نیونت
اینم سایتش هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نیونت
اینم سایتش هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
معاون نگهداري و مديريت شبکه شرکت ارتباطات زيرساخت گفت: با استفاده ازمسيرهاي جايگزين ترکيه،آذربايجان و فالکون مشکل شبکه اينترنت کشور تاپايان امروز برطرف خواهد شد.
"محمد طاهر شمس" روز يکشنبه در گفت و گو با ايرنا،افزود: اين قطع ارتباط که به دليل قطع کابل مسير جاسک - جفيره که شبکه اينترنت ايران را به کشور امارات متحده عربي متصل مي کند ، رخ داد ، 60 درصد ظرفيت شبکه اينترنت کشور از بين رفت ، اما وجود مسيرهاي جايگزين از قطع شبکه اينترنت جلوگيري کرد.
به گفته وي ،شرکت ارتباطات زيرساخت با استفاده از مسيرهاي جايگزين ترکيه، آذربايجان و فالکون طي روز گذشته 30 درصد به شبکه اينترنت اضافه کرد و تاپايان امروز 30 درصد ديگر نيز از مسيرهاي پشتيباني جايگزين خواهد شد.
شمس با بيان اينکه جايگزين کردن مسيرهاي پشتيباني به دليل مسائل تکنيکي زمان بر است،تصريح کرد: درحال حاضر تنها در زمان اوج ترافيک ، شبکه اينترنت کمي کند مي شود که اين مشکل نيز تا پايان امروز برطرف خواهد شد.
وي درخاتمه با بيان اينکه اين خط ارتباطي در قسمت مربوط به امارات متحده عربي قطع شده است،اظهار داشت: تعميرات اين خط که در بستر دريا قرار دارد ، به عهده شرکت ثالث "ايمارين" است که دو طرف اقدامات لازم را جهت آغاز عمليات ترميم اين خط توسط اين شرکت آغاز کرده اند.
من از سرویس وایرلس داتک استفاده می کنم. هنوز نمی تونم از رپید و مگا آپلود دانلود داشته باشم . کس دیگه ای هم هست که با سرویس وایرلس داتک مشکل داشته باشه.
منم همینطور
اصلاً ربطي به داتك و فلان شركت ديگه نداره. كل ايران مشكل پيدا كرده! به فيتيله شيكون (!) حل ميشه![]()
آخه با فيتيله شيكون سایتی مثل رپیدشیر مشکل داره.
من از حالت free استفاده میکنم. بعد میگه ip شما داره چیز دانلود میکنه.
آسیاتک تا 4 درصد صفحه رپید رو میاره. ولی بعدش وای میسه.
با فيتيله شيكون هم همون مشکل تداخل آی پی !
با سلام خدمت دوستان من می خواستم بدونم که فرق dial up و adsl در مکانیزم اپلود و دانلود چیه؟چون من با دیال اپ وقتی که دارم فایلی رو از اینترنت دانلود مب کنم سرعت اینترتم میاد پایین و فوق العتده کند میشه و دیگه باز کردن یه صفحه معمولی وب هم کلی طول میکشه و گاهی اصلا باز نمیشه و همین طور موارد دیگه.
در adsl هم همینجوری هست یا نه؟چون اون چیزی که من شنیدم اینه که در dial up sent و , received با هم انجام میشه ولی در adsl این دو تا از هم جداست,حالا در کل در مورد اون چیزی که من گفتم adsl بهتره یا dial up?
و سرعت adsl هم نقشی داره یا نه یعنی اگه مثلا 128 باشه از 64 بهتره یا در هر حالت دانلود کردن باعث کندیه اینترنت میشه؟
Last edited by ارمغان جنون; 15-12-2008 at 03:05.
ویرایش ! ............
این سیم اینترنت که قطع شده بود هنوز وصل نشده ... نکنه خودشون قیچیش کردن ... سه چهار روزه درست و حسابی دانلود نکردم تمام تنم درد میکنه.
خوب تو adslهم اگه بزاری یه فایل دانلود بشه بسته به اینکه چه مقدار از پهنای باندت را بگیره سرعت باز کردن صفحاتت کم میشه
بعدشم خوب معلومه که adsl64 با adsl128 فرق میکنه
شما با 64 حداکثر سرعت دانلودت 8-10 کیلوبایت در ثانیه است
ولی تو 128 سرعتت تا 14-16نیز خواهد رسید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)