از گاجره پرسیدم گفت تو جعبه کیف نداره. از چند تا مغازه پرسیدم که کیف تو جعبه هست یا نه گفتند کیف نداره.
من کیف معمولی خریدم.فکر نمیکنم اورجینال باشه.
از گاجره پرسیدم گفت تو جعبه کیف نداره. از چند تا مغازه پرسیدم که کیف تو جعبه هست یا نه گفتند کیف نداره.
من کیف معمولی خریدم.فکر نمیکنم اورجینال باشه.
ما من بدون گارانتی هست. در ضمن من نیشابوری هستم بغل دستتون متاسفانه اینجا قاب برای کوکی و همچنین ویووتی پیدا نمیشه. من قالب برایث این 2تا گوشی احتیاج دارم.قاب هم براش هست ولی قابشو عوض کنی از گارانتی خارج میشه،کیفی که تو جعبش هست مال خود گوشیه دیگه: دی
در ضمن کیف گوشی هم داخل جعبه نبود![]()
یکی از ایراد های این گوشی ظاهرا اینه که wi-fi نداره. اصلا این wi-fi مگه تو ایرون هم کاربرد چندانی داره؟ کجاها و به چه شکلی می شه ازش استفاده کرد؟ چرا نبود این سیستم ظاهرا کم کاربرد رو از اشکالات کوکی الجی می دونند؟
برادر نداشتن WiFi رو نمیشه ایراد گرفت از کوکی!!! مثل این میمونه که شما بگی چرا 1200 بلوتوث نداره!؟!؟!؟یکی از ایراد های این گوشی ظاهرا اینه که wi-fi نداره. اصلا این wi-fi مگه تو ایرون هم کاربرد چندانی داره؟ کجاها و به چه شکلی می شه ازش استفاده کرد؟ چرا نبود این سیستم ظاهرا کم کاربرد رو از اشکالات کوکی الجی می دونند؟کوکی برای همین ساخته شده، یعنی امکانات عمومی تر اونم جوری که قیمت گوشی رو زیاد بالا نبره.....اگه وای فای داشت، الان قیمتش یه 170 تایی بود.....
آقا مجید 2تا سوال:
1- اینکه تو صفحه home اون قسمت که باز میشه و مخلفات داره با تکون دادن باز و بسته میشه؟ قضیه اش چیه؟ چرا مال من هر کاری میکنم با تکون دادم اصلا" هیچ حرکتی نمیکنه؟
2- اینکه من قاب کوکی و ویووتی ke900 رو میخوام. از کجای مشهد بگیرم؟ یک آدرس به من بده؟ جفت قابها مشکی می خوام.
ممنون
من فقط سیم کارتم پین داره. وقتی مسیر بالا رو میرم تو قسمتی که کد میخواد چی بزنم؟ من که هنوز واسش رمز تعریف نکردم.
رمز سیمم رو هم قبول نمیکنه.
با اجازه آقا مجید!1- اینکه تو صفحه home اون قسمت که باز میشه و مخلفات داره با تکون دادن باز و بسته میشه؟ قضیه اش چیه؟ چرا مال من هر کاری میکنم با تکون دادم اصلا" هیچ حرکتی نمیکنه؟
شما باید اون قسمت که باز میشه، وقتی در حالت باز هستش اگه گوشی رو تکون بدید، آیتم های روی دسکتاپ (همون Homescreen) مرتب میشن.....یه تست دوباره بزنید....
ممنون دوست عزیز درسته امتحان کردم اکی بود .
و سوال دوم رو هم یکی جواب بده ممنون میشم.
یک سوال دیگه به نظرتون واسه کوکی قاب مشکی قشنگتره یا قاب نقره ای؟2- اینکه من قاب کوکی و ویووتی ke900 رو میخوام. از کجای مشهد بگیرم؟ یک آدرس به من بده؟ جفت قابها مشکی می خوام.
مال من قاب نقره ای هست و قاب مشکلی کوکی هم یک سایتی به قیمت 20 هزار تومن میفروشه. به نظرتون میرزه بگیرم؟
Last edited by PNUNA.IR; 14-04-2010 at 12:18.
این باتری 1000 آمپر قیمتش چنده؟ کسی رو کوکی امتحانش کرده؟
وقتی تو قسمت security ، گزینه handset lock و immediately رو میزنم ازم کد امنیتی میخواد در حالیکه من هنوز واسش رمز تعریف نکردم. یعنی اصلا نمیدونم از کدوم قسمت باید این کارو انجام بدم. فقط یک change pasword داره که اونم اول رمز فعلی رو میخواد.چیکار باید بکنم؟؟
خواهش میکنم هر کی میدونه راهنمایی کنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)