داریوش میگم خوب تو این تاپیک فعالیت میکنی ها باید پیشنهاد بدم نمدیریت این تاپیک رو بصورت خودمختار و کوموله به تو بدن![]()
داریوش میگم خوب تو این تاپیک فعالیت میکنی ها باید پیشنهاد بدم نمدیریت این تاپیک رو بصورت خودمختار و کوموله به تو بدن![]()
داریوش آدرس انجمنت الان دقیقاً چیه؟
میخوام بدم هکش کنن![]()
metal-station1.tk
بابا اونو صاحاب سرور همینطوری تفریحی -- میکنه نیاز به هکر خارجی نیست
نامردا بدجوری فیلم کردن
نمیدونم کی فیل کردن
سرور ایرانی بودم که اصلا فیل نمیشد خوبیش این بود فقط
تاپیکه خودومه کربلایی!×!داریوش میگم خوب تو این تاپیک فعالیت میکنی ها باید پیشنهاد بدم نمدیریت این تاپیک رو بصورت خودمختار و کوموله به تو بدن![]()
![]()
Last edited by DaRiOuShJh; 03-05-2011 at 21:42.
نه فیل شدن و ایناش ربطی به سرور ایرانی و خارجی نداره
اگر اصل موضوع سایت مشکلی نداشته باشه (که من به همین م(ذ|ز|ض|ظ)نون هستم!) باید بیشتر هوای لینکهای خروجی توی صفحات رو داشته باشی و به سایتهای فیل شده لینک مستقیم ندی
راستی گفتی تفریحی هکش میکننمن که میرم تو انجمن این noscript بهش گیر میده ها! مطمئنی ویروسی چیزی نگرفته؟
نه یاسر
سرورهای داخل ایران فیل نمیشن
خوبیشون اینه
noscript به چیش گیر میده؟ مشکله خاصی ندیدم داشته باشه ولی عجیبه برای بعضی ها باز میشه برای بعضی ها با چیزپیان وا میشه برای یعضی ها هم اصلا باز نمیشه
نمیدونم مشکل از dns هاس یا چیزه دیگه ای
میهن نیک هم dns ها رو از تو پنل خودم عوض میکردم ارور میداد مجبور شدم تیکت بزنم پشتیبانیش عوض کنه (البته برای دامنه اصلی که دات نت هست)
برادران بسیجی میگم تو مرتب کردن این کد ها میتونید کمکم کنید
دامنه قدیم source-iran.net بود که الان عوضش کردم شده code.djh.ir
البته قبلیه ریدایرکت میشه رو جدیده چون پارک نتونستم بکنمش
اگه میشد خوب میشد ولی مسنکه این جاست هاست این امکان رو نمیده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینا چیه داریوش؟ به نظر htaccess های دو سه تا سیستم رو مخلوط کردی. آره؟
اینو تست کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.![]()
مرسی
والا یه مقدارش رو مسنکه خوده سی پنل اضافه کرده بقیش رو هم پلاگ این های وردپرس شخم زدن
دستت درد نکنه همیشه این زحمتام گردنه شماس
میگم فقط اون if رو ورداشتی مشکلی پیش نمیاد؟
برادر چند تا تاپیک دوست داری نشون بدم که زدم یه پستم حتی نخورده؟![]()
Last edited by DaRiOuShJh; 07-05-2011 at 20:42.
نه اون if قبلاً هم بی استفاده مونده بود چون یه تعداد از ریرایتها بیرون if بود
اون چک میکنه اگر mod_rewrite فعال باشه کدها رو اجرا میکنه. توی بیشتر سرورها فعال هست
اگر mod_rewrite فعال نباشه یا سرور شروع میکنه به گریه کردن که سریع متوجه میشی یا اینکه هیچ کاری نمیکنه و میشه مثل زمانی که if داشته باشه و false باشه
تازه اگر هنوز تو جاست هاست باشی ارور بده بهتره
اینا انقدر حرفه ای هستن که ارور لاگهاشونو چک کنن. منم که اول سایتو بردم اونجا یک سری اکستنشنها فعال نبود ولی یکی دو ساعت بیشتر طول نکشید تا اومدم تیکت بزارم که فعال کنند دیدم خودشون درستش کردن و سایت بدون مشکل بالا اومد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)