ممنون از راهنماییتون.![]()
ممنون از راهنماییتون.![]()
به سایت سونی سر بزنید ببینید آپدیتی برای دستگاهتون وجود داره یا نه که البته بعید می دونم همچین قابلیتی اضافه بشه.کلا کار ی نمیشه کرد برای مشکل شما.
بلوری پلیر 3d قیمتش از 250 به بالاست.
مدل s480 سونی 400 تومن قیمت داره.ال جی معمولا قیمت های پایین تری داره.با 240 می تونی 660 رو تهیه کنی.و یا با 260 تومن می تونی مدل 5900 سامسونگ رو تهیه کنی.
مرسی از پاسختون
یه سوال دیگه اینکه من زیرنویس های srt فارسی رو توی دستگاهم مشکل دارم باهاشون، یعنی نشون نمیده
راه حلی هست ؟
sony DZ870
تو بعضی دی وی دی پلیر های جدید این قابلیت وجود داره ولی تو مدل های قدیمی تر این قابلیت وجود نداره وکاریش هم نمیشه کرد جز تبدیل srt به sub/idx .البته ناگفته نمونه دی وی دی پلیرهایی که ساپورت srt رو دارند باز هم خیلی وقتا بازی در میارن.
سلام دستگاه RDR-HX980دارم تو انستال ستابش یه شماره دیفالت داشت من زدم رو 1 الان کنترل کار نمی کنه شماره 1 رو صفحه کنار تایمر اومده ممنون می شم راهنمای کنید چطوری بر گردونم به حالت اولیه
اگر از روي پنل جلو وارد ستاپ ميشه ؟ ببين دوباره ميشه از اونجا تنظيمات به حالت كارخانه برگردوند.
یه دی وی دی پلیر سامسونگ چند ساله داریم امروز دیدم موزیک یعنی MP3 پلی نمیکنه و میگه دیسک رو بررسی کن حتی دیویدی جدید هم زدم اما باز هم پخش نکرد روی دیویدی سونی هم زدم باز هم پخش نکرد ولی توی تصویری مشکل نداره و پخش میکنه قبلا هم چنین مشکلی نداشت
مشکلش چیه؟
سلام
یه dvd player samsung میخام که خروجی hdmi داشته باشه , usb هم ساپورت کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)