تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 259 از 859 اولاول ... 159209249255256257258259260261262263269309359759 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,581 به 2,590 از 8586

نام تاپيک: تر جمه -- Translation 2

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

آقا میتونین بگین این چی میشه؟؟؟؟؟
    برای من چند تا کلمه ها توی جمله با هم جور در نمیان!!!!

You invited some of the top community content makers for a sneak peek at the game not so long ago. What sort of feedback did they offer on the game
    حالا جوابش اینه :

We received a lot of positive feedback from the Creators’ Camp. The creators were really excited over the new Create a Sim and Create a Style tools. Many of the creators spent hours using these tools creating life-like Avatars and houses. They were also very pleased with the small touches that have been added to the game such as new music and extra Build Mode functionality
    بعضی کلمه هاش رو نمی تونم جور کنم با جمله!!!
    مرسی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه saber57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیا،کهکشان راه شیری،سیاره زمین، قاره آسیا، ایران

1

ترجمه:

من وقتی وارد سایتم می شوم آنتی ویروس شما پیغام زیر رو نشون میده و اجازه اجازه وارد شدن به سایت رو نمیده. میشه دقیقا به من نشون بدین قدام قسمت از سایت من مشکل داره؟
    when i enter my site, ur antivirus show me below message and access to site is denied by it. would u mind showing me precisely which part of my site has problem
    Last edited by saber57; 23-04-2009 at 17:41.

3. 2 کاربر از saber57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت

1

آقا میتونین بگین این چی میشه؟؟؟؟؟
    برای من چند تا کلمه ها توی جمله با هم جور در نمیان!!!!

you invited some of the top community content makers for a sneak peek at the game not so long ago. What sort of feedback did they offer on the game
    حالا جوابش اینه :

we received a lot of positive feedback from the creators’ camp. The creators were really excited over the new create a sim and create a style tools. Many of the creators spent hours using these tools creating life-like avatars and houses. They were also very pleased with the small touches that have been added to the game such as new music and extra build mode functionality

بعضی کلمه هاش رو نمی تونم جور کنم با جمله!!!

مرسی.
    کل متن درباره نتیجه یک درخواست مبنی بر نظرخواهی درمورد تغییرات انجام شده در یک بازی هست

ترجمه متن :

شما مدتی پیش برخی از بهترین گروه برنامه نویسان محتواگرا را برای نگاه اجمالی به بازی دعوت نمودید .
    جه نوع بازخوردی(بازتاب نگاه و بررسی بازی توسط گروه) ،آنها پیشنهاد کردند؟

.........

ما از کمپ(تیم) سازندگان تعداد زیادی بازخورد مثبت دریافت کردیم . سازندگان از طرج جدید یک شبیه ساز و ابزارهای سبک واقعا جا خوردند . خیلی از سازندگان ساعات زیادی رو صرف استفاده از این ابزارها جهت طراحی آواتار(شکلک)های تصویری و خانه ها نمودند. اونا همچنین از دستکاریهای جزیی که در بازی اضافه شده مثل آهنگ جدید و شیوه ساخت کاربردپذیری فوق العاده ،واقعا خوششون اومده

5. 3 کاربر از saber57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت

1

Loving for somebodies who aren't worthy of it instead of dotting on inappreciatives.

dote on :ابلهانه دوست داشتن

7. این کاربر از saber57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SCYTHE's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    formidable paths

پيش فرض

Showing kindness to those who don't deserve it, instead of loving ungrateful people

9. 2 کاربر از SCYTHE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز nemesis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

A journalist is interviewing Professor John Webb, an
    expert in central banking.What are the main functions of central banks?
    Well, most countries have a central bank that provides financial services to the government and to the banking system. If a group of countries have a common currency, for example the euro, they also share a central bank, such as the European Central Bank in Frankfurt.
    Some central banks are responsible for monetary policy - trying to control the rate of inflation to maintain financial stability. This involves changing interest rates. The aim is to protect the value of the currency - what it will purchase at home and in other currencies.
    In many countries, the central bank supervises and regulates the banking system and the whole financial sector. It also collects financial data and publishes statistics, and provides financial information for consumers. In most countries, the central bank prints and issues currency - putting banknotes into circulation. It also participates in clearing cheques (see Unit 21) and settling debts among commercial banks.
    Last edited by nemesis; 24-04-2009 at 02:29.

اگه نباشه جاش خالی می مونه nibble's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    USA Boston MA

پيش فرض

وستان مي شه لطف کنید و این متن رو تا هر جایی که می تونید ترجمه کنید کارم خیلی خیلی گیره
    to the best of our knowledge, little existing work in literatures has systemically investigated the problem of forum crawling. However, there are still some previous works that should be reviewed, as our approaches were motivated by them.

and it is difficult to adaptively select an appropriate threshold for every forum.

آخر فروم باز C. Breezy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Green land

پيش فرض

a journalist is interviewing professor john webb, an
    expert in central banking.what are the main functions of central banks?
    Well, most countries have a central bank that provides financial services to the government and to the banking system. If a group of countries have a common currency, for example the euro, they also share a central bank, such as the european central bank in frankfurt.
    Some central banks are responsible for monetary policy - trying to control the rate of inflation to maintain financial stability. This involves changing interest rates. The aim is to protect the value of the currency - what it will purchase at home and in other currencies.
    In many countries, the central bank supervises and regulates the banking system and the whole financial sector. It also collects financial data and publishes statistics, and provides financial information for consumers. In most countries, the central bank prints and issues currency - putting banknotes into circulation. It also participates in clearing cheques (see unit 21) and settling debts among commercial banks.
    یک روزنامه نگار دارد با پروفسور جان وب ، متخصص در بانک درای مرکزی [ شک دارم ] ، مصاحبه می کند . وظایف اصلی بانک های مرکزی چه هستند ؟
    خوب ، بیشتر کشور ها یک بانک مرکزی دارند که خدمات مالی برای دولت و سیستم بانکی فراهم می کند . همچنین اگر گروهی از کشور ها یک پول رایج داشته باشند ، مثلا یورو ، آنها یک بانک مرکزی به اشتراک می گذارند ، مثل بانک مرکزی اروپا در فرانک فورت .
    بعضی از بانک های مرکزی مسئول سیاست های پولی و مالی هستند - برای کنترل نرخ تورم تلاش می کنند تا پایداری مالی را حفظ کنند . این شامل تغییر دادن نرخ های بهره می شود . هدف حفظ کردن ارزش پول است - [ شرمنده این قسمت رو نفهمیدم ]
    در بسیاری از کشور ها ، بانک مرکزی بر سیستم بانکی و کل بخش مالی نظارت می کند و آنها را سامان دهی می کند . آن [ بانک مرکزی ] همچنین داده های مالی را جمع آوری می کند و آمار و ارقام را منتشر می سازد ، و برای مصرف کنندگان اطلاعات مالی را فراهم می کنند. در بیشتر کشور ها ، بانک مرکزی پول را چاپ و منتشر می کند - به گردش در آوردن اسکناس ها . آن [ بانک مرکزی ] همچنین در نقل و انتقال چک ها نیز شرکت [ دخالت ] ( به درس 21 رجوع کنید ) و وام ها ( قرض ها ) رابین بانک های بازرگانی تصفیه می کند .

13. 2 کاربر از C. Breezy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز C. Breezy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Green land

پيش فرض

وستان مي شه لطف کنید و این متن رو تا هر جایی که می تونید ترجمه کنید کارم خیلی خیلی گیره
    بله ، حق با شماست ، دو سه بار تا حالا گفتین ولی کسی ترجمه نکرده ، من هم هر بار تلاش می کنم منتها موفق نمی شم ...

یکی از مشکلات من اینه که نمی دونم منظور از Forum Crawling چیه ؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه nibble's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    USA Boston MA

پيش فرض

بله ، حق با شماست ، دو سه بار تا حالا گفتین ولی کسی ترجمه نکرده ، من هم هر بار تلاش می کنم منتها موفق نمی شم ...

یکی از مشکلات من اینه که نمی دونم منظور از Forum Crawling چیه ؟!
    بله
    crawler قسمتی از موتور های جستجو هست که مسیر حرکت قسمت دیگری از موترو جستجو رو مشخص می کنه
    forum crawling یعنی مشخص کردن همین مسیر حرکت در فرومهای وب
    که البته نباید ترجمه بشه

16. این کاربر از nibble بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •