سلام به همه.منم انتخاب اولم رو زدم آی تی پرند.دوستان به نظرتون با این درصدها می تونم ترازی بیشتر از 5600 بیارم؟؟
ادبیات 50 عربی 60 دینی 50 زبان 55
ریاضی 7.5(هفت و نیم درصد) فیزیک 70 شیمی 50
سلام به همه.منم انتخاب اولم رو زدم آی تی پرند.دوستان به نظرتون با این درصدها می تونم ترازی بیشتر از 5600 بیارم؟؟
ادبیات 50 عربی 60 دینی 50 زبان 55
ریاضی 7.5(هفت و نیم درصد) فیزیک 70 شیمی 50
من الان دفترچه رو نگاه کردم ظرفیت پایه ی پرند برای آی تی همون 150 نفره.
البته امسال در مرکز رباط کریم(نزدیک شهر جدید پرند) برای اولین بار رشته ی آی تی با ظرفیت پایه ی 50 نفر ایجاد شده.
البته یوهو شما را اخراج نمی کنن یه فرصت دیگه به شما میدن
تا بعضی از درس ها را که خیلی نمره بدی داشتید دوباره امتحان بدبد و معدل خودتونو بالا ببرید
ولی میره دست شورای اموزشی
در ضمن اگه واحد های پاس شده شما تا 72 باشه یه مدرک کاردانی به شما میدن بعد اخراج
که امیدوارم کار به اونجا نکشه
ولی هر طور شده از روابطت استفاده کن از استاد ها با منت خواهش با هر روشی ه می دونی نمره بگیر و بگو که مشروط بشت باید اخراج بشم
.
احسان جان شك نكن قبولي؛ ؛خوش به حالت؛ ؛ترازت بالاي 6200 ميشه؛ ؛كسي منو از نكراني در نمياره؛ ؛خيلي استرس دارم؛ ؛
چه امتحان مزخرفی بود امروز
واقعا سوالا آسون بود بر عکسه سراسری که دپرسم کرد این کلی شنگولم کرد![]()
داداش بحث میدونی سر چی هست
سر این هست که مراکز استان ها و معروف ها مثل پرند و تهران و اصفهان و علوم و تحقیقات و شیراز و تبریز و .. . کمتر شده ترازش کم بشه
بستگی داره با چه تراز هایی پرند ای تی زده باشن
یک حسی میگه قبولی غم مخور. مگر انتخاب های بعدیت چی هست؟![]()
استرس هم به خودت وارد نکن چون با 10 شهریور کله ات آتش میگیره
یکی واسه ما دعا میکرد جایی که دوست داریم می اوردیم
---------- Post added at 10:09 AM ---------- Previous post was at 10:05 AM ----------
انشالله همه رشته های که علاقه دارن رو بیارن
فوقش هم اگر نیوردن امسال رشته دیگه میرن و دو ترم درس رو میخونن
سال دیگه دوباره کنکور میدن برای رشته مورد علاقه شون.
البته اگر سال اولشو نباشه که دارن کنکور ازاد میدن
سلام خوب هستید؟ من دو ترم درس خوندم شیمی در آزاد بعد اسال کنکور آزاد دادم برای همان رشته اما یک شهر دیگه میخواستم بدونم نمره ها چی میشه؟معدل ها هم منتقل میشه؟ مشروطی منتقل میشه؟
دست همه دوستان درد نکنه...ان شا الله که قبول میشم...فقط بگم انتخاب اول نشم دیگه تمومه چون بعدی رو خراب کردم...یعنی اشتباه شده....به هر حال ...دعا کنید ما قبول بشیم....ولی با این شرایط که دوستان گفتن مثلا با 15 درصد فیزیک شیمی و عمومی 20 درصد و زبان منفی میشه 4900 شد من فکر کنم چون زبان رو خیلی بهتر زدم یعنی 50 تا 60 ...و فیزیک و شیمی تقریبا 40 زدم امیدوارم قبول بشم...
سلام دوستان یه سوال:
من امسال دانشگاه آزاد رو امتحان دادم ولی چون انتخاب رشته بالایی نکردم تا حدودی مطمئنم که قبولم اما میخوام یه سال دیگه برای کنکور دولتی تلاش کنم
می خواستم ببینم اگه این آزاد رو قبول شدم میتونم رزروش کنم که اگه تا بهمن ماه پیشمون شدم (که پشت کنکور موندم) همین رشته رو برم؟؟برای رزروش باید پول 2 ترم رو که نمیرم بهشون بدم یا نه؟
دوستان اگه درصدهای سال قبل خودشون رو با تراز بزارن خیلی ممنون میشم....میخوام تراز خودم رو بسنجم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)