تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 259 از 1042 اولاول ... 159209249255256257258259260261262263269309359759 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,581 به 2,590 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

حـــــرفـه ای Hamid Reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام
    برای این پیش شمارها3313 و 3356 و 3351 توی مرکز مخابراتی دیالمه تو خیابون ری و قیام چه سرویس دهنده های اینترنتی adsl فعال هستش
    کمک کنید ممنون میشم
    نیونت
    اینم سایتش هست
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از Hamid Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sahar_khanoom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

معاون نگهداري و مديريت شبکه شرکت ارتباطات زيرساخت گفت: با استفاده ازمسيرهاي جايگزين ترکيه،آذربايجان و فالکون مشکل شبکه اينترنت کشور تاپايان امروز برطرف خواهد شد.
    "محمد طاهر شمس" روز يکشنبه در گفت و گو با ايرنا،افزود: اين قطع ارتباط که به دليل قطع کابل مسير جاسک - جفيره که شبکه اينترنت ايران را به کشور امارات متحده عربي متصل مي کند ، رخ داد ، 60 درصد ظرفيت شبکه اينترنت کشور از بين رفت ، اما وجود مسيرهاي جايگزين از قطع شبکه اينترنت جلوگيري کرد.
    به گفته وي ،شرکت ارتباطات زيرساخت با استفاده از مسيرهاي جايگزين ترکيه، آذربايجان و فالکون طي روز گذشته 30 درصد به شبکه اينترنت اضافه کرد و تاپايان امروز 30 درصد ديگر نيز از مسيرهاي پشتيباني جايگزين خواهد شد.
    شمس با بيان اينکه جايگزين کردن مسيرهاي پشتيباني به دليل مسائل تکنيکي زمان بر است،تصريح کرد: درحال حاضر تنها در زمان اوج ترافيک ، شبکه اينترنت کمي کند مي شود که اين مشکل نيز تا پايان امروز برطرف خواهد شد.
    وي درخاتمه با بيان اينکه اين خط ارتباطي در قسمت مربوط به امارات متحده عربي قطع شده است،اظهار داشت: تعميرات اين خط که در بستر دريا قرار دارد ، به عهده شرکت ثالث "ايمارين" است که دو طرف اقدامات لازم را جهت آغاز عمليات ترميم اين خط توسط اين شرکت آغاز کرده اند.

4. این کاربر از sahar_khanoom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Captain_Nemo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ناتليوس

پيش فرض

من از سرویس وایرلس داتک استفاده می کنم. هنوز نمی تونم از رپید و مگا آپلود دانلود داشته باشم . کس دیگه ای هم هست که با سرویس وایرلس داتک مشکل داشته باشه.

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

من از سرویس وایرلس داتک استفاده می کنم. هنوز نمی تونم از رپید و مگا آپلود دانلود داشته باشم . کس دیگه ای هم هست که با سرویس وایرلس داتک مشکل داشته باشه.
    منم همینطور

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اصلاً ربطي به داتك و فلان شركت ديگه نداره. كل ايران مشكل پيدا كرده! به فيتيله شيكون (!) حل ميشه

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

آخه با فيتيله شيكون سایتی مثل رپیدشیر مشکل داره.
    من از حالت free استفاده میکنم. بعد میگه ip شما داره چیز دانلود میکنه.

آسیاتک تا 4 درصد صفحه رپید رو میاره. ولی بعدش وای میسه.
    با فيتيله شيكون هم همون مشکل تداخل آی پی !

اگه نباشه جاش خالی می مونه ارمغان جنون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان من می خواستم بدونم که فرق dial up و adsl در مکانیزم اپلود و دانلود چیه؟چون من با دیال اپ وقتی که دارم فایلی رو از اینترنت دانلود مب کنم سرعت اینترتم میاد پایین و فوق العتده کند میشه و دیگه باز کردن یه صفحه معمولی وب هم کلی طول میکشه و گاهی اصلا باز نمیشه و همین طور موارد دیگه.
    در adsl هم همینجوری هست یا نه؟چون اون چیزی که من شنیدم اینه که در dial up sent و , received با هم انجام میشه ولی در adsl این دو تا از هم جداست,حالا در کل در مورد اون چیزی که من گفتم adsl بهتره یا dial up?
    و سرعت adsl هم نقشی داره یا نه یعنی اگه مثلا 128 باشه از 64 بهتره یا در هر حالت دانلود کردن باعث کندیه اینترنت میشه؟
    Last edited by ارمغان جنون; 15-12-2008 at 03:05.

آخر فروم باز shahramcat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان من می خواستم بدونم که فرق dial up و adsl در مکانیزم اپلود و دانلود چیه؟چون من با دیال اپ وقتی که دارم فایلی رو از اینترنت دانلود مب کنم سرعت اینترتم میاد پایین و فوق العتده کند میشه و دیگه باز کردن یه صفحه معمولی وب هم کلی طول میکشه و گاهی اصلا باز نمیشه و همین طور موارد دیگه.
    در adsl هم همینجوری هست یا نه؟چون اون چیزی که من شنیدم اینه که در dial up sent و , received با هم انجام میشه ولی در adsl این دو تا از هم جداست,حالا در کل در مورد اون چیزی که من گفتم adsl بهتره یا dial up?
    و سرعت adsl هم نقشی داره یا نه یعنی اگه مثلا 128 باشه از 64 بهتره یا در هر حالت دانلود کردن باعث کندیه اینترنت میشه؟
    ویرایش ! ............

پروفشنال Captain_Nemo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ناتليوس

پيش فرض

این سیم اینترنت که قطع شده بود هنوز وصل نشده ... نکنه خودشون قیچیش کردن ... سه چهار روزه درست و حسابی دانلود نکردم تمام تنم درد میکنه.

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

خوب تو adslهم اگه بزاری یه فایل دانلود بشه بسته به اینکه چه مقدار از پهنای باندت را بگیره سرعت باز کردن صفحاتت کم میشه

بعدشم خوب معلومه که adsl64 با adsl128 فرق میکنه
    شما با 64 حداکثر سرعت دانلودت 8-10 کیلوبایت در ثانیه است
    ولی تو 128 سرعتت تا 14-16نیز خواهد رسید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •