تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 259 از 288 اولاول ... 159209249255256257258259260261262263269 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,581 به 2,590 از 2876

نام تاپيک: پـرایـد Pride ( نسیم و صبا )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

به نظر من لاستیک ها رو تعویض کنی بهتر میشه .این لاستیک که الان روشه به یه حدی که میرسه سریع گلش از بین میره ,اول و آخر باید تعویض بشه.
    اگه نمی خوای زیاد هزینه کنی لاستیک کویر بنداز براش در غیر این صورن میشلن بنداز که مرگ نداره ,معرکست.
    با تشکر از دوستان فعلا که تعطیلیه لاستیکاشو تنظیم کردم یه خورده بهتر شدده فقط یه سئوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید من این ماشینو در سه قسط 6 ماهه یعنی یه سالو نیم دیگه قسط هاش تموم میشه تا اون موقع نمیتونم ماشینوبفروشم ؟ اخه تو سند نوشته سند در رهن سایپا میباشد !

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

با تشکر از دوستان فعلا که تعطیلیه لاستیکاشو تنظیم کردم یه خورده بهتر شدده فقط یه سئوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید من این ماشینو در سه قسط 6 ماهه یعنی یه سالو نیم دیگه قسط هاش تموم میشه تا اون موقع نمیتونم ماشینوبفروشم ؟ اخه تو سند نوشته سند در رهن سایپا میباشد !
    اگر بتونید کسی رو پیدا کنید که حاضر بشه ماشین رو تا اون زمان سند نزنه می تونید بفروشید . (مثلا یه آشنا باشه و به شما اعتماد کنه و ...)

3. این کاربر از masooumi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

راستش متوجه نشدم یعنی چی ؟ یعنی خریدار با همین پلاک بخره یعنی قولنامه ای ؟ یا میشه خودش پلاک بزنه ؟ میشه یه کم توضیح بدید ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

راستش متوجه نشدم یعنی چی ؟ یعنی خریدار با همین پلاک بخره یعنی قولنامه ای ؟ یا میشه خودش پلاک بزنه ؟ میشه یه کم توضیح بدید ؟
    بله دوست عزیز منظورم قولنامه ای است و خریدار باید با همین پلاک شما از خودرو استفاده کند. چون در برگه سبز خودرو هم ذکر شده که سند در رهن شرکت سایپا می باشد و به همین خاطر نمی توانید تعویض پلاک انجام دهید.

کلا روال کار خودرو های رهنی اینگونه است که پس از اتمام اقساط بعد از حدود یک ماه سند جدید خودرو به نمایندگی ارسال می شود و به همراه آن یک نامه به شما داده می شود که با ارائه آن به مرکز تعویض پلاک به همراه مبلغ (فکر کنم 30000 تومان وجه) برگه سبز خودرو تعویض و برگه سبز بدون عبارت سند در رهن ارائه می شود.

که پس از آن شما می توانید خودرو خود را به نام خریدار سند زده و تعویض پلاک نمایید.

6. این کاربر از masooumi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بله دوست عزیز منظورم قولنامه ای است و خریدار باید با همین پلاک شما از خودرو استفاده کند. چون در برگه سبز خودرو هم ذکر شده که سند در رهن شرکت سایپا می باشد و به همین خاطر نمی توانید تعویض پلاک انجام دهید.

کلا روال کار خودرو های رهنی اینگونه است که پس از اتمام اقساط بعد از حدود یک ماه سند جدید خودرو به نمایندگی ارسال می شود و به همراه آن یک نامه به شما داده می شود که با ارائه آن به مرکز تعویض پلاک به همراه مبلغ (فکر کنم 30000 تومان وجه) برگه سبز خودرو تعویض و برگه سبز بدون عبارت سند در رهن ارائه می شود.

که پس از آن شما می توانید خودرو خود را به نام خریدار سند زده و تعویض پلاک نمایید.
    به این عمل فک رهن گویند و فکر کنم 15000 و یا 30000+15000 قابل انجامه که شما باید حتما بعد از مدت رهن این کار رو انجام دید

8. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mdmehry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    این پراید پایه گازسوز که تو لیست فروش سایپا هست دوباره چه فیلمیه که میخوان سر ملت دربیارن؟ کسی میدونه؟

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

به این عمل فک رهن گویند و فکر کنم 15000 و یا 30000+15000 قابل انجامه که شما باید حتما بعد از مدت رهن این کار رو انجام دید
    بله فک رهن که مبلغ بین 20 تا 30 تومان رو فقط راهنمایی رانندگی بابتش دریافت میکند.

---------- Post added at 12:11 PM ---------- Previous post was at 12:09 PM ----------

سلام
    این پراید پایه گازسوز که تو لیست فروش سایپا هست دوباره چه فیلمیه که میخوان سر ملت دربیارن؟ کسی میدونه؟
    ما یدونه 131SL پایه گازسوز داریم تو خانواده ، تغییر خاصی نداره و ظاهرا همون گازسوز های قبلی هست که چندسال پیش تولید میشد و فقط اسمش رو گذاشتن پایه گازسوز. در ضمن موتور هم از نوع +hp هست که میگن تقویت شدست ، حالا راست و دروغش با خودشون...

11. این کاربر از masooumi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

من ماشین رو تحویل گرفتم ولی چرا باکش روشنه!حداقل سوخت درون باک باید چقدر باشه؟

آخر فروم باز moslem.b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

کسی تا حالا استپر رو باز کرده واسه سرویس ؟

میخوام چرخ دنده ی داخلیش رو روغن کاریب کنم ولی نمیدونم چجوری باز میشه

---------- Post added at 07:29 PM ---------- Previous post was at 07:27 PM ----------

میخوام چرخ دنده ی داخلیش رو روغن کاری کنم ولی نمیدونم چجوری باز میشه

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من ماشین رو تحویل گرفتم ولی چرا باکش روشنه!حداقل سوخت درون باک باید چقدر باشه؟
    این مساله مقدار خاصی نداره و ممکنه نمایندگی خوب لازم داشته شب عیدی برداشته ولی باکو پر کنید تا مطمئن شید که آمر سالمه و سعی کنید ماشین های انژکتوری رو با بنزین کم نرونید

---------- Post added at 10:53 AM ---------- Previous post was at 10:51 AM ----------

میخوام چرخ دنده ی داخلیش رو روغن کاریب کنم ولی نمیدونم چجوری باز میشه

---------- Post added at 07:29 PM ---------- Previous post was at 07:27 PM ----------

میخوام چرخ دنده ی داخلیش رو روغن کاری کنم ولی نمیدونم چجوری باز میشه
    خیلی با احتیاط این کارو انجام بدید دوتا پیچ رو که باز کردید استگر رو بیرون بیارید کلاهک روی اونو عقب بزنید و از شوراخ کناری مقداری روغن بریزید و بعد از تمیز کردن جای آن با احتیاط ببندید موفق باشید

15. 3 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •