از چه سایتی میشه دانلود کرد ؟
از همین PESFAN میشه دانلود کرد ؟
از چه سایتی میشه دانلود کرد ؟
از همین PESFAN میشه دانلود کرد ؟
واقعا خبر فوق العاده بود
دوستان بهتون ميخوام يه هديه اي بدم
من دانلود مي كنم حجمش هر چقدرم باشه بعدش با اون نرم افزار مخصوص فشرده اش مي كنم تا بشه مثلا يك مگابايت !!!
بعدش ما راحت بشينيد دانلود كنيد و فوق مثلا 5 ساعت طول مي كشه تا از حالت فشردگي دربياد بعد ميشينيد بازي مي كنيد
زنده باد PES - Konami
هر وقت بياد...لينكش اينجا هم قرار ميگيره...خيالت راحت...
دوستان عزيز و گلم
ترجمه كردم براتون حال كنيد
دموي پي اي اس 2010 هفده سپتامبر (فردا) ميادکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شركت بازي سازي كونامي امروز اعلام كرد نسخه قابل بازي دموي پي اي اس 2010 فردا عرضه خواهد شد براي مشتاقان فوق العاده زياد اين بازي
دانلود رايگان براي دستگاههاي پلي استيشن 3 - ايكس باكس 360 و كامپيوتر و نشان مي دهد قابليت هاي حالت دوستانه بازي را
كاربران مي توانند از بين ليورپول بارسلونا يا تيم هاي ملي اسپانيا - ايتاليا - فرانسه و آلمان يكي را انتخاب كنند و در يك بازي 5 دقيقه اي (منظور اون زمان 5 هست كه براي دمو درنظر گرفته شده فكر كنم در زمان واقعي حدودا ميشه 12-13 دقيقه ) با خود سي پي يو (CPU) يا دوستانشان بازي كنند و لذت ببرند
زنده باد كونامي - زنده باد پي اي اس
تا حالا با این نرم افزار کار کردید؟
دوستان قبلا کار کردند نشد که
شما مطمئنی
یعنی من نرم کافی نت دانلودش کنم
یه امتحانی بکن امشب قربونت ببین میشه
دستت درد نکنه
فكر كنم بشه
كار نشد نداره يعني مطمئنم ميشه
يه يارو بود فايل 3.45 گيگي كارتون فوتباليست هارو فشرده كرده بود شده بود 15 مگ !!!!!!!!!
قربون دستت
خیلی خوب میشه اینطوری...
واووووووووووووووووووووووو وووو
ایولللللللللللللللللللللل لللللللللل
دست و کامپیوترت طلا Дttractive ζ جان
مگه میشه شما کدوم نرم افزار رو میگید kgb منظورتون هست
تازه هر فایلی تا یک حجمی میشه فشرده کنیم فکر نکنم اینقدر بشه فشره کنید و اصلا مطمعنم که نمیشه
حالا شما امتحانی بکنید شاید تونستید معجزه کنید
اقا خبر ندارین چقده حجمش ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)