سلام
يه مشكلي واسم پيش اومده تو ياهو وقتي با( ADSL(256kbs مسنجرمو باز مي كنم پي ام نميره !!! جالب اينجاس كه دايال آپ رو امتحان كردم و مشكل كاملا برطرف شد.....!!
كسي مي دونه واسه چي اينجوريه؟؟؟
سلام
يه مشكلي واسم پيش اومده تو ياهو وقتي با( ADSL(256kbs مسنجرمو باز مي كنم پي ام نميره !!! جالب اينجاس كه دايال آپ رو امتحان كردم و مشكل كاملا برطرف شد.....!!
كسي مي دونه واسه چي اينجوريه؟؟؟
سلام موقعي كه با Adsl هستين ازپ رووو كسي استفاده نمي كنين..؟
با يك آيدي مشكل دارين..؟
و از همه مهم تر pm رو به اَد ليست خودتون ميدين يا به other contact ميدين..؟
خوب چه سایتی ؟
سلام...
اگه اشتباه نكنم.. براي استفاده از خود سايت بايد ريجستر كنين..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشين..
جمله ي اولتونو درست متوجه نشدم !!!
آره فك كنم
هم به اد ليست خودم ميدم ! هم اينكه واسه امتحان كردن به پروفايل هاي خودم يا ايدي خودم پي ام ميدم كه بايد واسه خودم بياد اما هيچي نمياد !
منظورشون Proksi بود.اگر از برنامه هیتلر شکن هم استفاده میکنین ازش خارج بشین.
شما تست كنين ببين كه با پروووو كسي داري لود ميشي يا نه..
گاهي ازش استفاده مي كردم! ولي الان مدتيه از و*ي*پ*ي*ا*ن استفاده مي كنم
چطوري بايد تست كنم؟؟؟؟
---------- Post added at 05:58 PM ---------- Previous post was at 05:56 PM ----------
ببخشيد يه چيز ديگه كه شايد مربوط به همين مساله باشه ! هروقت كانكت ميشم يه ارور رو تسك بارم ظاهر ميشه : There is an Ip adress config in the internet
اين يعني چي؟؟
يعني ايك كه از ووو ي پي ان خودتون رو غير فعال كنين و بعد تست كنين كه بازم Pm ميره يا نه..
اين پيغام هم فك كنم مربوط به كانكشن ADsl شما باشه و فك نكنم ربطي به اين داشته باشه
كه Pm شما بره يا نه..!
اين كارو كردم و با كانكشن معمولي امتحان كردم ! هيچ تغييري نكرد ! عجيبه كه با دايال آپ هيچ مشكلي نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)