکه مشکل از ویندوز باشه هست .
-------------------
من که آپدیت کردم مثل قبل بود ، یعنی لیست موسیقی ساختن همونجوریه و همه ی ترک ها رو یکجا نشون میده.
سلام به همه آقا یه مشکل عکسهایی که من با استار میگیرم تار در میاد میخواستم بدونم لنز دوربین شماها هم اینجوریه ممنون میشم اگه جواب بدین (یه نمونه از عکس گرفته شده رو میزارم ببینید)
![]()
عکس گرفته شده توسط گوشی خودم
![]()
کسی اون فرهنگ لغت هایی که پست دادم را پیدا نکرد؟؟؟؟؟؟؟
اخرین قیمت 31اردیبهشت89
استار بدون گارانتی (باز هم ارزان شد) فقط135000تومان
طبقه4و5علائدین
فکرش رو میکردم ارزون بشه. انقدر ریخته تو بازار که روز به روز ارزونتر میشه ولی فکر نکنم از این قیمت پایینتر بیاد. ولی خوشم میاد سامسونگ کارشو بلده!
ببین چطوری داره بازار رو میگیره دستش هاا خوبیش میدونی چیه؟ اینکه کسانی که بااستار کار کردن و واسه اولین بار گوشی تاچ رو تجربه کردن ممکنه بخاطر کاربردهای گوشی و شباهت سیستم گوشی با مدلهای دیگه برن سمت سامسونگ با امکانات بالا تر اینطوری میشه که بازار مبایل می افته دست سامسونگ! خداییش هم بد کار نکرده!
---------- Post added at 09:43 AM ---------- Previous post was at 09:41 AM ----------
من یدونه آکسفورد دارم ولی بخاطر سرعتم تنونستم تا الان آپ کنم تو نت هم گشتم مثل اونی که خودم دارم نبود.
کلا در مورد دیکشنری مشکل داره! کم گیر میاد
دوستان از بس که جواب ندادین خود کفا شدم خودم مشکل دوربینو حل کردم
یه عکسم با گوشی خودم گرفتم درسته عکس هنری نیست ولی دوربین استار رو معرفی میکنه از لینک پایین میتونین ببینین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن اگه سئوالی داشتین من در خدمتتون هستم
چند تا والپرو چند تا عکس واسه گذاشتن پشت منو اصلی میزارم امیدوارم خوشتون بیاد از لینک زیر دانلود کنید(گلچین شده)
والپر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس واسه پشت منو اصلی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)