يه سوال بچه ها همگامان همون قلمچيه? آخه قلم چي عمومي هاش خيلي مزخرفه
يه سوال بچه ها همگامان همون قلمچيه? آخه قلم چي عمومي هاش خيلي مزخرفه
Last edited by saede24; 05-11-2009 at 21:47.
به نظر من کتاب عباس امیدوار بهتره...( راستی کسی کتاب آموزش حسابان نصیری و آموزش حسابان امیدوار (دو جلده) رو داره ؟ اگه داره نظرشو بگه دربارشون که کدوم بهتره)
برای حسابان بهتره کتاب خیلی سنگین نگیرید کتابی بگیرید که مفاهیم قشنگ باز کنه در عوض دیفرانسیل کتاب سنگین مثل خوشخوان بگیرید
کاری که خودم کردم تابستون فقط کتاب سبز حسابان قلم چی رو کامل و دقیق و مفهومی خوندم با شروع مدرسه دیفرانسیل خوشخوان که کتاب واقعا سطح بالا و البته سخته دارم طبق برنامه میخونم بعدشم چندتا آزمون دادم دیفرانسیل بالای 70 می زنم.
(این برنامه ای بود که تابستون انجام دادم نمی دونم الان جواب بده یا نه)
سلم دوستان.چندتا سوال فنی داشتم.
1- برای ادبیات2 یه کتاب جامع معرفی کنید که همه چیز رو توضیح داده باشه و بدرد کنکور هم بخوره.
2-یه کتاب زبان انگلیسی هم بگید که لغت یاد بده
3- این کتاب زبان فارسی سبطی که قراره بیاد پیش و 3 باهم تو یه کتاب هست؟
مهم4- درمورد فیزیک پیش 1و2 اندیشه سازان یه کم بیشتر توضیح بدید. بدجور دودلم. بگید اموزشش کامله یا بیشتر تسته؟
کلک معلم1- برای ادبیات2 یه کتاب جامع معرفی کنید که همه چیز رو توضیح داده باشه و بدرد کنکور هم بخوره.
فکر کنم گاج یه کتاب واژگان سطر به سطر زبان داره..2-یه کتاب زبان انگلیسی هم بگید که لغت یاد بده
زبان فارسی پیش که نداریم فقط 3 هست...البته کتاب ادبیات پیش کتاب ادبیات و زبان فارسیه یعنی زبان فارسی رو هم شامل میشه3- این کتاب زبان فارسی سبطی که قراره بیاد پیش و 3 باهم تو یه کتاب هست؟
برای امتحان نهایی گلواژه بهتره یا گاج زرد؟
اصلا گاج زرد چه جوریه؟همه نمونه سوالارو باهم گذاشته یا درس به درس جداکرده؟
قیمت کتاب اموزش فیزیک 1و2 اندیشه سازان چنده؟
2-واژگان جامع کتاب سبز
3-زبان فارسی سبطی همه چی تمام.
Last edited by rezayamohebi; 01-12-2009 at 12:17.
4500 تومان مال چاپ 83.![]()
SALAM.MIGAM KETABHAYE RAMZINE HAM MESE GAJ YA KANON KETABHAYE MOKHTALEFI MARBOT BE YE DARS DARE
MASELAN VASEYE DIFRANSIYEL KETABHAYE TSTO TOZIHO....JODAST.YA HAMASH YEKIYE??.MAMNON
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)