تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 259 از 334 اولاول ... 159209249255256257258259260261262263269309 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,581 به 2,590 از 3333

نام تاپيک: تیبا ( TIBA )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

آقا ما این ماشینو از نمایندگی خریدیم هفته ی پیش ثبت نام کردیم شنبه این هفته تحویل دادن پلاک شده خواستم بپرسم بیمه و سند ماشین بنظرتون تو این چند روزه میاد ؟چون می خوایم بریم مسافرت:(

در آغاز فعالیت hosein53's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    خراسان رضوی

پيش فرض

آقا ما این ماشینو از نمایندگی خریدیم هفته ی پیش ثبت نام کردیم شنبه این هفته تحویل دادن پلاک شده خواستم بپرسم بیمه و سند ماشین بنظرتون تو این چند روزه میاد ؟چون می خوایم بریم مسافرت:(
    یک هفته بعدازپلاک بیمه وفاکتورفروشش میاد ولی واسه شناسنامه وکارت ماشین سفرت رو به تاخیرنیندار که سه هفته طول میکشه واسه سفر هم اصل بیمه هست به جای کارت هم همون فاکتورفروش اشکالی نداره - کارت سوختش هم 20 یا 25 روز بعدازپلاک میاد

3. این کاربر از hosein53 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان از تحویلهای شهریور کسی ماشینشو تحویل گرفته؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

7 فرمان

دوستان من تحویل گرفتم فرمون شما هم اینقدر سفته؟

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    خراسان رضوی

پيش فرض

دوستان من تحویل گرفتم فرمون شما هم اینقدر سفته؟
    سفت که نیست ولی به نسبت فرمون ال 90 چرا یه کمی سفت تره . توسرویس اولیه احتمالا برطرف بشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

عجیب سفته... من اول اصلا شک کردم هیدرولیک نباشه رفتم نگاه کردم... شاید مشکل از منه به هر حال من تحویل گرفتم و چندتا مشکل داره
    سفتی فرمون
    سفتی صندلی

کسی ارتفاع زده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید گرامی .

بنده تقریبا 13 - 14 تومن پول دارم و می خوام یه ماشین بخرم . نهایتا هم روزی نیم ساعت می خوام ازش استفاده کنم واسه ایاب ذهاب دانشگاه . می خواستم بدونم تیبا بدردم می خوره یا نه ؟ لطفا راهنمایی کنید .

9. این کاربر از k4k4_siah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام به همگی
    بنده قصد خرید خودرویی در حدود 7- 8 میلیون دارم. البته علاوه بر اون میتونم تا حدودی هم قسط بدم. میخواستم نظر کارشناسان محترم رو راجع به خرید 131 و یا تیبا و یا هر خودروی دیگه ای که تو این رنج قیمت باشه رو بدونم.
    ممنون میشم راهنماییم کنید.
    با سپاس فراوان

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    خراسان رضوی

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید گرامی .

بنده تقریبا 13 - 14 تومن پول دارم و می خوام یه ماشین بخرم . نهایتا هم روزی نیم ساعت می خوام ازش استفاده کنم واسه ایاب ذهاب دانشگاه . می خواستم بدونم تیبا بدردم می خوره یا نه ؟ لطفا راهنمایی کنید .
    سلام دوست عزیز من تیبا دارم . خودم قبلا نظر مثبتی روی تیبا نذاشتم ولی راستش وقتی گرفتم کلی نظرم عوض شد خیلی نرم وراحت . شتابش هم خوبه امکاناتش هم از 405 بیشتر مصرفش هم کمتر به اضافه اینکه قیمتش هم کمتر موتورش هم که 1500 هست و200 تا از پراید قوی تر ایربگ هاش به کل 405 می ارزه دیگه چی میخوای ازیک ماشین - تنها برتری 405 یا ال 90 اینه که موتورش کمی قویترن و الا ازلحاظ شتاب و زیرپا تیبا خیلی عالیه
    به حرف مردم توجه نکن که میگن این تیبا همون پرایده آخه اونا که باهاش رانندگی نکردن . البته یه کم عقبش بدشکل هست که اونم سلیقه ایست ولی جلوش قشنگه
    به هرحال با این قیمت تیبا خیلی خوبه نسبت به پراید با قیمت 9 میلیون!!!

12. 2 کاربر از hosein53 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

شكي نيست كه تيبا بهتر از روآ پرايد 405 ،206 تيپ 2 سمندحتي ريو وال 90 هست از لحاظ امكانات تكميله از نظر ايمني وراحتي بهترينه فقط موتور تقويت شده پرايد روشه كه اونم ما تقويت نكرديم كه مثل روآ 1700 پرمصرف باشه!! ازنظر طراحي عادتآ به ماشيناي تكراري ويك شكل دل بستيم وكمي تغيير رو نمي پسنديم در حالي كه تيبا شايد با يه موتور بهتر بتونه تو اروپا رقابت كنه اگه باور داشته باشيم من تجربه روندن تمامي ماشيناي مونتا‍‍‍ژ داخلو دارم اما تيبا رو يه استارت براي جهش به سمت تغيير وتحول جهت نوگرايي و رقابت پذيري مي دونم من از آذر 89 تيبا نوك مدادي دار و تقريبا محسنات ونقاط ضعفشو مي دونم وبا اطمينان مي گم تيبا بهترين خودرو توليد داخله و اگه كلاس وتيپ اين خودرو رو بتونن متنوع كنن مثلا موتور 16 سوپاپ شبكه جلو خودرو مثل بنر كشيده كنن وگيربكس اتومات بذارن وغيره مطمئنا پيشرفت تو اين پروژه دور از انتظار نيست با تشكر

14. 2 کاربر از arshamx59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •