تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: -------

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • -----

0 0%
  • -----

0 0%
صفحه 259 از 262 اولاول ... 159209249255256257258259260261262 آخرآخر
نمايش نتايج 2,581 به 2,590 از 2613

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات تــیــم مـــلـــی فــوتــبـــال ایـــران

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دادكان: فدراسيون بايد پيش از صدور حكم مدارك خود را ارائه كند

برانكو حتي يك ريال هم طلب ندارد

به دنبال پيگيري سرمربي اسبق تيم ملي فوتبال و نشست روز 16 جولاي دادگاه عالي ورزش براي رسيدگي نهايي و صدور راي قطعي، محمد دادكان رييس سابق فدراسيون فوتبال مصاحبه‌اي با ايسنا انجام داده است. دادكان در ابتداي اين مصاحبه مي‌گويد: پس از آنكه تيم ملي به جام جهاني صعود كرد 10 درصد از قرارداد برانكو را تحت عنوان پاداش به او پرداخت كرديم. پس از اينكه ما از فدراسيون فوتبال رفتيم به دليل اينكه فدراسيون ثبات كاري نداشت سرمربي تيم ملي شكايتي را عليه فدراسيون فوتبال به فيفا اعلام كرد و در شكايتنامه‌اش گفت 10 درصد قراردادش را كه همان پاداش‌اش مي‌شد دريافت نكرده است. پس از اين اتفاق فدراسيون فوتبال در نامه اي محرمانه از من پرسيد آيا برانكو طلبي از فدراسيون فوتبال دارد يا خير كه ما هم صراحتا اعلام كرديم او حتي يك ريال هم طلب ندارد و اسناد و مدارك پرداخت پاداش و قرارداد وي در فدراسيون موجود است. فدراسيون فوتبال هم پس از بررسي مدارك و اسنادي كه در فدراسيون وجود دارد تأييد كرد كه در زمان حضور ما در فدراسيون برانكو تمام حق و حقوقش را دريافت كرده است.
    دادكان ادامه مي‌دهد: پس از آن فدراسيون طي نامه‌اي به فيفا و دادگاه عالي ورزش اعلام كرد چرا وقتي برانكو تمام پاداش و حقوقش را گرفته بايد 400 هزار دلار پرداخت كنيم. سؤال من از فيفا، CAS و كنفدراسيون فوتبال آسيا اين است كه چرا واقعاً در جايي كه كارها به درستي انجام گرفته مي‌خواهند ايران را محكوم و از برانكو حمايت كنند؟! چه دستي در كار است و تلاش دارد كه ايران را محكوم كند. نبايد در اين موقعيت با توجه به اسناد و مدارك موجود اين سه مرجع ايران را محكوم كنند، آنها بدون مدرك حكم صادر كرده و قصد گرفتن خسارت از ايران را دارند. دادكان با بيان اينكه پس از بازي‌هاي تيم ملي در جام جهاني رفتار مناسبي با برانكو صورت نگرفت، مي‌گويد: برانكو 4 سال و 3 ماه سرمربي ايران بود و حداقل انتظارش اين بود كه بعد از جام جهاني از او دلجويي شود، شايد او به خاطر اين رفتارها از ايران ناراحت است و شكايت كرده وگرنه هيچ طلبي از ايران ندارد. تنها پس از پايان جام جهاني 20 روز از قرارداد او باقي مانده بود كه اين مدت هم جزو مرخصي اش محسوب مي‌شد. پس از جام جهاني او از ما پرسيد كه مي‌تواند اين بيست روز را مرخصي بگيرد كه ما هم موافقت كرديم اما اينكه مي‌گويد از ايران طلب دارم دروغ است.
    رييس سابق فدراسيون فوتبال ايران با بيان اينكه فدراسيون بايد با مديريت صحيح با فيفا و دادگاه عالي ورزش برخورد كند ادامه مي‌دهد: چرا بايد با بي تفاوتي پول مردم را به برانكو بدهيم. نمي‌خواستم اين حرف را بزنم اما بايد بگويم در زمان من هيچ پرونده‌اي عليه ايران نبود كه فيفا فدراسيون يا باشگاهي را محكوم كند اما در اين چند سال اخير چند بار پرسپوليس و فدراسيون فوتبال به دلايل مختلف محكوم شدند. دليل آن هم اين است كه مديران ما به قوانين اشراف ندارند و ما متاسفانه همين طوري مدير انتخاب مي‌كنيم و برانكو هم احتمالاً از اين وضع سوء استفاده كرده و از ايران شكايت كرده است. با ضعف مديريت و اطلاع رساني، آنها با فشار و شانتاژ ايران را محكوم مي‌كنند. آنها مي‌دانند كه مديران فدراسيون فوتبال ايران به مقررات اشراف ندارند و به همين خاطر از اين وضع سوء استفاده مي‌كنند.
    من به عنوان رييس سابق فدراسيون فوتبال به صراحت مي‌گويم كه فدراسيون من به هيچ كس و ارگاني بدهكار نيست و همه حساب‌ها تسويه شد. ما حتي يك ريال هم از هيچ نهاد دولتي پول نگرفتيم و با اين وضع فوتبال را چرخانديم.
    دادكان در ادامه مصاحبه‌اش به انتقاد از شرايط موجود در فوتبال مي‌پردازد: در حال حاضر فدراسيون فوتبال ما حساب و كتاب ندارد و به راحتي مي‌توان از آن پول گرفت. من يك سؤال دارم؛ چرا فيفا سند بدهي برانكو از فدراسيون فوتبال را به ايران ارائه نمي‌كند؟ مديران ما اطلاعي ندارند و به خاطر همين بي اطلاعي نمي‌توانند فيفا و دادگاه عالي ورزش را قانع كنند. مديران فدراسيون فوتبال نسبت به اين موضوع بي تفاوت هستند و به راحتي ايران به خاطر اين مسأله در حال محكوم شدن است. دادكان در پاسخ به اين سؤال كه شايد برانكو از پولي كه فيفا بابت پاداش صعود ايران به جام جهاني پرداخت كرده است از فدراسيون فوتبال طلب پول كرده هم مي‌گويد: ما پيش از آنكه فيفا آن پول را به حساب فدراسيون فوتبال واريز كند آن پاداش را به برانكو داديم، شايد زدوبندي در كار است. در خارج دلال هايي هستند كه لابي مي‌كنند و مي‌خواهند درصدي از اين پول را بگيرند اما متاسفانه مسؤولي در فدراسيون فوتبال نيست كه مدارك را ارائه كند و آنها را دال بر بيگناهي ايران به فيفا اعلام كند. توصيه مي‌كنم فدراسيون فوتبال دو برگه قرارداد و پاداش را ترجمه كند و به همراه يك حقوقدان مجرب به فيفا و دادگاه عالي ورزش بفرستد. به فدراسيون فوتبال مي‌گويم پيش از آنكه فيفا و دادگاه عالي ورزش حكم نهايي را صادر كنند اين مدارك را به فيفا بفرستند.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

رييس فدراسيون فوتبال:دادكان بيشتر از بقيه واقعيت‌ها را مي‌داند

ایران ورزشي- علي كفاشيان رييس فدراسيون فوتبال كه براي حضور در مراسم افتتاحيه بازي‌هاي آسيايي نوجوانان و همراهي تيم فوتبال در سنگاپور به سر مي‌برد راجع به بحث شكايت برانكو مي‌گويد: «آقاي برانكو مدعي است كه از ما پولي مي‌خواهد و ما معتقديم كه با ايشان تسويه حساب شده و هيچ پولي از ما
    طلب ندارد.»
    او درباره انتخاب دادگان به عنوان نماينده ايران براي حضور در جلسه دادگاه عالي ورزش در زوريخ مي‌گويد: «آنها شاهد خواستند و از آنجايي كه آقاي دادگان بيشتر از همه در جريان ريز مسائل هستند و خيلي خوب واقعيت‌ها را مي‌دانند خواستيم كه ايشان نماينده ايران باشند.»
    رييس فدراسيون فوتبال با بيان اينكه اگر دادگان در نهايت با حضور در دادگاه عالي ورزش موافقت نكند، ادامه مي‌دهد: «اگر به هر دليل ايشان حاضر نشوند كه به زوريخ بروند، بررسي مي‌كنيم و گزينه مناسبي را به عنوان شاهد مي‌فرستيم. هنوز در مورد اين گزينه صحبتي نشده، بايد برگردم و بعد تصميم‌گيري كنيم.»

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

محكوميت 400 هزار دلاري فدراسيون فوتبال براي شكايت برانكو

CAS رأي فيفا را رد كرد

ايسنا- دادگاه عالي ورزش بيست وپنجم تير حكم نهايي درباره شكايت برانكو ايوانكوويچ عليه فدراسيون فوتبال ايران را صادر خواهد كرد.
    پس از آن كه برانكو ايوانكوويچ سرمربي سابق تيم ملي ايران به دليل آنچه كه طلب او از فدراسيون فوتبال ايران خوانده عليه ايران به فيفا شكايت كرد فدراسيون جهاني فوتبال، فدراسيون ايران را به پرداخت 400 هزار دلار محكوم كرد.
    پس از اين محكوميت، فدراسيون فوتبال ايران به حكم فيفا اعتراض كرد كه در پي اين اعتراض دادگاه عالي ورزش با رد حكم فيفا اعلام كرد كه در تاريخ شانزدهم جولاي (25 تير) حكم نهايي را صادر خواهد كرد.
    CAS از ايران خواسته براي اين تاريخ نماينده خود را به زوريخ بفرستد كه بر اين اساس فدراسيون فوتبال ايران از دادكان خواست كه به عنوان نماينده ايران به زوريخ برود.
    دادكان هم در پاسخ به فدراسيون فوتبال گفت كه چنين كاري را نخواهد كرد چرا كه سمتي در فدراسيون ندارد و فدراسيون بايد با ترجمه مدارك موجود نسبت به اثبات ادعاي كذب برانكو اقدام كند.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

هاشمي: مصطفوي از برانكو شكايت كرد

ایران ورزشي- شكايت برانكو از فدراسيون فوتبال در حالي وارد فاز جديدي شده كه خيلي‌ها واكنش سرمربي سابق تيم ملي فوتبال ايران را در جواب شكايتي مي‌دانند كه در زمان اداره فدراسيون توسط كميته انتقالي به فيفا رفته. شكايتي كه گفته مي‌شود توسط كيومرث هاشمي ارسال شده است. اين مسأله در حالي مطرح شده كه نفر دوم سازمان ورزش اين موضوع را به نوعي رد مي‌كند. كيومرث هاشمي كه به عنوان سرپرست كاروان اعزامي به سنگاپور اين روزها نوجوانان را همراهي مي‌كند، در اين باره مي‌گويد: «واقعاً جزييات موضوع را در خاطر ندارم ضمن اينكه اعتقاد دارم نبايد به اين مسائل تا اين حد پرداخته شود. ما موارد مهمتري داريم.» معاون سازمان تربيت بدني با اشاره كوتاهي به اتفاقات آن روزها مي‌گويد: «مي‌دانم كه در آن زمان شكايتي توسط آقاي مصطفوي تنظيم و ارسال شد اما براي بيان جزييات بايد برگردم و با استناد به پرونده‌هايي كه موجود است، صحبت كنم.»

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

چلنگر: برانكو كوتاه نمي‌آيد

ايران ورزشي- موضوع شكايت برانكو از فدراسيون و ادعاي طلب 400 هزار دلاري موضوع تازه‌اي نيست. اين مسأله مربوط به پاييز 1385 است. داستان از جايي آغاز شد كه فدراسيون وقت با دبيركلي داريوش مصطفوي از برانكو ايوانكوويچ به فيفا شكايت كرد. طي اين شكايت فدراسيون به دليل نقض قرارداد توسط برانكو طلب يك ميليون دلار غرامت كرد. فدراسيون مدعي شده بود كه ايوانكوويچ 3 ماه پاياني قرارداد خود را در ايران حاضر نبوده است. البته برانكو با پيگيري اين پرونده و ارائه مدارك و مستندات توانست حكم برائت از دادگاه عالي ورزش بگيرد. پايان اين پرونده آغاز پرونده شكايت برانكو عليه فدراسيون شد. برانكو كه از كار فدراسيون ايران حسابي عصباني شده بود با استناد به قراردادش و عملي نشدن وعده‌هاي فدراسيون شكايت خود را به جريان انداخت. با توجه به گفته‌هاي برانكو در قرارداد او بندي وجود داشت كه طبق آن مبلغ يا درصدي از پاداش صعود به جام جهاني 2006 كه توسط فيفا به فدراسيون داده شده بايد به سرمربي تيم برسد. اين پاداش حدود 6 ميليون فرانك سوييس است. مستندات ايوانكوويچ دادگاه عالي ورزش (CAS) را مجاب كرده تا در نهايت رأي به محكوميت فدراسيون بدهد. طي اين حكم فدراسيون بايد 400 هزار دلار به برانكو پرداخت كند البته فدراسيون هم از (CAS) مهلت خواسته تا با ارائه مدارك از اين جريمه فرار كند. يكي از نزديكترين افراد به برانكو رضا چلنگر است كه سال‌ها با او زندگي كرده. چلنگر در اين مورد مي‌گويد: «فكر نمي‌كنم برانكو از مواضع خودش كوتاه بيايد. اگر قرار بود اين كار را انجام دهد پيش‌تر از اينها اين كار را مي‌كرد. من هم اگر كاري از دستم برآيد كه مي‌آيد براي اين فدراسيون انجام نخواهم داد. فدراسيوني كه با افترا مرا به 4 سال خانه‌نشيني محكوم كرد.»

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

عجب حالي داده برانکو

سوژه ي جديد در اين آشفتگي فوتبال

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

فکر کنم فوتبال ایران دیگه کم کم داره از هم می پاشه.... دنیای حاشیه شده... یه ماه دیگه لیگ شروع میشه وضعیت فوتبال ما اینه. تازه شنیدم فیروز کریمی هم به فیفا شکایت کرده.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

فکر کنم فوتبال ایران دیگه کم کم داره از هم می پاشه.... دنیای حاشیه شده... یه ماه دیگه لیگ شروع میشه وضعیت فوتبال ما اینه. تازه شنیدم فیروز کریمی هم به فیفا شکایت کرده.
    این که چیزی نیست!منم می خوام به فیفا شکایت کنم!

راستی نلو هم از طریق فدراسیون پرتغال شکایت کرده!البته از پرسپولیس

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

وقتي نرفتيم به جام جهاني ديگه برام مهم نيست كه ليگ كي شروع بشه كي تموم بشه و از اين مزخرفات ...

اصلاً همه شكايت كنن. مثلاً اگه شكايت نكنن اتفاقي بدتر از سقوط از جام جهاني ميفته؟

من كه فعلاً به خواب رفتم تا زماني كه كسي منو از خواب بيدارم كنه اميدوارم در جام ملت هاي آسياي سال 2011 از خواب فوتبالي بيدار شم.

فعلاً كادر فني و فدراسيون اعتمادمونو از دست دادن، بايد ببينيم ميتونن حمايتمون جلب كنن يا نه.

آخر فروم باز s_paliz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

وقتي نرفتيم به جام جهاني ديگه برام مهم نيست كه ليگ كي شروع بشه كي تموم بشه و از اين مزخرفات ...

اصلاً همه شكايت كنن. مثلاً اگه شكايت نكنن اتفاقي بدتر از سقوط از جام جهاني ميفته؟

من كه فعلاً به خواب رفتم تا زماني كه كسي منو از خواب بيدارم كنه اميدوارم در جام ملت هاي آسياي سال 2011 از خواب فوتبالي بيدار شم.

فعلاً كادر فني و فدراسيون اعتمادمونو از دست دادن، بايد ببينيم ميتونن حمايتمون جلب كنن يا نه.
    همش از گور این ...... بلند میشه از وقتی که این اومد و بازم موند وضع همینه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •