بستگی به کاربردتون داره.این سری بیزینسی اسوس هست که البته مدل جدیدتر P53 هم اومده .اگه استفاده های معمولی دارید سری K برای شما میتونه مناسب باشه
بستگی به کاربردتون داره.این سری بیزینسی اسوس هست که البته مدل جدیدتر P53 هم اومده .اگه استفاده های معمولی دارید سری K برای شما میتونه مناسب باشه
سلام دوستان نظرتون درمورد asus p52f چیه؟ سری p خوبه؟؟ من میخوام با این کانفیگ به قیمت 700 بخرم. درکل ارزش داره؟؟ پیشنهاد بهتری از ایسوس در این محدوده قیمت دارین؟؟؟
asus p52f
intel corei3 390M - 2.66
Ram 4 GB DDR3
Hdd 500
VGA Intel
گارانتی سازگار
لطفا سریع جواب بدین اضطراری هست. ممنونممنون درکل این سری بیزینسی بهتره یا سری k ؟؟ درکل کدوم سر تر هست؟؟ قیمتی که دادم خوبه؟ اگه انتخاب بهتری هم میتونم داشته باشم لطفا مدل کامل با کانفیگ معرفی کنین.
سلام لپ تاپ n 55 asus کی وارد میشه و شارژ دستگاهش از طریق usbصورت میگره باعث سریع تر شدن شارژ لپ تاپ میشه یا نه؟
دوستان در مورد اين سئوال كسي اطلاعي نداره؟![]()
دوستان از سری U با پردازنده های سندی بریج چیزی وارد ایران شده؟
دوستان میشه یه سوال عجیب بپرسم ؟!
آیا هنوز صفحه نمایش لپ تاپ های ایسوس مشکل زاویه ی دید کم و محدود (به نظر من خیلی بد) رو داره ؟
حالا سوال من اینه که آیا میشه مثلا یه مدل از لپ تاپ ایسوس رو خرید و بعدش یه صفحه ی نمایش بهتر (مثلا سونی یا هر برند دیگه) که هم اندازه ی هم باشه رو به جای ال سی دی ایسوس گذاشت ؟
میدونم که سوالم عجیب هست ولی به نظر من یکی از مشکلات بزرگ لپ تاپ های ایسوس زاویه ی دید کم و براق بودن زیاد صفحه نمایش هست .
با تشکر
سلام دوستان
كسي هست كه نوت بوك asus u43jc core i5رو خريده باشه؟؟؟
مي خوام بخرمش . كسي تا خالا با اين مدل مشكلي نداشته؟؟؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
تو خارج این کار رو انجام میدن ولی تو ایران رو خبر ندارم !
سلام
تعویض سلولهای باتری لپ تاپ :
پست شماره 21کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان.
اگه میشه یه لپ تاپ تا 900 تومن برای کار با نرم افزار عمران میخواستم.مثه اتوکد.
کدوم مدل رو پیشنهاد میدید؟
و اینکه نظرتون در مورد x42 jy چیه؟ سری خوبیه؟
اگه سری k با کانفیگ همین سری x باشه کدومش بهتره؟
Last edited by mehdishoja; 22-08-2011 at 02:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)