100% completed kits, 100% completed Transfers, and one new team is added its Partizan Belgrade
653 kbکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
100% completed kits, 100% completed Transfers, and one new team is added its Partizan Belgrade
653 kbکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه خیر.من رم یک گیگ دارم ولی لودش طول نمیکشه!
کسی تونسته تا حالا با کیت سرور لباس تیمها را عوض کنه؟
این کیت سرورش کاملا با pes 2008 فرق داره من که هرچه ور رفتم نتونستم ازش استفاده کنم.
کسی اگر بلد هست یک توضیحی بده.
آخه مگه آپلود کردن settings چقدر طول می کشه ؟؟؟؟
یکی از دوستان زحمتشو بکشه ممنون می شم ...
از دوستی که این را گذاشت سپاسگذارم
من این را دانلود کردم.
تا حالا من تمام اپشن فایلهایی که گذاشته شده را دانلود کردم و این را تا حال بهترین و کامل ترین دیدم.
لباسهای انگلیس کامل در بازی هست! لباسهای تیمهای لیگ اسپانیا هم هست فقط لیگ اسپانیا تیمهاش تبلیغ روی لباسشون نیست!
اخرین نقل و انتقالات هم انجام شده.
توصیه میکنم دانلود کنید.
سلام دوستان برگشتيم از مشهد برگشتني بازي رو هم گرفتم خوشبختانه با اينكه 2 دي وي دي هست ولي همونجوري نصب ميشه و ديگه نياز نيست يه بار كل دي وي دي روي هارد كپي بشه بعد دوباره نصب بشه راستي الان شروع كردم Became a Legend ميرم عجب حالي ميده بابا عاليه
سلام
اقا ما یک اپشن فایل پیدا کردیم اینم مشخصات!!!!
All England League Kits and Emblems (Everton away kit has been improved)
-All La Liga Kits and Emblems
-Transfers involving English teams
-German National Kit
البته دوستانی که دارند بازی میکنند دانلود کنن ببینیم!!!به ما هم بگن ببینیم چی شد!!!
خواهش دارم بگید ایا لباسها مال فصل 2008 _ 2009 باشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این لینکش
[URL="http://www.4shared.com/file/67139191/4c1b26b/PES2009_Option_File_201008.html"]
Last edited by joey jordison; 20-10-2008 at 19:54.
سلام
اگه براتون امکان داره تمام لینکایه دانلود پکایه بازی رو که تا الان زحمتشو کشیدین تو یه پست به صورت یکپارچه بزارین که دسترسیمون راحت بشه
با تشکر
با یه تاپیک جدید موافقید؟سلام
اگه براتون امکان داره تمام لینکایه دانلود پکایه بازی رو که تا الان زحمتشو کشیدین تو یه پست به صورت یکپارچه بزارین که دسترسیمون راحت بشه
با تشکر
آدم اینجا گیج میشه
بچه ها چرا سرعت بازی در قسمت become a legend پایینه؟؟؟اصلا بازیکنها پاسهاشون جون نداره و مثل اسلو موشن بازی میکنند!!!!پاس که میدم هر کاری که میکنم اصلا نصفه ی راه میمونه!در حالی که سرعت بازی در قسمتهای دیگه مانند مسترلیگ و دوستانه بسیار بیشتره و عادیه عادیه!!دلیلش چیه!!!تو قسمت become a legend فقط وقتی سرعت بازی خوبه که ما تو زمین نباشیم و میتونم بازی رو سر حالت سریع بزاریم تا وقت بگذره!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)