سوال بعدی اینکه کدوم یکی از برنامه های SPB رو لازمه نصب کنم... مثلا آیا وقتی Spb Mobile Shell رو نصب کردم آیا لازمه PLUS و SUIT رو هم نصب کنم؟؟؟ Spb Wireless Monitor چه طوره؟؟ خوبه؟؟
سوال بعدی اینکه کدوم یکی از برنامه های SPB رو لازمه نصب کنم... مثلا آیا وقتی Spb Mobile Shell رو نصب کردم آیا لازمه PLUS و SUIT رو هم نصب کنم؟؟؟ Spb Wireless Monitor چه طوره؟؟ خوبه؟؟
lcd به احتمال زیاد بهش فشار اومده یه قسمتش رنگش بنفش شده پس کلا باید عوض بشه
spb mobile shell رو که گرفتی دیگه لازم نیست اون 2 تارو بریزی.wireless monitor ham عالیه میتونی از اینجا بگیریش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان گوشه بالایی گوشی من ترک برداشته ار 2 طرف آیا به نظر شما این شامل گارانتی میشه گارانتی خدمات طلایی پارسه
![]()
اونا ترک نیستن نقطه تزریق مواد پلاستیکی قالبن اگه 2 طرفه پایین گوشیم نگاه کنی میبینی اونجا هم هست![]()
Last edited by moji666; 31-05-2009 at 19:25.
نه عزیزم ترک برداشته یعنی من فرق ترک با نقطه تزریق مواد پلاستیکی را نمیدونم آیا شامل گارانتی که گفتم میشه با تشکر....
سلام
شماره تماس و آدرس نمیاندیگ اصلی مایکروتل در تهران رو میخوام
تاکید میکنم نمایندیگ اصلی قیمت تهران 16 گیگ با گارانتی مایکروتل چند یمیشه؟
به خدا اونا نقطه تزریقن واسه همه داره.واسه منم داره بعد یه دفعه بعد از چند وقت دیدم فکر کردم ترک برداشته ولی 2 تا امنیا دیگه که دیدم دیدم همشون دارن
بچه ها همه بالا و پایین گوشیاتونو گوشه هاشو نگاه کنید بعد بگید هست یا نه
من نگاه كردم مال من نيست اصلا صاف صافه
دقیق نگاه کن اگه گوشیت سیاه هست باید بیشتر دقت کنی واسه من که هر 4 گوشش هست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)